Goedkoop je gsm verzekeren met een hoesje - Goedkoop.be

Goedkoop je gsm verzekeren met een hoesje

Eveline
Door Eveline
Laatste update op 0 reacties

Als we denken aan hoesjes kopen voor je gsm, denken we meteen aan mooie en kleurrijke patronen of afbeeldingen van onze favoriete film of serie. Een hoesje is echter veel meer dan dat!

Investeren in een kwaliteitsvol hoesje is praktisch hetzelfde als een verzekering aangaan voor je gsm: je zorgt voor extra veiligheid, je voorkomt onbedoelde diefstal en je zorgt voor heel wat minder slijt.

Verwarring vermijden

Door een hoesje te kopen dat duidelijk maakt dat de smartphone van jou is ga je al één ding voorkomen: diefstal. Op bepaalde openbare plekken als festivals, cafés of klaslokalen gebeurt het vaak dat meerdere mensen dezelfde gsm hebben. Mocht niemand hoesjes hebben, zou dat al snel verwarrend kunnen worden. Door je smartphone hoesjes te personaliseren kun je dus bewijzen dat het toestel wel degelijk van jou is. Je kan ook aan de binnenkant je naam schrijven, als je vermoedt dat iemand jouw gsm heeft gestolen kan je hen confronteren met het feit dat je naam wel degelijk aan de binnenkant staat.

Uniek en origineel maken

Uiteraard is het ook leuk om je smartphone er mooi of grappig te laten uitzien. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een patroon dat smaakvol en duur eruit ziet, of je kan voor een foto gaan van je favoriete herinnering. Tegenwoordig kan je hoesjes zodanig laten personaliseren, dat je er voor kan zorgen dat niemand anders hetzelfde hoesje als jou heeft. Ben je de oude beu? Dan kan je snel een nieuwe bestellen en heeft je smartphone een volledige nieuwe look.

Veiliger maken

Het belangrijkste aspect van een hoesje is uiteraard de veiligheid van je gsm te garanderen. Een smartphone is, zeker de laatste jaren, een enorm dure aankoop. Je wilt dan ook het liefst dat die investering lang meegaat, maar dat gebeurt niet altijd. De allernieuwste smartphones zijn vaak fragiel en hebben niet veel nodig om een gebroken scherm te hebben of zelfs kapot te gaan. Een deftig hoesjes beschermt je daar tegen. Laat je je gsm vallen? Dan komt het hoesje net hoog genoeg om je scherm te beveiligen en zijn de hoeken van je smartphone ook veilig van schade. Een hoesje van 20 euro is tenslotte een heel stuk goedkoper dan een nieuwe smartphone kopen.

Minder slijt

Het is niet enkel veiliger voor je gsm wanneer je hem laat vallen, er iets anders op valt of je erop gaat zitten, het zorgt ook voor veel minder slijt. Tegenwoordig bestaan heel wat hoesjes die zowel de voorkant als achterkant van je toestel beschermen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over krassen wanneer je je gsm in je handtas met je sleutels steekt. Een deftig omhulsel zorgt er ook voor dat je batterij bij felle zon bespaard blijft van overhitting. Een middagje op het strand zitten kan door het zand ook al slechte gevolgen hebben voor je gsm, maar met een hoesje hoef je daar niet mee in te zitten.

Multifunctioneel maken

Tegenwoordig is een hoesje niet enkel veiliger voor je telefoon, maar ook voor geld, betaalkaarten of codes. Er zijn namelijk heel wat hoesjes op de markt die binnenin een speciaal vakje hebben waar je veilig wat cash geld of je bankkaart kan in wegsteken. Ben je slecht in codes onthouden? dan kan je deze ook binnenin je hoesje steken. Je kunt ook een ring bevestigen aan je hoesje, waardoor de kans kleiner is dat je je telefoon nog laat vallen. Om de kans te verkleinen dat je gsm valt wanneer je hem als GPS gebruikt in de auto, kan je een hoesje aankopen waar een magneet in zit, die kan je laten rusten op je dashboard zonder je zorgen te maken of hij valt.

Over de auteur

Eveline

Ik ga voor jullie graag op zoek naar niet-alledaagse deals. Wanneer ik niet achter mijn computer zit om jullie de beste kortingen te kunnen voorschotelen, beklim ik waarschijnlijk ergens een rotswand of verover ik een gevaarlijk uitziende berg. Ik denk dat jullie het allemaal met me eens zijn: of we het nu hebben over kortingen of bergen, hoe hoger hoe beter!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.