Netflix: Netflix abonnement voor de beste Netflix prijs! - Goedkoop.be

Goedkoop Netflix: Bespaar maar liefst €147,99 per jaar!

Door
Laatste update op 0 reacties

Netflix is niet meer uit ons leven weg te denken. Zeker nu het buiten koud, nat en donker is.
Dankzij de nieuwste films, spannendste series en interessantste documentaires gaan wij de herfst en winter met een glimlach door. Het énige kleine minpuntje van deze pret is de abonnementskosten. Nu kun je daar stiekem véél meer op besparen dan je denkt. Hoe? Goedkoop.be legt het uit.

 

Besparen op Netflix kan op verschillende manieren. We gaan er hier 3 bespreken:

1. Proefabonnement scoren
2. Sharing = caring
3. Combideals

1. Proefabonnement scoren

Gouden tip van Goedkoop.be

Met je Netflix abonnement kijk je gratis Netflix op je TV wanneer je een smart tv hebt. Bekijk bij MediaMarkt de vele smart tv modellen en voordelen.

Ooit een monstertje gekregen van een duur parfum of heerlijk geurende bodycrème? Als dat testertje heel erg bevalt kan dat voor jou de reden zijn om het product aan te schaffen. Netflix denkt er precies hetzelfde over. Daarom biedt het bedrijf iedereen een gratis proefmaand Netflix aan. Let wel op: als je je hiervoor aanmeldt dan wordt de volgende (betaalde) maand gewoon geïncasseerd als je niet tijdig opzegt. Als je binnen de proefmaand het abonnement stopt dan heb je geen kosten.

2. Sharing = caring

 

Hoe meer zielen hoe meer vreugd,
dat bewijst Netflix maar weer.
Netflix biedt 3 soorten abonnementen:

  • Het basic abonnement voor €7,99 per maand. Dit is het goedkoopste Netflix-abonnement wat je krijgt en daarbij ook het simpelste. Geen HD films en maar 1 scherm wat je tegelijkertijd kunt gebruiken. Deze is dus niet deelbaar met vrienden.
  • Het standaard abonnement voor €11,99 per maand. Dit pakket biedt jou HD films én de mogelijkheid om op 2 schermen tegelijkertijd te kijken.Dit wil dus zeggen dat je het abonnement kan delen met één ander persoon.
  • Het premium abonnement voor €15,99 per maand. Dit abonnement bestaat uit HD én ultra HD films en men mag er met 4 schermen tegelijk gebruik van maken. Je mag het dus met 3 andere personen delen.

Om ultiem te besparen kies je voor het premium abonnement en trommel je 3 vrienden op die ook een Netflix-abonnement willen. Geen kennissen die serie-verslaafd willen worden? Via onder andere Facebook of Marktplaats vind je groepen waarbij Netflix-fanaten groepsleden zoeken voor een groepsabonnement.

€129,41 per jaar besparen!? Hoe dan!?

 

Door de eerste 2 bespaartips te gebruiken kan je écht tot wel €129,41 per jaar besparen. Kijk maar even mee:

Jantje wil graag HD én ultra-HD films kijken. Hij neemt daarom een premium Netflix-abonnement en betaalt elke maand netjes zijn kosten. Na een jaar heeft hij 12 x €15,99 betaald, wat hem dus in totaal €191,88 heeft gekost.

Anna wil ook HD én ultra-HD. Ze heeft eerst een gratis proefmaand genomen waardoor zij dat jaar nog maar 11 maanden hoeft te betalen. Daarnaast deelt zij het abonnement met 3 kennissen. Ze betaalt dus nog maar (€15,99/4) x 11. Dat maakt in totaal €43,89 aan kosten voor een héél jaar Netflix. Ze betaalt dus €191,88 - €43,89 = €147,99 MINDER dan Jantje. Voor exact hetzelfde abonnement!

3.Combideals

 

Lekker op dreef en toe aan nóg meer besparing?
Er zijn een aantal bedrijven die jou tegemoetkomen met combideals. Nu is het per situatie verschillend of dit daadwerkelijk baat. Mocht je namelijk toch al op zoek zijn naar een soortgelijk abonnement dat aangeboden wordt dan is het wel interessant wanneer Netflix hier gratis bij aangeboden wordt. Lees wel altijd goed de kleine lettertjes en trap niet in de marketingtrucjes. Schaf geen peperduur abonnement aan alleen omdat hier Netflix bij aangeboden wordt.

Al met al – je Netflix verslaving hoeft jou dus zeker geen bakken met geld te kosten. We wensen je heel veel plezier met je serie-marathons!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.