Belgian Friday 2018: extra korting scoren voor iedereen! - Goedkoop.be

KORTING-ALERT: na Black Friday nu ook Belgian Friday in België!

Yvonne
Door Yvonne
Laatste update op 0 reacties

Black Friday kennen we tegenwoordig vrijwel allemaal: een dag waarop je fikse korting scoort bij heel wat winkels. Nu hebben een aantal winkels de handen ineen geslagen om een Belgische variant hiervan te lanceren. Onder andere La Redoute, Sarenza en Kiabi presenteren op 18 mei 2018 de eerste editie van BELGIAN FRIDAY. Wij brengen je graag op de hoogte van de voordelen van dit event  ;-) !

Black Friday vindt elk jaar plaats in november, de dag na Thanksgiving. Wil je er meer over weten? Lees dan even ons artikel over deze dag met megakorting. Het is nog even wachten tot november. Gelukkig komt daar Belgian Friday om de hoek kijken!

Belgian Friday

belgian friday korting

De ‘Belgische Vrijdag’ is opgezet door 6 webwinkels, namelijk La Redoute, Sarenza, Kiabi, Jack & Jones, Veritas en Tape à l’Oeil. Het event is met name gericht op online shoppen. Door enorme kortingen te bieden, willen de webwinkels dat consumenten meer vertrouwd raken met online shoppen. Daar haal jij als consument dus alleen maar voordeel uit.

Belgian Friday start op vrijdag 18 mei 2018, maar de kortingen lopen nog – net als tijdens het Black Friday weekend -  door tot en met maandag 21 mei. Kortom, vier dagen flink profiteren.

Hoge korting pakken!

Klinkt leuk allemaal, maar nu wil je zeker en vast ook weten wat de kortingen zijn?! En we zouden Goedkoop.be niet zijn als we die niet overzichtelijk voor je op een rijtje zouden zetten…

Wie weet komt er volgend jaar een volgende editie en zullen er nog meer winkels volgen! Het zou mooi zijn, want het is toch een leuke manier om te besparen. We weten helaas nog niet of Belgian Friday 2019 er gaat komen en welke winkels er dan aan mee zouden doen, maar als dat zo is dan houden we je uiteraard op de hoogte!

Voor nu, geniet van Belgian Friday 2018 en laat de kortingen niet aan je neus voorbij gaan. Veel online shopplezier!

Over de auteur

Yvonne

Het is altijd fijn om interesses te combineren. Aan mijn passie voor beauty en lifestyle hangt best een flink prijskaartje. Gelukkig ontdek ik ook steeds de hoogste kortingen en codes, zodat ik dat trendy paar schoenen, fijn dagje wellness of de nieuwste nagellak toch voordelig koop. Vind je op Goedkoop.be niet meteen een code voor Sarenza, Albelli of een andere webshop? Spreek me even aan, ik ga voor je op zoek.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.