Alles wat je wil weten over de Microsoft Surface Laptop - Goedkoop.be

Microsoft presenteert de ultieme laptop, de Surface Laptop!

Door
0 reacties

De Microsoft Surface kennen we al een tijdje als de ideale combinatie tussen een laptop en een tablet. Microsoft pakt nu uit met een nieuwe laptop, de Surface Laptop, naar eigen zeggen de ultieme laptop. Wat maakt deze laptop anders en misschien wel beter dan andere laptops?

Gemakkelijk mee te nemen

Hoe vervelend is het als je als bijvoorbeeld student of zelfstandige telkens een dikke en zware laptop met je mee moet slepen in je tas? Dit is geen pretje als je veel reist met het openbaar vervoer of je je regelmatig moet verplaatsen.

Hier heeft Microsoft aan gedacht. De gloednieuwe Surface Laptop weegt namelijk amper 1,25 kilogram en is ook nog eens erg dun. Hierdoor is de laptop dus ontzettend gemakkelijk om mee te nemen! Wist je trouwens dat de laptop verkrijgbaar is in donkergrijs, lichtgrijs, blauw en rood?

Speciaal scherm

Microsoft Surface Laptop in roodHet 13,5 inch scherm is niet alleen lekker handzaam, maar ook nog eens van zeer hoge kwaliteit. Het zogenaamde PixelSense-scherm heeft een enorm hoge resolutie, waardoor het beeld superscherp zijn. Je digitale foto’s, video’s en games waren nog nooit zo mooi. Het scherm is bovendien supersterk, dankzij het Gorilla Glass 3. Je wilt immers geen krassen of andere schade aan je scherm.

Dat is echter nog niet alles. Het PixelSense-scherm is namelijk niet zomaar een scherm, maar een heus touchscreen. De laptop wordt hierdoor bijna een tablet en is dus erg gemakkelijk in gebruik. De mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos.

Windows 10 S

Op de Microsoft Surface Laptop vind je natuurlijk Windows 10, maar wel een speciale versie, namelijk Windows 10 S. Dit is een compactere en veiligere versie van Windows 10. Dit betekent dat je er sneller mee kan werken dan de originele versie en je ook minder vatbaar bent voor virussen of hackers. Niet onbelangrijk natuurlijk.

Let wel op dat je met Windows 10 S alleen programma’s kan installeren vanuit de Windows Store. Dit maakt de keuze wat beperkter, maar betekent tegelijkertijd dat je nooit onveilige software kan installeren.

Een groot voordeel van een Windows laptop van Microsoft tegenover een laptop van een ander merk, is dat de laptop betere ondersteuning kent van Microsoft. Je bent zo als eerste voorzien van de nieuwste updates en functies.

Een hele werkdag probleemloos gebruiken

Een nadeel van een laptop is dat je hem regelmatig op moet laden, waardoor je ook een adapter mee moet nemen onderweg. Met de Microsoft Surface Laptop is dit gelukkig verleden tijd. De laptop is namelijk voorzien van een zeer goede en efficiënte accu die in optimale omstandigheden liefst 14,5 uur mee kan!

Voor gaming, videobewerking of andere technisch intensieve bezigheden ligt deze accuduur natuurlijk lager, maar het werken met Microsoft Office programma’s, internetten via Microsoft Edge of andere eenvoudige taken is geen enkel probleem voor de accu. Dit houdt hij gemakkelijk een gehele werk- of schooldag vol.

Gratis Office 365

Over Microsoft Office gesproken. Bij aankoop van de Microsoft Surface Laptop ontvang je een jaar lang gratis Office 365. Hierdoor maak je een jaar lang ongelimiteerd gebruik van onder andere Word, Powerpoint en Excel. Ook kan je al je bestanden gemakkelijk opslaan in de cloud, waardoor je er altijd bij kan.

Supersnel en toekomstbestendig

Bij de ultieme laptop mogen we natuurlijk ook uitstekende prestaties verwachten. Zo beschikt de goedkoopste versie al over een nieuwe Intel Core i5-processor, 128GB SSD, 4GB RAM en een goede videokaart. Er zijn vier varianten beschikbaar, we hebben de belangrijkste kenmerken even voor je op een rij gezet:

Embed code
Microsoft Surface Laptop varianten
Microsoft Surface Laptop varianten
  1 2 3 4
Processor Intel Core i5 Intel Core i5 Intel Core i7 Intel Core i7
Opslaggeheugen 128GB SSD 256GB SSD 256GB SSD 512GB SSD
Werkgeheugen 4GB 8GB 8GB 16GB
Grafische kaart Intel HD Graphics 620 Intel HD Graphics 620 Intel Iris Plus Graphics 640 Intel Iris Plus Graphics 640
Prijs €1.149 €1.449 €1.799 €2.499
Bestellen? Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier

 

 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.