Cadeau tips: online bloemen en cadeaus versturen - Goedkoop.be

Pak persoonlijk uit; ludieke cadeaus aan huis bezorgd

Door
Laatste update op 0 reacties

Snel een bloemetje bij het tankstation of rap de supermarkt in voor het standaard flesje wijn, uiteraard gaat het om het gebaar, maar een echt liefdevol geschenk is het niet zo. Wil je het feestvarken, je valentijn of een dierbare eens goed in de watten leggen, verras dan met een cadeau recht uit het hart. Doe een gepersonaliseerd cadeau!

Van bloemen en chocolade tot drank en telefoonhoesjes, van alles maak je tegenwoordig een uniek, persoonlijk cadeau. Zonder al te veel moeite en vaak ook nog heel snel bij de ontvanger thuis bezorgd. Origineel en makkelijk!

Van armband tot zonnescherm

Met webshops zoals YourSurprise hoef je niet bang te zijn dat je geen passend, uniek geschenk kunt vinden. Van chocolade, telefoonhoesjes en klokken, bedrukt met je leukste kiekje, tot tassen en bierflesetiketten opgeleukt met jouw persoonlijke tekst, er is voor iedereen en elke gelegenheid wat wils.

En wat het nog leuker (voor jou) maakt, je hoeft er de deur niet voor uit. In de webshop zoek je een cadeau uit, waarvan jij denkt ‘daar gaat mijn lief/mama/buurman blij mee zijn’ en je geeft hier je persoonlijke touch aan. Meer hoef je er niet voor te doen (behalve betalen uiteraard :) ).

Op Yoursurprise.be kun je precies zien hoe lang het duurt voor je jouw originele presentje in huis hebt. Ieder afzonderlijk product heeft een andere levertijd. Meestal heb je binnen de 2 tot 4 werkdagen een mooi cadeau in huis. Je kunt er vaak ook voor kiezen om je cadeau direct bij de ontvanger te laten bezorgen. Met je persoonlijke boodschap of anoniem, wat je maar wilt.

Gouden tip van Goedkoop.be

Wil je eens wat anders geven dan een kaart of bos bloemen? Albelli geeft op dit moment 20% korting op fotoboeken en wanddecoratie.

Geef jouw dierbare bijvoorbeeld een canvas doek met een toffe foto van jullie samen. Dit zal ongetwijfeld in de smaak vallen en voor lange tijd zichtbaar blijven. Let wel op dat het bestellen van een canvasdoek ongeveer 3 à 4 werkdagen duurt, dus wacht niet te lang met het bestellen van jouw persoonlijke foto op canvas.

Last minute boeket

Oeps! De verjaardag van je zus of valentijnsdag helemaal vergeten? Geen paniek, geen nood, met wat hulp van Euroflorist hoef je niet noodzakelijk in de ‘problemen’ te komen. Bestel je namelijk bij Euroflorist voor 14.00 uur, dan wordt je mooie boeket nog dezelfde dag geleverd (bestellingen op zondag worden helaas niet dezelfde dag geleverd). Ook gemakkelijk wanneer je een verjaardag van een vriend die niet hier woont vergeten bent, Euroflorist bezorgt ook in het buitenland.

Meer dan een kaart

Gouden tip van Goedkoop.be

Iemand verrassen met een mooi boeket bloemen? Via Euroflorist doe je het nu extra voordelig!  Met de exclusieve kortingscode geniet je nu van 11% korting op je bestelling. Pak uit met een bloemen en neem snel een kijkje bij Euroflorist.

Op je verjaardag, bij het overlijden van een dierbare, tijdens valentijnsdag, hoe fijn is het om een persoonlijk kaartje in je brievenbus te ontvangen? Het zorgt voor een lach, een gevoel dat er aan je gedacht wordt. Bijna net zo fijn is het om dat kaartje te versturen.
Het afstruinen van kaartenrekken en het kopen van postzegels is niet meer nodig, want ook kaarten versturen kan vandaag de dag snel en eenvoudig online. Nog steeds kun je jouw boodschap erop schrijven, dus persoonlijk blijft het altijd.

Greetz.be is o.a. een van die websites waar je de mooiste, leukste kaarten, voor iedere gelegenheid, uit kunt kiezen. De website biedt tegenwoordig meer dan alleen kaarten. Via de website verstuur je ook cadeaus zoals ballonnen, chocolade, drank, bloemen, knuffels en meer! Al dan niet met eigen foto en/of tekst.

Bij Greetz houden ze er overigens ook rekening mee dat een verjaardag of andere bijzonder moment nog wel eens vergeten wil worden. Bestel je bijvoorbeeld bij Greetz voor 22.00 uur, dan wordt het nog de dag nadien bij de desbetreffende ontvanger geleverd.

Heb jij al eens via de digitale snelweg een kaart of cadeau verstuurd? En zijn je ervaringen positief of negatief? Zou je het andere lezers aanbevelen?

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.