Halloween pretpark getest: dagje Bobbejaanland REVIEW! - Goedkoop.be

Halloween review: voordelig naar Bobbejaanland via VakantieVeilingen!

Yvonne
Door Yvonne
Laatste update op 0 reacties Meer Dagje Uit

De dagen worden kouder en korter… Het einde van oktober nadert. Ondanks het mindere weer ga je toch graag iets leuks doen. Wat dacht je van een dagje pretpark? Rond Halloween toveren heel wat pretparken om in één spannend toneel. Ik als pretparkliefhebber kan een bezoekje tijdens Halloween niet aan mijn neus voorbij laten gaan. Hoog tijd om een park te kiezen, een datum te prikken en… voordelige tickets te scoren!

Al heel mijn leven ben ik gek op adrenalinekicks en heb ik onder andere al heel wat attractieparken bezocht om aan deze kick te voldoen. Voor extra spanning besluit ik dit jaar een park te bezoeken tijdens het spannendste feest van het jaar… Halloween!

Welk park bezoeken?

Er zijn heel wat parken waar je rond Halloween een uniek en angstaanjagend pretparkavontuur beleeft. Waar wil ik mijn angsten onder ogen komen? Ik besluit om rond te snuffelen op VakantieVeilingen, om daar te zien wat het aanbod is en om direct voordelige tickets te scoren. Zo weet ik alvast zeker dat ik niet de hoofdprijs ga betalen voor mijn tickets.

Op VakantieVeilingen spot ik diverse pretparken in Halloweenthema, waaronder:

vakantieveilingen

Ik besluit voor het laatste park te gaan. In Bobbejaanland ben ik al tientallen keren geweest, maar nu is het al een aantal jaren geleden. Bovendien lees ik dat er dit jaar in Bobbejaanland 5 spookhuizen, 4 nocturnes met vuurwerk, 3 scarezones en 2 shows zijn. Tijd om de proef op de som te nemen.

Eerst goedkope tickets scoren

Een dagje attractiepret vergt naar mijn idee een goede voorbereiding. Ga nooit naar een park zonder vooraf rond te kijken op het internet om zo goedkopere tickets te bemachtigen. Zeker als je met een groot gezin bent, scheelt dit je tientallen euro’s in de portemonnee.

bobbejaanland vakantieveilingen halloween

Ik verkrijg mijn tickets voor Bobbejaanland via VakantieVeilingen. Zo kocht ik twee tickets voor slechts €35... Dat is vergelijkbaar met twee kaarten voor de prijs van één. Goede deal toch!? Wil je zelf ook voordelige tickets bemachtigen? Snuffel dan zeker even door mijn tips in het volgende artikel:

Eenmaal, andermaal, zo pak je een online veiling ’t beste aan!

Op naar Bobbejaanland, ’t plezantste land!

Afgelopen weekend 14 oktober begon Halloween in Bobbejaanland en daar wilde ik als eerste bij zijn. Bovendien werd er prachtig weer voorspeld, dus tijd voor een heerlijk dagje weg. De tickets die ik had gewonnen via VakantieVeilingen konden we direct laten scannen bij de entree. Hierdoor skipten we alvast de eerste rij, erg handig!

Halloween Bobbejaanland vakantieveilingen

Bij de ingang stonden de halloweenfiguren ons al enthousiast op te wachten, maar wij gingen eerst voor de attracties. De verklede figuren zouden we later nog wel tegenkomen.

Halloween Bobbejaanland vakantieveilingen

Van de schietattractie El Paso, tot de wildwaterbaan, draaierige Speedy Bob en de angstaanjagende Typhoon, we hoefden nergens lang te wachten!

Verder genoten we van het decor, dat geheel in Halloweenthema was. Pompoenen, hooibalen, kraaien, zerken, spinnenwebben… Zelfs sommige wachtrijen waren tof versierd.

Fear theater: illusionist Aaron Crow

Maar wat we vooral interessant vonden, waren de extra shows en spookhuizen die speciaal voor Halloween waren opgezet. We bezochten de show van illusionist Aaron Crow. Wat mij betreft was dit een van de toppunten van de dag! Crow deed er met zijn gevaarlijke stunts met onder andere zwaarden, messen en voodoo alles aan om bezoekers de stuipen op het lijf te jagen.

Tipje van de sluier… Hij koos assistenten uit het publiek, dus als je niet met een afgehakte ananas of appel op je hoofd wil eindigen, zorg dan dat je zo ver mogelijk van het podium af zit. ;-)

Na de show… Verlaat zo snel mogelijk de zaal en haast je naar je favoriete attractie. Doordat veel mensen nog bij de show zijn, zal de wachtrij voor jou een stuk leger zijn!

Angstaanjagende spookhuizen

In Bobbejaanland word je tijdens Halloween opgeschrikt door vijf verschillende spookhuizen, ieder met een andere ‘angstfactor’. The Bug Escape is een doolhof dat vooral leuk is voor de kids. Sonar is juist voor iedereen die nergens voor terugdeinst. Met een groep liepen we door een spookhuis vol figuranten die je vanuit alle hoeken laten schrikken. Dat lukte ze goed!

Halloween Bobbejaanland vakantieveilingen

Denk goed na welke spookhuizen het meest voor jouw reisgezelschap geschikt zijn.

Halloween Bobbejaanland vakantieveilingen

Dit zijn ze in volgorde van minst eng naar enger: The Bug Escape – Nightmare Motel – Bazaar Bizarre – The Doll Factory – Sonar. De meeste spookhuizen liggen op je route als je bij de entree meteen links gaat en de weg volgt. De meeste zijn wel pas later op de dag open. Meer informatie over de openingstijden vind je in het park op de dag zelf.

Nocturnes

Bobbejaanland heeft speciaal voor jou vier nocturnes rond Halloween. Zo geniet je extra lang, tot 21.00 uur, van de angstaanjagende sfeer en beleef je meer attracties. Het gaat om de volgende data: zaterdag 28/10 – zondag 29-10 – dinsdag 31/10 – zaterdag 4/11 (2017). Op deze dagen is er ook vuurwerk!

Toen ik er was, was het park tot 17.00 uur open, maar omdat er zo weinig bezoekers waren en het park groot is, hebben we nergens langer dan een half uur hoeven wachten (meestal max. 10 minuten). Al met al was het een hele geslaagde dag en zou ik het pretparkliefhebbers zeker aanraden om een bezoekje aan Bobbejaanland te brengen.

Angstaanjagend enthousiast om zelf ook een bezoekje te brengen… Voordelige tickets win je hier via VakantieVeilingen.

Ik wens je namens Goedkoop.be alvast alle plezier toe. Geniet ervan, en laat je niet vangen door monsters!

Voor nu, geniet van deze sfeerimpressie!

Over de auteur

Yvonne

Het is altijd fijn om interesses te combineren. Aan mijn passie voor beauty en lifestyle hangt best een flink prijskaartje. Gelukkig ontdek ik ook steeds de hoogste kortingen en codes, zodat ik dat trendy paar schoenen, fijn dagje wellness of de nieuwste nagellak toch voordelig koop. Vind je op Goedkoop.be niet meteen een code voor Sarenza, Albelli of een andere webshop? Spreek me even aan, ik ga voor je op zoek.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.