Zo organiseer jij het beste anti-Valentijnsfeestje ooit - Goedkoop.be

Zo organiseer jij het beste anti-Valentijnsfeestje ooit

Eveline
Door Eveline
0 reacties

Cupido komt er weer aan! Hoe hard we hem ook proberen te negeren: de constante rom-coms op televisie, de kleffe koppels en de overdosis aan hart-gevulde posters en affiches maken het praktisch onmogelijk. Als single is deze feestdag vieren een beetje zoals naar een waterpretpark gaan, maar niet kunnen zwemmen. Tuurlijk lijkt het je leuk, tuurlijk wil jij meedoen met alle plezier, maar momenteel voldoe je gewoon niet aan de criteria. Dus if you can’t join them, beat them!

Een iets andere versie van de bekende uitspraak, maar even effectief! En wat is de perfecte manier om dit te doen? Een anti-Valentijnsfeestje geven natuurlijk! No worries, we overlopen samen met jou wat je allemaal nodig hebt.

De uitnodiging

Je Valentijn-rebellerende gasten moeten natuurlijk weten wanneer ze verwacht worden. Het is niet noodzakelijk om het feest te geven op Valentijn zelf. Wist je bijvoorbeeld dat 13 februari Galentine’s Day is? De tegenhanger van Valentijn waar je je vriendschap met je girlfriends viert: een perfecte datum om je feestje te geven dus! Je kan je creativiteit volledig los laten bij het maken van je uitnodigingen. Zo kun je ze zelf maken of bestellen bij VistaPrint!

Dresscode

Doodshoofden, dolken, bloed en verderf. Klinkt net zoals Valentijn? Nee, ik dacht van niet, het klinkt wel als wat jij precies nodig hebt om van jouw anti-Valentijnsfeest een knaller te maken. Voer dus als dresscode zwart en tijdelijke tattoos in. Niks verkeerd met tattos natuurlijk maar hoe rebelser, hoe beter! 

Muziek en decoratie

Op het internet vind je verrassend genoeg heel wat playlists in het anti-Valentijn thema. Van Trust nobody van Selena Gomez, tot It’s my life van de enige echte Bon Jovi. Het is natuurlijk niet enkel de muziek die wat sfeer en stemming in het feestje pompt, ook de decoratie is belangrijk. En wat schreeuwt anti-Valentijn meer dan banners met uitspraken zoals: Cupid, you suck! Of Ik haat liefde! of Het ligt niet aan mij,het ligt aan jou! En andere vrolijke uitspraken.

Eten en drank

Op het vlak van eten en drank zijn er talloze mogelijkheden om je gasten te voorzien van een volle maag op deze gelegenheid. Het is sowieso nodig om cocktails te hebben, die zijn noodzakelijk op elke gelegenheid zoals Kerstmis, verjaardagen, vrijdagen, donderdagen, woensdagen, etc. Je snapt waar ik naartoe ging. Nog nooit een cocktail gemaakt? Bekijk dan zeker eens recepten.be, daar vind je super lekkere cocktail recepten terug.

Het leuke aan anti-Valentijn is natuurlijk ook dat je niet verplicht bent om veel moeite te doen. Bestel gewoon enkele pizza’s of andere snacks. Je kunt zelfs - als je je in een creatieve bui waant - een hoekje uit de pizza knippen zodat die  de vorm heeft van een hartje. Dan moet je die natuurlijk wel helemaal oppeuzelen, zo blijft er niks van dat hartje over.

Activiteit

Last but not least: de activiteit. Laat je innerlijke woede eens helemaal gaan en print het hoofd van het hoofd van het ex-lief van jou en je gasten af. Dat kun je spotgoedkoop doen via HEMA. Plak wat behangfolie tegen de muur en op de grond en plank daarop verspreid de hoofden op. En eieren smijten maar! Heads will roll! Een andere optie is om een pinata te kopen en je woede en frustratie hierop af te reageren. Werkt gegarandeerd!

Over de auteur

Eveline

Ik ga voor jullie graag op zoek naar niet-alledaagse deals. Wanneer ik niet achter mijn computer zit om jullie de beste kortingen te kunnen voorschotelen, beklim ik waarschijnlijk ergens een rotswand of verover ik een gevaarlijk uitziende berg. Ik denk dat jullie het allemaal met me eens zijn: of we het nu hebben over kortingen of bergen, hoe hoger hoe beter!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.