Groupon België: de voordelen voor je op een rijtje! - Goedkoop.be

Spaar je portemonnee met de deals van Groupon

Yvonne
Door Yvonne
6 reacties

Inhoudsopgave
  1. Lokale deals
  2. Travel
  3. Voordelen

Hoge kortingen op producten, dagactiviteiten en vakanties, wie wil dat nou niet? Via websites met kortingdeals is het mogelijk. Een van de grootste daarvan is Groupon, waar dankzij het speciale concept kortingen tot 90% geboden worden. Te mooi om waar te zijn of een besparing voor de portemonnee? Je leest het hier!

Ken je de kortingssite Groupon al? Waarschijnlijk heb je er wel ooit van gehoord of er iets gekocht. Als je ooit op de website hebt gekeken dan weet je dat je er van fikse kortingen geniet op van alles, van elektronische apparaten en schoonheidsbehandelingen tot etentjes en all-inclusive vakanties.

De naam van Groupon is een samenstelling van ‘group’ en ‘coupon’. Vaak kopen grote groepen mensen een aanbieding, waardoor de prijzen laag kunnen blijven.

Lokale deals

Groupon is van oorsprong een Amerikaanse onderneming, maar heeft zich onder andere uitgebreid naar ons land. Een van de speerpunten van het bedrijf is om lokale ondernemers in contact te brengen met klanten uit de buurt.

Op Groupon.be vind je dan ook tal van lokale deals. Wat dacht je van een goedkoop bezoekje aan de kapper om de hoek, een etentje in dat heerlijke restaurant bij jou in de buurt of een fijn dagje sauna?

Het aanbod is zeer divers. Benieuwd naar de koopjes bij jou in de buurt? Kijk dan op Groupon.be en geef de gewenste locatie van je deals aan. Zo krijg je alle aanbiedingen bij jou in de buurt te zien, inclusief de afstand van je aangegeven plaats.

Travel

Ga je liever wat verder van huis? Dan is het aanbod Travel van Groupon iets voor jou. Geniet voordelig van vakanties dichtbij huis, citytrips, all-inclusive vakanties en meer!

Erg handig als je budget voor de vakantie laag is, maar je er toch tussenuit wil. Vaak krijg je bij je vakantie ook nog leuke extra’s aangeboden, zoals ontbijt, toegang tot de spa, parkeergelegenheid of uitstapjes.

Bekijk bij het boeken altijd goed de voorwaarden. Deze zijn bij elke aanbieding duidelijk omschreven, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Zin gekregen om er goedkoop tussenuit te gaan? Bekijk dan hier het aanbod travel van Groupon en boek je ideale vakantie.

Voordelen

Hierboven heb je al een aantal voordelen van Groupon kunnen lezen. Hier zet ik ze nog eens overzichtelijk voor je op een rijtje.

• DE LAGE PRIJZEN! De kortingen lopen op tot 90%. Zo bespaar je enorm veel geld. Je portemonnee zal je dankbaar zijn.

• HET GIGANTISCHE AANBOD! Bij Groupon vind je altijd wel iets dat bij je past, van dat handige product tot een fijne schoonheidsbehandeling, dagtrip of fijne reis.

• LOKALE DEALS! De beste aanbiedingen in jouw buurt zijn geselecteerd. Zo leer je bijvoorbeeld dat leuke restaurant of die goede kapper bij jou om de hoek kennen.

• DUIDELIJKE VOORWAARDEN! Bij elke deal lees je een duidelijke omschrijving van de voorwaarden, zodat je niet voor verrassingen of eventuele bijkomende kosten komt te staan.

• LEUKE EXTRA’S BIJ TRAVEL! Bij je boeking krijg je vaak fijne opties. Wat dacht je van inbegrepen ontbijt, gratis parkeren of toegang tot het zwembad en de fitnessruimte?

Een kijkje nemen op Groupon.be is zeker de moeite waard. Benieuwd naar de huidige acties? Klik dan hier voor het aanbod.

Over de auteur

Yvonne

Het is altijd fijn om interesses te combineren. Aan mijn passie voor beauty en lifestyle hangt best een flink prijskaartje. Gelukkig ontdek ik ook steeds de hoogste kortingen en codes, zodat ik dat trendy paar schoenen, fijn dagje wellness of de nieuwste nagellak toch voordelig koop. Vind je op Goedkoop.be niet meteen een code voor Sarenza, Albelli of een andere webshop? Spreek me even aan, ik ga voor je op zoek.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.