Originele cadeaus, waar je iedereen blij mee maakt! - Goedkoop.be

Originele cadeaus, waar je iedereen blij mee maakt!

Richard
Door Richard
Laatste update op 0 reacties

Je moet een cadeau voor iemand halen, maar je kunt niet bedenken wat. Het is een probleem dat je vast en zeker herkent. We stellen het ook allemaal uit tot het laatste moment, wat natuurlijk helemaal niet handig is. Eindstand heb je dan alsnog een cadeau dat voor de hand liggend is. Vanaf nu hoeft dat niet meer, want tegenwoordig geef jij gewoon een van onderstaande originele cadeaus.

Een gepersonaliseerde lamp

Als je het zo leest, zul je je vast niet voor kunnen stellen wat een gepersonaliseerde lamp is. Het is ook moeilijk om dit te visualiseren, als je deze lampen nog niet kent. In principe is een gepersonaliseerde lamp, een lamp met foto. Deze staat dan op een houten blok. De foto, die verlicht wordt, kan in verschillende vormen en maten worden ontworpen.

De bekendste lamp is die ontworpen is in de Spotify-stijl. De mensen die Spotify hebben, zullen deze lampen wellicht ook kennen. Waar normaal gesproken een foto van een bepaald album of lied staat, kun je nu een gepersonaliseerde foto toevoegen. Daarnaast kun je een lied toevoegen. Het leuke hieraan is natuurlijk dat je een lied kunt kiezen, die je aan jullie doet denken. Denk bijvoorbeeld aan een liefdeslied als het een cadeau is voor je partner. Maar, het kan natuurlijk ook een lied zijn die je aan een vriend doet denken, want ook als verjaardagscadeau is het geschikt.

Een op maat gemaakte deurmat

Een deurmat is misschien niet voor de hand liggend als cadeau, maar dat maakt het juist zo leuk. Voornamelijk als iemand net is verhuisd, is dit het perfecte cadeau voor een housewarming. Een deurmat kun je namelijk ook helemaal personaliseren. Zo kun je de deurmat bedrukken met bijvoorbeeld de familienaam van het gezin. Maar, ook met andere leuke testen. Laat een deurmat bijvoorbeeld bedrukken met alle familieleden of juist met de namen van de honden.

Het kan namelijk ook een cadeau zijn voor jezelf of voor iemand anders in het gezin. Wellicht is dit al wel een idee voor een kerstcadeau dit jaar. Een deurmat waar de namen van de honden opstaan is natuurlijk ook meteen goed voor je eigen veiligheid. Zo’n deurmat kan bijvoorbeeld inbrekers heel erg afschrikken. Dat is natuurlijk een voordeel, wat mooi is meegenomen.

Het leuke aan dit cadeau is dat je deze niet alleen kunt bedrukken, maar ook in verschillende vormen kunt bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een mat in de vorm van een hart. Degene die het cadeau krijgt, zal er door verrast zijn en iedereen komt natuurlijk vrolijk het huis binnen.

Een persoonlijk cadeau

Eigenlijk is een gepersonaliseerd cadeau altijd goed. Of dat je deze nou personaliseert met een tekst of een foto. Het gaat natuurlijk deels om het gebaar erachter. Dat kan dus in dit geval een lamp of een deurmat zijn, maar ook hele andere dingen.

Er zijn namelijk heel veel producten te personaliseren tegenwoordig. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een fleecedeken of een kussen. Dat heeft iedereen nodig en is dan ook iedereen heel blij mee.

Andere cadeau-ideeën zijn bijvoorbeeld persoonlijke scheenbeschermers voor je neefje, een slabbetje voor je pasgeboren nichtje, een pakje speelkaarten voor je broer en een foto tijdschrift voor je zus. Zo ben je al een heel eind met verjaardags- en kerstcadeaus.

Denk bijvoorbeeld ook aan een gepersonaliseerde wekker voor je moeder bijvoorbeeld en bedrukte bierpul voor je vader. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het personaliseren. In de tijd van nu, waar alles minder persoonlijk wordt door social media, zijn gepersonaliseerde cadeaus juist heel populair. Dit komt door de boodschap die erachter zit. Het komt namelijk over of er heel veel tijd en moeite in gestoken is.

Over de auteur

Richard

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.