De handigste voordelen van smartphones op een rijtje - Goedkoop.be

De handigste voordelen van smartphones op een rijtje 

Door
0 reacties

Momenteel kunnen we 3 grote groepen smartphonegebruikers onderscheiden. Enerzijds heb je mensen die helemaal verknocht zijn aan hun mobieltje. Anderzijds zweert een groot deel van de bevolking de smartphone af. Vaak betreft het hier ouderen of reactionaire jongvolwassenen.

Daarnaast heb je ook de groep van twijfelaars. Dit zijn de mensen die nog nooit een smartphone bezaten maar er wel voor open staan. Zij worden echter afgeschrikt door de zogenaamde complexiteit van een smartphone. Wel, hoor jij bij die laatste groep? Lees dan zeker verder en ontdek de voordelen van een smartphone!

Handige tools

In tegenstelling tot de klassieke gsm vind je bij de smartphone een resem handige tools terug. Denk maar aan de digitale agenda die je altijd en overal op zak hebt. Zo zie je nooit meer een belangrijke vergadering of afspraak over het hoofd. Verder heb je op ieder moment van de dag toegang tot je mailbox, waardoor het belang van een laptop gereduceerd wordt.

Smartphones zijn niet enkel praktisch voor werkgerelateerde activiteiten. Denk je er bijvoorbeeld aan om op auto-vakantie te vertrekken? Vergeet dan de klassieke GPS, want de ingebouwde GPS brengt je nu veilig naar je bestemming. Daarnaast kan je ook gebruikmaken van andere functies zoals de zaklamp en dictafoon.

Goede foto- en videocamera

De laatste tijd hebben smartphones enorm goede camera’s. De kwaliteit ligt vaak even hoog als die van dure fotocamera’s! Dit is enorm handig om onverwachte mooie momenten vast te leggen, zonder dat je een groot bedrag aan een fototoestel moet geven. Je foto’s worden allemaal netjes opgeslagen in een fotoalbum. Zo heb je je herinneringen altijd bij de hand!

Contact houden zonder te bellen

Houd jij graag overal contact met je vrienden en familie zonder te moeten bellen? Dan is een smartphone een erg goed idee. Je kan namelijk op verschillende manieren contact houden met vrienden en familie. Met eenvoudige apps als Whatsapp en Skype kan je live chatten en videogesprekken aangaan.

Overal ontspanning

Kijk jij graag naar films, deel je een passie voor muziek of lees jij graag artikels? Met één druk op de knop krijg je nu toegang tot een uitgebreide mediabibliotheek! Verbind je met één van de vele gratis wifi-netwerken en geniet overal in België van de beste muziek, films en boeken.

Lijkt een smartphone echt iets voor jou maar weet je niet welke te kopen? Wij zijn hier om je met raad en daad bij te staan. Ons team van specialisten raadt om die reden de nieuwste OnePlus 7 Pro aan.

Deze smartphone komt op 21 mei uit bij Fnac. Je hebt de keuze uit 2 verschillende kleuren: Mirror Gray en Nebula Blue. De OnePlus 7 Pro heeft een aantal erg fijne snufjes. De schermgrootte bedraagt maar liefst 6,67” en de resolutie is 3120 x 1440. Je krijgt daarbij ook nog eens 256 GB. En ook de camera is van hoge kwaliteit. Je betaalt € 759 voor deze smartphone.

Zoek je een smartphone met een kleiner prijskaartje? Dan kan je gaan voor de OnePlus 7 in Mirror Gray. Deze kost € 559 en heeft bijna dezelfde kwaliteiten als de Pro versie. Als je geïnteresseerd bent in de OnePlus 7, dan kan je hem gaan halen in Fnac vanaf 4 juni.

 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.