Disneyland Paris attracties & shows: 25-jarig bestaan! - Goedkoop.be

Komt dat zien: 25 jaar Disneyland Paris!

Yvonne
Door Yvonne
Laatste update op 0 reacties

Vlak vóór het 25-jarige bestaan van Disneyland Paris lieten we je al kennismaken met alle nieuwe shows, attracties en andere nieuwigheden. Ondertussen is het feest in volle gang. Disneyland Paris is magischer dan ooit! Hoog tijd om eens een blik te werpen op hoe het feestspektakel gevierd wordt.

Kijk je mee naar dit grootse feest? In dit artikel ontdek je de hoogtepunten. En als je er geen genoeg van kunt krijgen, dan ga je toch gezellig op bezoek naar Disneyland Paris!? Het is namelijk nog niet te laat om voordelig deze spectaculaire party mee te maken.

Het artikel over het 25-jarig bestaan van Disneyland Paris gemist? Lees het dan nog eens na. Ga je liever mee op magische reis langs de nieuwe shows en attracties? Ik neem je mee in de wondere wereld met bijzondere foto’s en filmpjes. Kijk je mee!?

De magische parade

Een van de hoogtepunten tijdens een bezoekje is toch wel de magische parade. Het is leuk voor jong en oud. Hier een voorproefje.

Natuurlijk is het veel spectaculairder om de magische parade met eigen ogen te zien. Gelukkig hebben we op Goedkoop.be een mooie Disneyland Paris aanbieding voor je klaar staan.

Ontdek de promo hier en pak je voordeel!

Star Tours

In welk scenario kom jij terecht? Ieder ritje in Star Tours brengt een en al spanning met zich mee. Een van de scenario's vind je hieronder, maar zoals je ziet, is er maar één manier om dit echt te ervaren. Dat is werkelijk in de attractie zitten met een 3D-bril op. Fasten your seatbelts!

Star Wars Hyperspace Mountain

Een intense reis door het Star Wars universum... Dat is de Star Wars Hyperspace Mountain. Durf jij in te stappen?

Starlit Princess Waltz

Een kleine blik op een adembenemende dansshow van je favoriete Disneyprinsessen. Geniet, kijk of dans zelf mee en laat je betoveren!

Mickey Presents: Happy Anniversary Disneyland Paris

Ontmoet Mickey en zijn vriendjes in deze toffe musicale show. Voor je het weet blijft het verjaardagslied door je hoofd gaan. Je wilt er spontaan van gaan dansen en je mondhoeken krullen automatisch de lucht in. Hier alvast een korte preview van de show.

Disney Illuminations

Wat mij betreft de perfecte afsluiter van een heerlijk dagje Disneyland Paris. De prachtige projecties, opzwepende muziek en het knallende vuurwerk maken van deze show een echte hit! In het vorige artikel over het 25-jarige bestaan vond je al een filmpje. Hier nog een aantal foto's...

Gouden tip van Goedkoop.be

Met je familie of vrienden naar Disneyland Paris? Je wilt graag dit spektakel meemaken, maar je bent bang voor een duur weekendje weg? Pak dan een Disneyland Paris aanbieding. Tot en met 13 juli krijg je namelijk 30% korting op je verblijf. Bovendien zijn kinderen tot en met 11 jaar helemaal gratis! Meer weten of voordelig boeken? Pak dan deze promo!

Nu loopt ook het The Lion King & Jungle Festival, mis het spektakel niet!

 

Over de auteur

Yvonne

Het is altijd fijn om interesses te combineren. Aan mijn passie voor beauty en lifestyle hangt best een flink prijskaartje. Gelukkig ontdek ik ook steeds de hoogste kortingen en codes, zodat ik dat trendy paar schoenen, fijn dagje wellness of de nieuwste nagellak toch voordelig koop. Vind je op Goedkoop.be niet meteen een code voor Sarenza, Albelli of een andere webshop? Spreek me even aan, ik ga voor je op zoek.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.