Kerstfilms op Netflix 2017: de 5 leukste inclusief snacktips - Goedkoop.be

5 x de gezelligste kerstfilms kijken op Netflix

Door
Laatste update op 0 reacties Meer Kerst

De kerstvakantie is ideaal om lekker op de bank te kruipen en een kerstfilm te kijken. Maar als je met een beetje regelmaat Netflix kijkt weet je dat het zoeken van een juiste serie of film soms langer duurt dan daadwerkelijk de film te kijken. Om jou daarbij te helpen hebben wij de vijf leukste, gezelligste kerstfilms op een rij gezet. Zo hoef jij niet lang te zoeken en kom je helemaal in de kerstsferen.

Het magische kristal

Het magische kristal is een echte hit voor de kinderen! Wanneer het magische kristal van de Kerstman vermist raakt, lijkt Kerstmis in duigen te vallen als niet alle cadeautjes in een nacht bezorgd kunnen worden.

Miracle on 34th Street

In deze klassieker uit 1994 raken Dorey Walker en dochter Susan bevriend met de vervangende Kerstman van warenhuis Cole’s. Hij beweert de echte Kerstman te zijn… Een ware hit voor het hele gezin!

Gouden tip van Goedkoop.be

Weten hoe je €129,41 per jaar bespaart op jouw Netflix abonnement? Goedkoop.be geeft je tips!

A Christmas Prince

Een prins, een kasteel, Kerstmis en een undercover journaliste… Alle ingrediënten voor een romantische kerstfilm waarbij je lekker kunt wegzwijmelen. A Christmas Prince is een echte Netflix hit. Pak die popcorn maar op schoot, kruip onder je dekentje en pak voor de zekerheid maar wat tissues erbij.

Bad Santa 1 & 2

Tijdens Kerst mag er zeker gelachen worden en dat gaat gegarandeerd lukken met Bad Santa en Bad Santa 2. Deze films zijn wat minder geschikt voor de kleintjes, maar zeker niet minder leuk voor volwassenen. Deze kerstman en zijn hulpjes kunnen nogal wat gekke capriolen uithalen en zorgen niet voor een gezellige kerstsfeer…

Deck the halls

Wanneer twee vaders de strijd aangaan tijdens Kerstmis loopt het nogal uit de hand. De een wil een rustig leventje, maar de ander heeft grootste plannen tijdens Kerst. Gegarandeerd lachen, gieren, brullen geblazen wanneer je deze film opzet!

Met Netflix, een drankje en een snackie, kom je niet meer van je plekkie

Iets lekkers om te snaaien en te drinken. Dat hoort toch simpelweg bij het kijken van een filmpje. Daarom hebben wij hier een paar handige, en vooral verrukkelijke, filmavond hapjes en drankjes voor je neergezet.

  • Popcorn: dit kan je natuurlijk kopen in de supermarkt, maar maak je net zo makkelijk zelf! Met maiskorrels, wat olie en een hete pan pof je zo je eigen popcorn. Breng daarna naar wens op smaak. Wat dacht je van gezouten karamel, chocolade, pesto of rozemarijn en Parmezaanse kaas? 
  • Chips: niets lekkerder dan een bakje chips op de bank, maar extra lekker met een dipsausje. Meng wat mayonaise met ketchup en een klein scheutje tabasco of srirachasaus. Of je maakt dit recept van de Allerhande, een combinatie van kipnuggets én chips, wat wil je nog meer? 
  • Cocktail: een wijntje of een biertje is zo gewoon, tijdens Kerst mag er best wat bijzonders gedronken worden! Deze kerstcocktail is een echte hit: meng gelijke delen amaretto, cranberrysap en bruisend water en roer of shake dit tot een geheel. Voeg nog wat limoensap toe naar smaak. 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.