Vaderdag 2018: Verras je vader met deze 7 originele cadeaus! - Goedkoop.be

Vaderdag vieren met 7 originele cadeautjes

Door
Laatste update op 0 reacties

Laten we eerlijk zijn, onze vaders verdienen het om in de watten te worden gelegd. 10 juni is daarvoor het uitgelezen moment, want dan is het vaderdag! Zet jouw favoriete man dit jaar extra in de bloemetjes! Hoe doe je dat? Wij geven je 7 originele cadeau ideetjes voor vaderdag.

#1: Laat hem overal relaxen met een Lamzac

De Lamzac van Fatboy is een soort zetel die je kan oplazen. Je kan dit dus overal meenemen, omdat het compact is en erg weinig weegt. De Lamzac zit opgeborgen in een rugzakje zodat je hem makkelijk kan meedragen. Deze ligzak is verkrijgbaar in het zwart, groen, blauw, bruin en rood. Ook bloemetjes, maar dat is misschien iets minder aan te raden voor onze vaders. Voor €74,50 heb je een exemplaar voor je papa en stiekem kan je hem ook af en toe zelf eens lenen!

#2: Verzorging maakt de man tegenwoordig

Ook mannen houden tegenwoordig van goede verzorging. Zet je vader in de bloemetjes met een leuke geschenkset vol met verzorgingsproducten. De sets van Rituals zijn hiervoor ideaal. Voor een kleine €20 heb je een pakket met showergels, haarproducten, deodorant en meer! De douchegel is zalig omdat het een schuimtextuur heeft. Je vader zal het zalig vinden!

#3: Een boek cadeau geven, maar heel wat waardevolle herinneringen in de plaats

Dochter geeft vader boek voor vaderdag‘Pap, vertel eens’ is het ultieme cadeau voor elke vader. Geef toe, je weet niet alles van papalief? Tijd om daar verandering in te brengen! Met dit boek geef je je vader de kans zijn levensverhaal, herinneringen, dromen en wensen uit de doeken te doen. Je vader vult het in en achteraf komt het terug naar jou. Een geweldige herinnering voor altijd! Op Bol.com betaal je €20 voor dit boek.

#4: De liefde van je vader gaat door de maag

Elke man is gek op bier en wilt het dus ook eens zelf maken. Bij HEMA kan je een bierbrouwpakket kopen voor €45. Hier zitten alle benodigdheden in om zelf bier te brouwen. De droom van je vader zal uitkomen! Alle ingrediënten om 3,8 liter licht tarwebier te maken met een alcoholpercentage van 5% zitten vervat in deze kit. Wat zal hij trots zijn om je zijn brouwsel te laten proeven!

#5: Haal het jongetje in hem boven met Don’t Break The Bottle

Diep van binnen is elke man nog een klein jongetje en kleine jongens houden van spelletjes. Geef je vader dan ook een pintje cadeau waarvoor hij eerst een puzzel moet oplossen om eraan te kunnen en er van te kunnen genieten. Voor €19,95 heb je niet zomaar een pintje, maar een hele game!

#6: Maak een fotoboek van jullie twee door de jaren heen

Gouden tip van Goedkoop.be

Een mooi fotoboek maken met een fijne korting? Shop dan nu bij Albelli. Met onze kortingscode, exclusief te verkrijgen bij Goedkoop.be, ontvang je namelijk liefst 20% korting op de fotoboeken van Albelli!

Een ouder doe je steeds plezier als je je appreciatie voor alle tijd samen toont. Zoek foto’s samen van doorheen de jaren van je vader en jezelf. Ontwerp zelf een fotoboek, met eventueel wat leuke quotes of mopjes die jullie delen. Knutsel een prachtig geheel, waarvan zelfs je vader misschien een traantje moet laten! En nee hoor, mannen wenen meestal niet snel.

#7: Ontwerp gepersonaliseerde T-shirts

Wil je je speciale band met je vader van de daken schreeuwen? Zeg het dan met een T-shirt. Ontwerp een exemplaar voor hem met ‘Daddy’ of ‘Papa’ op en meet jezelf een versie aan met je bijnaam of ‘Dochter van mijn vader’. Doe deze allebei aan om te tonen aan de wereld wat voor een hechte band jullie samen hebben!

 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.