Gratis entertainment waarvoor je je zetel niet uit moet - Goedkoop.be

Gratis entertainment waarvoor je je zetel niet uit moet

Eveline
Door Eveline
0 reacties

Tijdens deze “blijf in uw kot” periode weet je niet altijd wat te doen. Herkenbaar? Blijf dan zeker verder lezen! Heel wat steden en landen van over de hele wereld kondigden quarantaine aan, wat betekent dat velen van ons gedwongen zijn thuis te blijven.

Maar thuisblijven hoeft niet saai te zijn! Er valt namelijk nog heel wat te beleven tijdens de lockdown. Hieronder vind je een lijstje met leuke activiteiten en nuttige bezigheden!

Gratis virtuele musea tours

Ben je een kunstliefhebber en vind je het jammer dat je niet naar een museum kan? Wij hebben dé oplossing! Omdat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten, bieden veel instellingen en organisaties de mogelijkheid om ze te bezoeken. Je hebt nu de kans om 12 beroemde musea en galerijen vanuit je eigen zetel te bezoeken. Mis dit niet!

Gratis 6 Efteling musicals

Was je van plan om naar de Efteling te gaan, maar valt dat nu in het water door de corona-crisis? Niet getreurd! Je kan nu de wondere wereld van de Efteling gewoon naar jullie huiskamer halen! Het Efteling Theater heeft al heel wat musicals gemaakt, zoals onder andere  de Gelaarsde Kat, Pinokkio, Klaas Vaak, de Sprookjessprokkelaar en nog veel meer! Kruip met je kinderen gezellig onder een dekentje en kies 1 van de 6 Efteling musicals die je nu gratis kan bekijken.

Denksport puzzels: kortingsacties

Wil je je liever nuttig bezighouden en je brein een beetje trainen? Ook voor jou hebben we een amusante activiteit klaarstaan: de boekjes van Denksport! Deze boekjes bevatten zowel sudoku’s, kruiswoordraadsels en woordzoekers voor dagen boordevol plezier! Bovendien hebben ze nog een geweldig actie: als je 2 boekjes koopt, krijg je er 1 gratis. Je moet ook geen verzendkosten betalen op je bestellingen! Waar wacht je nog op?

Zet stoelen en tafels aan de kant voor de gratis app TikTok

Wil je liever iets actiever doen? Ook hier hebben we een oplossing voor, namelijk TikTok. Je hebt misschien al van deze razend populaire app gehoord. Zo niet? Wij stellen de nieuwe rage graag aan je voor! TikTok is een app voor het delen van korte video’s. Gebruikers kunnen video’s van 15 seconden maken en delen over elk onderwerp. Je kan dansen, playbacken, zingen, of juist humoristische content maken.

Zet je in de tuin en lees of beluister gratis e-books en audiobooks

Toch meer fan van lekker luieren in je zetel of tuinstoel? Dan hebben wij weer iets fantastisch in petto voor jou! Bij Open Culture vind je meer dan 1.000 gratis audioboeken, keuze genoeg dus! Daarnaast hebben ze ook nog een collectie van maar liefst 800 gratis e-books! Ook bol.com heeft gratis e-books, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Willen je kinderen ook graag meelezen of meeluisteren? Dat kan zeker, want Audible is vooral gericht op kinderen. Het aanbod bestaat uit honderden gratis verhalen in zes verschillende talen, die je kids zullen helpen dromen, leren en gewoon kinderen te blijven.

Maak een reünie met je vrienden door de gratis app Houseparty

Je kan de Houseparty app vergelijken met een echt feestje dat je thuis organiseert, er lopen non-stop mensen binnen en buiten. Iedereen ziet wie er binnenkomt en je kan ook zelf zomaar ‘binnenlopen’. Zo staan je direct in online verbinding met je vrienden! Bovendien kunnen jullie samen spelletjes spelen!

Call of Duty Warzone gratis voor alle gameliefhebbers

Ben je een echte gamer? Dan hebben wij het perfecte tijdverdrijf gevonden! Warzone is de nieuwe gevechtsarena uit de Call of Duty wereld en je kan het nu volledig gratis downloaden! We hebben zelfs nog meer goed nieuws! Je kan nu met al je vrienden samen spelen, ongeacht welk platform. Dit wordt mogelijk gemaakt door CoD Warzone, een cross-platform. Heb jij een PS4? Dan kan je zo een team vormen met vrienden met een Xbox One of Windows-computer.

Veel plezier!

Over de auteur

Eveline

Ik ga voor jullie graag op zoek naar niet-alledaagse deals. Wanneer ik niet achter mijn computer zit om jullie de beste kortingen te kunnen voorschotelen, beklim ik waarschijnlijk ergens een rotswand of verover ik een gevaarlijk uitziende berg. Ik denk dat jullie het allemaal met me eens zijn: of we het nu hebben over kortingen of bergen, hoe hoger hoe beter!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.