6 brievenbuscadeaus om iemand te verrassen tijdens de lockdown - Goedkoop.be

6 brievenbuscadeaus om iemand te verrassen tijdens de lockdown

Eveline
Door Eveline
0 reacties

Is je beste vriendin jarig tijdens deze lockdown? Heeft je tante een kindje gekregen? Of vieren je grootouders hun jubileum? Een cadeau geven is dan natuurlijk niet handig. Maar voor alles bestaat een oplossing en samen met een beetje creativiteit heb jij het beste cadeau aller tijden!

Inspiratie tekort? Ontdek dan de allertofste brievenbuscadeautjes. Dit zijn cadeaus die je per post kan opsturen en je geliefde mee kan verrassen. Wij hebben er alvast enkele voor je verzameld.

Brievenbusbloemen

Een bloemetje krijgen is altijd leuk, maar in deze tijden moeilijk om te geven. Je kan de allermooiste rozen nu als brievenbusbloemen versturen en je kan kiezen uit diverse kleuren voor jouw perfecte boeket. Daarnaast kan je er een gratis cadeaukaart bij versturen met foto en persoonlijk bericht! De rozen komen rechtstreeks van de kwekerij dus zijn altijd vers.

Dit cadeau tovert niet enkel een glimlach op je gezicht wanneer je het aantreft in je brievenbus, maar ook wanneer het je woonkamer siert.

Fotopuzzel

Doet je petekindje niets liever dan puzzelen? Of is je tante een fanatieke puzzelaar? Dan hebben wij het ideale cadeau gevonden: een persoonlijke bedrukte puzzel! Je kan deze puzzel ontwerpen met je favoriete foto, een naam of misschien wel een verborgen boodschap. Kan je niet kiezen welke foto? Maak dan een collage. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is een leuk cadeau voor zowel kinderen als volwassenen.

Een persoonlijk rompertje

Is je beste vriendin bevallen en zoek je een leuk en origineel kraamcadeau? Laat dan een rompertje bedrukken met tekst, naam of foto. Je hebt ontelbaar veel keuze voor je ontwerp. Je kan eenvoudig je eigen rompertje ontwerpen door je foto en tekst up te loaden in een voorgemaakt design, maar je kunt het rompertje ook helemaal zelf ontwerpen. Kies bijvoorbeeld een grappige tekst als Smell You Later Alligator.

Je kan ook verschillende cadeautjes combineren in één pakketje voor een uniek kraampakket. Er zijn namelijk ook de spenen met naam, babydekens met naam en slabbetjes met naam.

Gratis fotoboek van TicTacPhoto

Een origineel cadeau nodig? Dan is een persoonlijk fotoalbum een fantastisch idee! Verzamel al jullie memorabele foto’s in een fotoalbum van TicTacPhoto en verras je één van je vrienden of familieleden!

We hebben nog meer goed nieuws. Met de actiecode STAYHOME kan je tot 1 mei volledig gratis je fotoboek ontwerpen. De actie is enkel geldig voor een fotoboek van 20 pagina’s dat via de mobiele app aangemaakt en besteld wordt. Verzending is eveneens inbegrepen. Opgelet, deze actie lukt enkel met een iPhone of iPad. Voor Android gebruikers werkt de actie dus helaas niet.

Chocolade telegram

Wie lust er nu niet graag chocolade? Inderdaad, met dit cadeau maak je iedereen gelukkig. Of toch bijna iedereen. Met een chocolade telegram kan je op een originele manier een boodschap overbrengen en je kan het ook nog eens opeten! De chocolade telegrammen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en aantal letters. Je kan een telegram maken tot wel 60 letters. De telegrammen kunnen erg goed van pas komen bij verjaardagen of als relatiegeschenk. Met behulp van de editor bepaal je makkelijk hoeveel letters en welke indeling je wilt hebben.

Persoonlijk paar bedrukte sokken

Mag er wel wat humor in je cadeau zitten? Wat dacht je ervan om zelf een paar vrolijke sokken te ontwerpen met de grappigste foto’s? Heel leuk idee! Zelf een uniek paar maken is ook helemaal niet moeilijk, je voegt alleen jouw foto naar keuze toe in de editor en kies een grappig patroon!

Over de auteur

Eveline

Ik ga voor jullie graag op zoek naar niet-alledaagse deals. Wanneer ik niet achter mijn computer zit om jullie de beste kortingen te kunnen voorschotelen, beklim ik waarschijnlijk ergens een rotswand of verover ik een gevaarlijk uitziende berg. Ik denk dat jullie het allemaal met me eens zijn: of we het nu hebben over kortingen of bergen, hoe hoger hoe beter!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.