5 tips voor de boekenliefhebber - Goedkoop.be

5 tips voor de boekenliefhebber

Florence
Door Florence
Laatste update op 0 reacties

Nu we niet op restaurant of café kunnen is dit het ideale moment om je boekencollectie te herontdekken of eindelijk de boeken te lezen van op je lijstje. Zeker als boekenliefhebber is dit hét moment om je collectie zelfs uit te breiden. Wij lijsten enkele tips op om dit zo budgetvriendelijk te doen. Lees even mee!

Bookchoice

Wat als je nu een abonnement kon nemen op 8 boeken per maand voor maar €3,99? Met Bookchoice kan dat gewoon! Geniet elke maand van 8 ebooks die je kan downloaden via de website. Eens je ze gedownload hebt zijn ze dan ook gewoon van jou! Het aanbod is gevarieerd van bekende tot minder bekende schrijvers, van bestsellers tot veelbesproken boeken. Niet helemaal zeker of het iets voor jou is? Je kan alvast een gratis proefabonnement nemen voor 1 maand! Elke maand krijg je ook deals opgestuurd voor bestsellers die je aan een voordeliger tarief kan aankopen. Spendeer je veel tijd op de baan of heb je geen e-reader? Elk ebook kan ook als luisterboek gedownload worden. Luister in de auto, tijdens het sporten of wandelen en haal het maximum uit dit geweldige abonnement!

De Kringloopwinkel

Wanneer je aan de Kringloopwinkel denkt, denk je aan vintage meubels en kledij. Maar wist je dat er ook boeken verkocht worden? Neem voldoende tijd om boeken uit te kiezen en je geduld zal beloond worden! Heb je jonge kinderen thuis? Je kan er ook heel wat kinderboeken vinden. Boeken voor heel de familie voor een klein prijsje!

Ruilproject met vrienden

Geen idee met welk genre je moet starten of wat nu echt ‘een goed boek’ is? Vraag gewoon raad bij je vrienden en start een uitwisselproject! Op sociale media zie je heel vaak berichtjes voorbij komen om jouw favoriete boek naar een vreemde te sturen en zo tot maar liefst 36 boeken toegestuurd te krijgen. Maar waarom start je niet met het advies en de boeken van je eigen vrienden? Je ruilt als het ware jouw favoriete boek voor het favoriete boek van je vriend/vriendin. Je krijgt jouw exemplaar nadien terug en ruilt gewoon verder met de volgende!

De Slegte tweedehands boekenhandel

In Antwerpen, Gent, Mechelen en Leuven kan je terecht bij De Slegte, de specialist in tweedehands boeken. Woon je niet in de buurt? Dan kan je ook terecht op de website waar ze meer dan 230.000 boeken tweedehands aanbieden. Je vindt op hun website ook een lijstje met de favoriete boeken die hun medewerkers het afgelopen jaar lazen. Ideaal om inspiratie op te doen of de boeken meteen aan te kopen. Onlangs afgestudeerd? Hier kan je ook je studieboeken verkopen en wat aan terugverdienen!

Gratis ebooks van bol.com

Als laatste hebben we voor jou de ideale situatie voor als je wat krap bij kas zit na de feestdagen! Via bol.com kan je namelijk kiezen uit een hele reeks gratis ebooks.
Van Tolstoy’s wereldberoemde Anna Karenina tot het romantische Emma van Jane Austen, Shakespeare, Oscar Wilde, Jules Verne, de verhalen van de gebroeders Grimm,... Deze klassiekers zijn allemaal stuk voor stuk pareltjes én gratis te downloaden voor jouw e-reader. Je zal uren zoet zijn met het nederlandstalige en engelstalige aanbod. Heb je toch nood aan wat anders dan de boeken op de lijst? Via bol.com heb je ook een enorm groot aanbod aan ebooks en vaak aan een voordeliger tarief!

Over de auteur

Florence

Ik hou ervan om te reizen en mijn hond te verwennen met nieuw speelgoed, daarom is het belangrijk voor mij om te kunnen sparen. Ik ga graag voor jou op zoek naar de nieuwste promoties en de beste besparingen!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.