Vaderdag 2018: 10 originele geschenken! - Goedkoop.be

De tien hipste cadeaus voor Vaderdag

Door
Laatste update op 0 reacties

Zondag 10 juni is het weer Vaderdag! Dit wilt natuurlijk zeggen dat je als goede dochter of zoon alle winkels mag afschuimen om op zoek te gaan naar het beste vaderdagcadeau. Lees verder en ontdek de tien hipste cadeaus voor Vaderdag!

1. Een hippe smartphone case

De meeste vaders hebben tegenwoordig een smartphone om altijd bereikbaar te zijn voor het werk, continu mails te beantwoorden en ga zo maar door. Daarom is het een topidee om zelf een smarphone case te ontwerpen, bijvoorbeeld met een foto van het gezin. Zo kan je papa altijd aan jullie denken!

Bij Fotocover kan je dit heel voordelig doen. Je ontwerpt het hoesje helemaal zelf of maakt gebruik een van hun ontwerpen.

2. Whisky, de trend van 2015

Tot voor kort was whisky de borrel van rijke heren op leeftijd, maar nu is het dé trend van 2015. Vooral dan cocktails maken met Whisky is helemaal in. Zorg ervoor dat je vader meedoet aan deze nieuwe trend door hem een fles Whisky te kopen en een lekkere cocktail voor hem te maken.

Bestel hier bij ColliShop de Bongobon 'Superman', zo kiest hij onder meer voor een whiskydegustatie. 

3. On the rocks

Om je whisky lekker koel te houden, gebruik je meestal ijsblokjes. Als je je drankje iets te lang laat staan, dan wordt de whisky waterig. Geef je vader om dit te vermijden whiskystenen voor zijn Vaderdag.

Die stenen stop je net zoals water in de diepvriezer. Eens bevroren voeg je de stenen net zoals een blokje ijs aan je drankje toe. Dankzij deze stenen zal je whisky de perfecte temperatuur hebben. Even spoelen, terug invriezen en je gebruikt ze opnieuw!

Bestel nu de whiskystenen!

4. Nooit meer winkelen!

Kleding shoppen, de meeste vaders vinden er niets aan. Ze lopen dan ook makkelijk jaar na jaar in dezelfde plunje rond. Een bon voor kledij is uiteraard een optie, maar alweer niet het leukste cadeau voor je vader, jij vindt het waarschijnlijk een pak toffer. Pak het daarom origineler aan en kies voor een giftcard van Suitcase. Dit innovatieve concept maakt het je papa wel heel makkelijk. Hij vult online een vragenlijst in en klaar! Suitcase selecteert passende mode en stuur die op. Papa past thuis in alle rust. Wat hij leuk vindt, betaalt hij, de rest stuurt hij terug.

Ontdek Suitcase en verlos papa van zijn winkelfobie.

5. Bier 2.0

Heel wat vaders houden ervan om ’s avonds een lekker, sterk biertje te drinken. Een biermand blijft dan ook een klassieker onder de vaderdaggeschenken. En toegegeven, ook een makkelijke oplossing voor wie geen inspiratie heeft. Waarom geen stapje verdergaan en je vader een starterskit cadeau doen om zelf bier te brouwen? Hij zal glimmen van trots als hij je zijn eerste brouwsel laat proeven!

Bij YourSurprise bestel je gepersonaliseerde brouwpakketten om meteen aan de slag te gaan.

6. Dineren op grote hoogte

Zoals algemeen geweten is, gaat de liefde van de man door de maag. Om eeuwige genegenheid te krijgen van jouw vader, kan je daar dus best op inspelen. Nu is een restaurantbon niet bijster origineel te noemen. Een diner op 135 meter hoogte is dat echter wel. Bij SurpriseFactory haal je een cadeaubon voor dit bijzondere diner.

7. Verwenpakket voor mannen

Anders dan je zou denken, houden ook mannen ervan om verwend te worden. Bij ICI PARIS XL ontdek je erg lekkere geuren voor mannen. Of je gaat meteen voor een verwenpakket met parfum en douchegel, bodylotion... 

8. Een uitdaging voor papa's hersenpan

Als je jouw vader graag een uitdaging voorschotelt, dan kies je als vaderdagscadeau voor een Brainstring. De zeer verslavende puzzel los je op door knoopjes over een transparante kubus heen en weer te bewegen. Het lijkt misschien eenvoudig, maar de touwtjes geraken wel eens hopeloos verstrikt. Ook het losmaken van de knoop vormt dus een uitdaging.

Check het filmpje om de Brainstring te ontdekken:

Of haal er meteen eentje bij iGadgets, en bezorg je vader een spannende uitdaging.

Gouden tip van Goedkoop.be

Nog meer tips voor vaderdag? Goedkoop.be zet nog meer geschenken voor je op een rij, volgens welk type vader je hebt.

Is hij een klusser, een echte keukenprins of eerder een sportman? Voor elk type vader valt wel iets tofs te verzinnen.

9. Toiletsport

Alle mannen houden van speelgoed, hoe wijs of oud ze ook zijn. En wat is de ultieme sport voor een ouder wordende man? Golf natuurlijk!

De sport zorgt voor de ultieme ontspanning, net zoals een toiletbezoek. Combineer beide en geef je vader een golfspel om op toilet te spelen! Hij leert op die manier de kneepjes van de sport. De golfclub komt trouwens ook van pas als het toiletpapier buiten bereik staat!

Hopelijk komt hij nog van het toilet af, anders zal je moeder iets minder blij zijn met dit cadeau.

10. En actie!

Houdt je papa wel van wat actie, dan staat indoor skydiven vast nog op zijn verlanglijstje. In het Nederlandse Roosendaal, net over de grens met België, beleeft papa een unieke ervaring in het Indoor Skydive Centrum.

Er is geen dure vliegtuigsprong nodig, je vader maakt een vrije val in een windtunnel. Dat het een onvergetelijke ervaring wordt, hoeven we er niet bij te zeggen!

Brengt dit lijstje je op ideeën, of heb je zelf nog een toptip voor ons? Deel het hieronder!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.