4 manieren om de lente goedkoop in huis halen - Goedkoop.be

4 manieren om de lente goedkoop in huis halen

Door
0 reacties

De lente is sinds 21 maart officieel begonnen en dat betekent dat we donkere winterperiode volledig achter ons kunnen laten. Het wordt tijd dat we ons huis volledig lente-proof maken door mooie plantjes en bloemetjes tevoorschijn te toveren en zonnestralen binnen te laten komen.

Zeg bye bye tegen de winter want we zijn helemaal klaar voor een frisse en nieuwe start! Geen idee hoe jij deze voorjaar trends zo goedkoop mogelijk aanpakt? Blijf dan zeker verder lezen want ik geef je enkele handige tips om de lente in huis te halen!

Begin met een lenteschoonmaak

Als je de lente in huis wilt halen is het natuurlijk belangrijk dat je eerst het stof van de winter wegveegt. Een heleboel spinnen hebben waarschijnlijk bij jou overwinterd en daar horen de nodige spinnenwebben bij. Haal dus snel het nodige poetsmateriaal in huis en de lenteschoonmaak kan van start gaan. Bij Blokker geniet je nu van € 10 korting op diverse Vilda schoonmaaksets.

Ook de winterse buien zullen geen deugd hebben gedaan aan jouw ramen, dus die kunnen ook wel een goede oplapbeurt gebruiken. Wist je dat je met een gepelde en doorgesneden ui warm water in een natuurlijk glansspoelmiddel kunt veranderen? Zo kom je heel goedkoop aan streeploze schitterende ramen!

Haal groen in huis

Niets is leuker dan je huis op te fleuren met trendy plantjes of een mooie bos bloemen. Als jij tijdens het eerste weekend van april nog niets in de agenda hebt staan, plan dan zeker een tripje naar Gent. Van vrijdag 5 april tot en met zondag 7 april kan je naar een pop up PUP om de meest uitzonderlijke en leuke planten te kopen. Je kan er groene kamerplanten, tropische exoten, hippe plantjes en unieke exemplaren aan zeer lage prijsjes vinden.

Wanneer je plantjes in huis haalt, heb je natuurlijk ook bloempotten nodig. Bij Kwantum beginnen de prijzen van de bloempotjes al vanaf € 1,50. Zeker een kijkje waard!

Als je zelf nog oude potten thuis hebt liggen, kan je zelf aan de slag om ze in trendy bloempotjes om te toveren. Het enige dat je nodig hebt zijn een bloempot, textielverf, water en een kom. Vul de kom met water en doe er de textielverf bij. Houd de bloempot vervolgens zo’n 5 seconden halverwege onder water. Haal de bloempot uit het water en dip het er nog eens in, maar minder ver dan de eerste keer. Houd de bloempot nu zo een 10 seconden in het water. Herhaal dit nog eens, maar ga weer wat lager. Zo verkrijg je een trendy ombre bloempotje.

Geef de muren een likje verf     

We zeggen wel eens vaker “new year, new me”, maar waarom zou dit niet gelden voor je huis? Een likje verf kan namelijk wonderen doen! Spiced Honey blijkt de Flexa Kleur van het Jaar 2019 te zijn. Een warme amberkleurige tint, die een positieve en optimistische sfeer brengt. Als jij graag licht binnenlaat, zou dit dé kleur moeten zijn voor je muren! Spring eens binnen bij de Brico want daar vind je nu veel verschillende tinten verf aan 25% korting!

Kom tot rust met lentegeuren

De lente is het seizoen wanneer alles in bloei staat. Dit brengt niet alleen kleuren met zich mee, maar ook heerlijke geuren. Haal de lente in huis door lekkere geurtjes. Bij Rituals vind je al geurstokjes vanaf € 13,50 en die gaan heel lang mee. Als je niet zo'n fan bent van geurstokjes, kan je ook een geurkaars gebruiken. Bij IKEA kan je een ruim assortiment geurkaarsen vinden voor een zeer lage prijs!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.