De leukste verrassingsuitjes voor Vaderdag op budget - Goedkoop.be

De leukste verrassingsuitjes voor Vaderdag op budget

Matthias
Door Matthias
0 reacties

Deze zondag is het weer zo ver, tijd om je vader in de bloemetjes te zetten. Ben jij er al uit wat je jouw papa precies cadeau gaat doen deze Vaderdag? Je verrassing moet niet altijd iets materialistisch zijn, misschien kan je dit jaar eens een gezellig uitstapje maken. We geven je enkele ideetjes die jouw papa een super dag zullen bezorgen, zonder dat je jezelf blauw moet betalen.

Ga eens lekker uit eten

Het gezegde ‘de liefde van de man gaat door de maag’ bestaat natuurlijk niet voor niets. Er is weinig waar je een man zo blij mee maakt als met lekker eten. Daarbovenop is de horeca net terug geopend. Op Vaderdag heb je geregeld speciale menu’s of kortingen, dit zowel voor een ontbijt, brunch als voor een heerlijk diner. Met een lekker etentje kan je eigenlijk niets mis doen. Voetjes onder tafel en gezellig samen wat bijpraten.

Maak er een terassen tocht van

Kan jouw papa zowel fietstochten als lekkere biertjes appreciëren? Dan kan je misschien de twee combineren. Niets is zo leuk en gezellig als mooie fietstochtjes met het gezin. Dit kan met een gewone fiets, maar zeker ook met een koersfiets of mountainbike. Onderweg maak je tussenstops en geniet je van een heerlijk biertje of een frisse cola. Gezelligheid staat hier centraal.

Kies voor avontuurVader en kinderen

Is jouw papa een echte avonturier? Op Social Deal vind je diverse aanbiedingen die de adrenaline door je vaders lijf zal doen stromen. Je kan er een sportief uitje van maken, maar dat moet zeker niet. Je vindt er aanbiedingen zoals rondrijden in een oldtimer, parachutespringen, een helikoptervlucht maken of kajakken. Voor iedere papa is er wel iets te vinden. De prijs ervan zal iets hoger liggen, maar in verhouding is het spotgoedkoop.

Bezoek een museum

Heeft je papa een passie voor geschiedenis of kunst? Dan is een bezoekje aan een musea zeker een geslaagd cadeau. Is hij eerder een voetbalfanaat? Dan kan je eens een bekend stadion bezoeken of gewoon samen thuis een match kijken van zijn favoriete ploeg. Maak het dan extra leuk door zijn favoriete drankjes en snacks voor te bereiden. Plezier gegarandeerd!

Ga een weekendje weg

Je kan er ook een gezellig weekendje weg van maken met het hele gezin. Dat moet helemaal niet ver zijn. Net over de grens in Nederland of in de Ardennen kan je een geweldige tijd beleven. Het draait om de gezelligheid, niet om de afstand. Eventueel kan je een mobilhome huren en een heel weekend rondtrekken. Je vindt er al een voor € 30 per nacht. Hier heb je met het hele gezin plezier van.

Ga op bioscoopbezoek

Ook de bioscopen openen opnieuw de deuren. Eindelijk kan je nog eens genieten van dat reusachtig scherm vanuit die comfortabele stoel. Het filmaanbod belooft er alleszins niet minder op te worden. Misschien zit er een film tussen die je papa graag zou zien? Dan is de keuze snel gemaakt.

Hopelijk heb je na het lezen van dit artikel wat extra inspiratie opgedaan over wat je allemaal kan doen om van deze dag een succes te maken. Misschien wel het meest belangrijke om Vaderdag te doen slagen, is dat je stilstaat bij de betekenis van deze dag. Vaderdag draait om een gezellige tijd met het gezin en in het bijzonder met je papa. Het draait niet om dure etentjes, maar om het samenzijn. Houd deze dag simpel en geniet van elkaars aanwezigheid. De smartphone is even overbodig. Wees vooral dankbaar dat jullie deze dag samen kunnen vieren!

Over de auteur

Matthias

Ze zeggen wel eens dat geld geen essentie van het leven is en dat het ook niet gelukkig maakt. Toch is het wel een noodzakelijk middel waarvan iedereen genoeg wilt hebben. Het is dan ook vervelend om teveel geld te betalen voor een product of dienst wanneer het goedkoper kan. Daar is iedereen het mee eens. Bewust of onbewust zoekt iedereen naar de beste deals en daar wil ik je bij helpen!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.