Cadeau voor hem: getest de gepersonaliseerde fles drank! - Goedkoop.be

Getest gepersonaliseerde fles met drank: ‘Hij vond de fles super mooi en de tekst lief en origineel!

Door
1 reactie

Zit je weer met de handen in het haar? Want wat moet je hem toch cadeau doen? Is je pa of een vriend bijna jarig, viert er iemand een jubileum? Een fles wijn of een bierpakket valt vaak in de smaak, maar het kan origineler! En dat kan Katia van Coillie nu zeker bevestigen.

Zij mocht van ons bij Make Your Own Spirit een fles drank laten personaliseren en hierover een review schrijven voor Goedkoop.be. Lees haar ervaring en zie of jij binnenkort ook iemand verrast met zo’n originele fles drank!

En de gelukkige is…

Voordat ik mijn ervaring met Make Your Own Spirit met jullie deel, wil ik mij eerst graag even voorstellen. Ik ben een 40-jarige sympathieke dame, Katia genaamd, uit de regio Waregem. Mijn vrije tijd breng ik graag met mijn vrienden door en ik hou er ook van om op z’n tijd gezellig een hapje te gaan eten. Mijn papa is, net zoals mij, een echte levensgenieter en drinkt graag een glaasje mee voor de gezelligheid. Toen ik de review-oproep van Goedkoop.be voorbij zag komen, om een fles drank te laten personaliseren bij Make Your Own Spirit, besloot ik mijn kans te wagen. Ik vind namelijk dat mijn papa zeker zo’n mooi cadeau verdient. Ondanks zijn ziekte, waar hij gelukkig weer van hersteld is, staat hij toch nog altijd positief in het leven. Ik kan altijd op hem rekenen; hij staat iedere keer weer met raad en daad voor me klaar.

Aan de slag

Ik vond het dan ook helemaal super toen ik hoorde dat ik uitgekozen was om een review te schrijven over het maken van een gepersonaliseerde fles bij Make Your Own Spirit. Vol enthousiasme ging ik aan de slag.

Allereerst surfte ik naar de Make Your Own Spirit website en alles wees zich daar vanzelf uit. Om er zeker van te zijn dat ik meerderjarig ben (geen alcohol onder de 18 jaar), moest ik selecteren hoe oud ik was. Dat ging in een snelle klik. Vervolgens moest ik kiezen welke drank mijn voorkeur had. Je kunt op Makeyourownspirit.be kiezen uit wodka, gin, vermouth en rum. Ik koos voor de wodka, omdat het een drankje is dat je als aperitief kunt drinken. En als er een keer niets te vieren is, dan kan dit bijvoorbeeld gewoon als aperitiefje op zondag. Moet kunnen toch?

Tip van Goedkoop.be: De fles die Katia maakte, is nog maar 1 voorbeeld van wat er mogelijk is bij Make Your Own Spirit. Op hun website kies je uitverschillende soorten designs en motieven! Neem eens een kijkje op Makeyourownspirit.be en laat je verrassen!

Nadat ik een drank had geselecteerd, mocht ik mijn fles uitkiezen. Ik ging voor een speciale, blauwe apothekersfles, omdat mijn pa houdt van speciale flessen en deze fles wordt dus zeker een nieuw collector’s item. Bovendien doet de kleur blauw mij denken aan de zee en dat is nu de favoriete plek van papa. Dat het voor Vaderdag was vond ik super leuk, want het blijft lastig om met een origineel cadeau voor de dag te komen. Een gepersonaliseerd geschenk zoals dit is dan perfect! Over de lay-out en de foto is ook nagedacht. Ik wilde een foto van mij en mijn kat erop. Waarom dan net deze foto? Omdat mijn pa zich altijd ontfermt over mijn kat wanneer ik op reis ben.

De tekst heb ik ook zeer zorgvuldig gekozen om dank u te zeggen aan papa dat hij altijd voor mij klaarstaat als ik hem nodig heb. In een half uurtje was ik klaar en tevreden met het resultaat.

Eindresultaat: een blije papa!

Jammer genoeg gooide de bestelkoerier roet in het eten en kreeg ik mijn fles niet op tijd voor Vaderdag. Wel jammer, want nu moest ik alsnog naar de winkel om een cadeau te kopen. Daar kwam nog bij dat papa op reis vertrok en ik hem eventjes niet ging zien. Voor zijn vertrek heb ik hem gezegd dat er nog een verrassing aankwam. Natuurlijk was hij nieuwsgierig toen hij terugkwam.

De fles was zeer mooi verpakt in een juten zakje met koordje. Ik had het pakketje op de tafel gezet en ben bij mijn ma in de zetel gaan zitten, zonder iets te zeggen. Toen mijn pa opstond om iets te drinken te halen zag hij het cadeau op tafel staan. Hij vroeg of dat van mij was en ik zei nee dat is een verrassing voor u. Toen hij het koordje lospeuterde en de fles eruit haalde was hij aangenaam verrast. Hij vond de fles super mooi en de tekst vond hij lief en origineel. Dus missie geslaagd!

Deze review is geschreven door Katia van Coillie

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.