Geld verdienen met apps, zo doe je dat! - Goedkoop.be

Geld verdienen met apps? Appeltje eitje!

Door
Laatste update op 10 reacties

Je smartphone of tablet is natuurlijk een schitterend en handig apparaat. Velen kunnen inmiddels bijna niet meer zonder.
Wist je dat je met jouw smartphone of tablet geld kan verdienen? In een eerder artikel hebben we je verteld hoe je kan besparen met behulp van bepaalde apps. Er bestaan echter ook apps waarmee je op een slimme manier een aardig centje bijverdient. We hebben er vijf voor je op een rijtje gezet.

1. Roamler (iOS, Android)

http://www.roamler.be/join  

Wat?
Jij, als “Roamler”, voert via een app taken uit voor een bepaald bedrijf. Je wordt betaald als je die taken uitvoert. Dit varieert van foto’s maken van een winkel in jouw buurt om te zien of deze proper is tot reclame maken op straat.

Hoe?
De taken vind je in de Roamler app, die beschikbaar is voor zowel iPhone en iPad als Android-apparaten. Via de app bepaal je zelf welke taken je uitvoert en zie je meteen hoeveel je ermee verdient. Om Roamler te gebruiken heb je een uitnodiging nodig, welke je verdient door je aan te melden op de website. Na de uitnodiging legt Roamler je met een training precies uit hoe alles werkt.

Op YouTube vind je verschillende filmpjes over hoe Roamler werkt en de ervaringen van “Roamlers”. 

2. Scoopshot (iOS, Android)

http://www.scoopshot.com 

Wat?
Jouw smartphone of tablet heeft ongetwijfeld een camera. Die camera wordt vaak gebruikt, maar met de foto’s gebeurt vervolgens niets meer.

Herkenbaar? Met de Scoopshot app, die je gratis downloadt op iOS- en Android-apparaten, upload je jouw mooiste of leukste foto’s naar de Scoopshot databank. Op deze databank zijn veel media (kranten, websites, magazines) en personen geabonneerd die jouw foto wellicht heel goed kunnen gebruiken.

Hoe?
Als iemand jouw foto wil gebruiken, betalen zij hiervoor. Zo verdien je dus een extra centje met je mooiste foto’s en wie weet zie je je foto’s later terug in de krant of een magazine! Hoeveel brengt het op? Dat bepaal je helemaal zelf! Jij kiest de prijs, zij bepalen of ze dat bedrag accepteren.

Scoopshot heeft een leuk filmpje op YouTube over hoe dit werkt.

 

Gouden tip van Goedkoop.be

Wil je ook graag gebruik maken van deze apps, maar heb je nog geen smartphone of tablet waarop dit kan? Orange biedt je zeer voordelige smartphone abonnementen met de nieuwste smartphones en genoeg internet om optimaal te profiteren van alle voordelen.

3. Pact (iOS, Android)

http://www.gym-pact.com  

Wat?
Wil jij graag gezonder leven én een leuk zakcentje verdienen? Dan is Pact dé app voor jou. Deze motiverende app is te downloaden voor iOS en Android. Met Pact sluit je wekelijks een deal, bijvoorbeeld dat je drie keer gaat sporten of een hoeveelheid groente eet. Pact houdt bij of jij je doel bereikt met behulp van de partnerapp MyFitnessPal.

Hoe?
Heb jij je doelen bereikt deze week? Dan krijg je een leuke bonus van Pact: keiharde euro’s. Heb je je doelen niet bereikt? Oei, oei, dan moet je helaas zelf betalen. Je wordt dus betaald door anderen die hun doelen niet halen.

Benieuwd hoe dit precies werkt? Bekijk onderstaand filmpje even.

4. MOBROG (iOS, Android)

http://www.mobrog.com/nl-be/ 

Wat?
Ook deze app werkt op zowel iOS- als Android-apparaten. MOBROG betaalt je voor je mening, via deze app wordt je namelijk uitgenodigd om verschillende enquêtes in te vullen. Het enige wat je hoeft te doen, is de enquêtes eerlijk invullen.

Hoe?
We horen je denken: “wat verdien ik hiermee?”. Wel, bij MOBROG verdien je, afhankelijk van de tijdsduur van de enquête, 0,50 tot 3 euro per enquête. Dit kan dus behoorlijk oplopen!

Deze apps zijn te downloaden in de Apple App Store of de Google Play Store. Let op! Voor het verdienen van “écht” geld heb je een PayPal account nodig.

Gebruik jij al een van deze apps en wil je je ervaring met ons delen? We horen het graag! Ook voor vragen of suggesties over andere apps staan we voor je klaar.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.