Black Friday België en Cyber Monday: tijd voor uitverkoop! - Goedkoop.be

Black Friday en Cyber Monday: Hysterische koopdrukte en megakortingen

Door
Laatste update op 0 reacties

Inhoudsopgave
  1. Black Friday
  2. Cyber Monday

Dat de Amerikanen af en toe helemaal los kunnen slaan (zeker in de ogen van ons Belgen), dat blijkt wel weer op Black Friday en Cyber Monday. Op deze twee dagen, vlak na Thanksgiving en net voor kerst, bieden winkeliers hun artikelen aan met kortingen die op kunnen lopen tot wel 80%. Met als gevolg: een complete hysterie, die stilaan naar Europa komt overwaaien.

Black Friday

Een hysterie, zo zou je het wel kunnen noemen; die drukte op de belangrijkste uitverkoopdag in New York. Veel Amerikanen hoeven op deze dag, de vrijdag direct na Thanksgiving – en dus de laatste vrijdag van november - , niet naar hun werk. Ze besteden deze vrije uurtjes dan ook maar wat graag om zichzelf tussen de enorme mensenmassa naar hun favoriete product te wringen. Artikelen van o.a. de Apple Store, die zelden promoties heeft, zijn erg gewild. Ga je niet mee in de gekte van de koopbeluste zombies, dan zullen deze artikelen helaas voor je neus weggegrist worden.

Om zoveel mogelijk te kunnen verkopen op Black Friday openen sommige winkels hun deuren al om 3 uur. Wat betekent, de wekker op 2 uur om op tijd in de rij aan te schuiven. Parkeren is niet mogelijk of je moet er echt vroeg bij zijn en een week van te voren je auto al op de desbetreffende plek stallen.

Alvast met megakortingen inkopen doen voor kerst, mooie daginvulling toch?!

Direct de beste Black Friday 2018 kortingen scoren? Klik dan hier!


Cyber Monday

Zoals we allemaal wel weten, wordt er steeds meer online verkocht, en gekocht uiteraard. In Amerika, maar ook hier in België. Vanuit thuis bestellen we onze kleding, eten, elektronica en meer. Een dag voor de online shops kon dus niet uitblijven. Cyber Monday, de maandag na Thanksgiving, werd door marketingbureaus in het leven geroepen. Dé dag waarop online met giga voordeel geshopt kan worden. Geen geduw en getrek hier zoals op Black Friday, gewoon rustig online winkelen en korting pakken.

Gouden tip van Goedkoop.be

Cyber Monday is een bij ons nog niet zo’n bekend en groot fenomeen als in Amerika en sommige landen. Waarschijnlijk is het een kwestie van tijd voordat het ook een echt begrip is hier in België. Toch profiteren we nu al van kortingen tijdens Cyber Monday, en dan vooral bij grotere internationale merken zoals Under Armour. Natuurlijk houden wij dit voor je in de gaten!

Met het fenomeen internet wordt al snel iets overgenomen. Dus wat begon in Amerika, is nu al overgewaaid naar landen als Canada, Groot-Brittannië, Portugal, Duitsland, Chili, Colombia, Ierland, Japan en China.

Ook in ons land zul je in der loop der jaren meer gaan horen over Cyber Monday. Hier en daar profiteren we nu al van kortingen. Hou dus zeker winkels als ICI PARIS XL en Media Markt in de gaten!

Het zal nog slechts een kwestie van tijd zijn, wil Cyber Monday een echt begrip zijn hier in België.

Klik hier om direct de beste Cyber Monday aanbiedingen te ontdekken!

 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.