Vaderdag geschenk: voor ieder iets unieks - Goedkoop.be

Voor de allerliefste papa: een uniek vaderdagcadeau

Door
Laatste update op 0 reacties

Op zondag 10 juni worden alle lieve papa’s eens extra in het zonnetje gezet; het is dan weer Vaderdag. Een ideaal moment om die lieve schat, die iedere keer weer met de beste adviezen voor je klaarstaat, te verrassen met een mooi geschenkje. Aan de beste man, die altijd fier op je is, wat je ook doet, wil je niet zomaar iets geven. Het moet met zorg uitgezocht worden en uit het hart komen.

Ieder jaar loop je weer tegen hetzelfde probleem. Wat vindt je vader nu echt leuk? Met een das of fles wijn zal hij hoogstwaarschijnlijk blij zijn, het gaat immers om het gebaar. Echt persoonlijk zijn deze cadeautjes echter niet. Maar wat dan wel?

Om je een beetje op weg te helpen bij je speurtocht naar een uniek presentje, zocht Goedkoop.be alvast een geschikt cadeau voor een aantal type vaders.

 

Een Cadeautje voor Pap de Bouwer

Heeft je vader twee rechterhanden en knutselt en klust hij graag in en rondom het huis? Een leuk speelhuisje voor de kleinkinderen fabriceert hij bijvoorbeeld in een zucht en het maken van een grote opbergkast voor je moeder kost hem ook niet veel moeite. Of is hij juist heel handig in het repareren van kapotte dingen?

Misschien dat je hem heel blij maakt met z’n eigen luxe gereedschapsset. Een goed gevuld exemplaar  waarin het aan niks ontbreekt. Zo kan hij fijn doorklussen zonder zijn werkzaamheden te moeten laten liggen omdat hij niet de juiste sleutel of zaag in huis heeft.

De Conrad shop is de perfecte winkel voor een handige Harry. Niet alleen kun je er terecht voor allerhande gereedschap, ook voor een ruim assortiment aan elektronica en multimedia ben je er aan het juiste adres.

Twijfel je of je echt een goede aankoop doet?  Bestel hetgene wat je voor ogen hebt, retouren kan bij Conrad nog altijd (binnen de 30 dagen). Niet goed is geld terug.

'Help' je vader bij het klussen

Een verrassing voor De Actieveling

Met veel plezier trekt je vader er meerdere avonden per week met z’n wielrenfiets op uit om de nodige kilometertjes te maken.  Werkt hij zich liever in het zweet tijdens een actief partijtje tennis of een intensieve voetbalmatch....Hoe dan ook is hij graag sportief bezig. Verblijdt deze paps met een nieuw paar sportschoenen of ga wat verder en doe hem een complete outfit cadeau.

Ook kun je denken aan een giftcard van Bongo. Van klimmen en surfen tot raften en circuitracen, je vindt op Bongo.be een uiteenlopende verzameling aan bonnen voor spannende activiteiten. Dus is jouw sportieve pa niet vies van een beetje activiteit....

De giftcards bij Bongo zijn digitaal en in papiervorm verkrijgbaar.  Al vanaf €34,90 geef je je vader een spannende activiteit cadeau.

En actie! Bezorg je vader een ultieme sportieve activiteit

Een presentje voor De Fijnproever

Een lekker hapje en drankje, dat gaat er wel in bij je vader. Hij iseen echte fijnproever. Lekker culinair smullen met daarbij een speciaal biertje of uitzonderlijk wijntje, daar maak je hem echt blij mee.

Geef je hem dan toch maar een bierpakket cadeau? Tuurlijk, dat kan zeker. Maar dan wel anders als dat je gewend bent. Eentje met daarop een eigen foto en jouw persoonlijke boodschap voor hem erop gedrukt. Bij YourSurprise kies je uit meerdere formaten pakketten,  gevuld met verschillende soorten biertjes. Kies jullie tofste kiekje uit en maak er wat moois van in de online shop.

Het kan natuurlijk ook dat je oudeheer zelf een passie heeft voor koken, bakken en grillen (om het daarna op te eten). Is hij die keukenprins of een ware grillmeester?  En bakt hij hamburgers op de barbecue zoals niemand anders dat kan?
Tover dan een lach op z’n gezicht en verras hem met een gepersonaliseerd schort mét keukengerei, ovenwanten én jullie tofste foto erop geprint.

Zoek hier een attentie die zeker in de smaak zal vallen

Een aardigheidje voor Koning Natuurrijk

In de tuin, daar is jouw schat van een vader het liefst bezig. Z’n eigen groentjes kweken, de bloemenpracht verzorgen, het versieren met sfeervolle accessoires en gewoon genieten van het zonnetje op z’n gezellig terrasje. Deze groenliefhebber plezier je het meest met spulletjes voor in zijn Natuurrijk.

Uiteraard het is moeilijk kiezen, er zijn zoveel uiteenlopende artikelen. Misschien heb je toevallig gehoord wat hij nog nodig heeft. En anders kun je inspiratie opdoen in één van de tuincentra, zoals AllesVoorTuinen.
Daar kom je zeker en vast wel op ideeën, het assortiment van de tuinshop is zo uitgebreid en divers. Van vuurkorven en tuinkassen tot meubels en bloempotten, het moet wel gek zijn, wil je daar niks vinden.

Een geschenkje voor De Levensgenieter

Gouden tip van Goedkoop.be

Op zoek naar een uniek Vaderdagcadeau? Kies voor een persoonlijk geschenk dat je zelf ontwerpt bij YourSurprise. Bijvoorbeeld een bierpakket of laptop sleeve met daarop jullie mooiste/tofste kiekje afgedrukt. Speciaal voor deze dag maakte YourSurprise alvast een selectie van de leukste Vaderdagcadeaus.

Jouw beste papa heeft niet per sé een hobby, maar geniet gewoon opnieuw van elke dag. Een swingend muziekje op de achtergrond, een goed boek op z’n tijd, een gamemiddag met de kinderen of een filmavond met z’n vrouw, het zijn dingen die hem doen genieten.

Zo’n levensgenieter is snel content. Een goede dvd, een cd van z’n favoriete muzikant, een nieuwe game, dat veelbesproken boek, het maakt hem meer dan tevreden.

Geen idee wat hij normaal gesproken luistert, leest en kijkt? Spiek stiekem tussen z’n collecties en zie welke artiest, schrijver of genre vaak voorkomt. Zo heb je een beeld in welke richting je moet zoeken. Een winkel als Bol.com blinkt uit in een groot assortiment aan amusement. Duizenden titels stapelen zich er op. Daar ga je zeker iets tussen vinden!

Staat jouw type vader hier tussen? Wat zou jij hem cadeau doen? Laat het ons weten.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.