Herfst mode: ontdek hier de trends van dit seizoen - Goedkoop.be

Laat je inspireren door de trends en stijlen van deze herfst

Yvonne
Door Yvonne
Laatste update op 2 reacties

Terwijl we nog nagenieten van de vakantie is het volgende seizoen alweer op komst: de herfst. Een nieuw seizoen brengt altijd nieuwe trends met zich mee. Hoog tijd om de musthaves en verschillende herfststijlen eens onder de loep te nemen.

De herfst is een van de kleurrijkste jaargetijden. Boombladeren kleuren van groen naar geel en rood en vallen uiteindelijk af. Het weer wisselt van felle zonnestralen tot stormachtige regenbuien. Kortom, een seizoen waar jij en je kledingkast goed op voorbereid moeten zijn.

Deze herfst zien we dan ook vooral warme en herfstachtige kleuren, zoals cognac-, mosterd- en roodroze kleuren. Ook het grijsbruine taupe en ‘all-in black’ zijn populair.

Qua materiaal kan het deze herfst allemaal: van (nep)leren items, tot bont, wol en suède. In de schappen zien we dit materiaal onder andere verwerkt in oversized truien, lange rokken, vrouwelijke kostuums en hoge blouses die boven gestrikt zijn, ook wel pussy bow genoemd.

Een trend die dit jaar echt niet in je kledingkast mag ontbreken is de ‘opulence-trend’. De kleding kenmerkt zich door weelderige stoffen die een barokachtige stijl uitdragen, bijvoorbeeld door middel van pailletten, kralen en gouden elementen. Maak je look compleet met veel sieraden, rijke make-up en glamoureuze nagellak.

Laat je inspireren

Meegaan met de laatste trends is leuk, maar je wilt hier natuurlijk altijd je eigen draai aan geven. Zalando stelt vier eigentijdse vrouwen aan je voor die elk hun eigen stijl presenteren. Ontdek hun look, laat je door hen inspireren en stel zo je eigen herfststijl samen.

Romantisch en eigentijds

Laat je inspireren door Saskia de Brauw, een Nederlands model en kunstenares. Ze is creatief en haar kunst bevat een mengeling van verschillende principes. Haar look is romantisch en eigentijds, waarbij lange rokken en schoenen met een hakje een kenmerk zijn. ‘Als de kleren die je draagt horen bij de persoon die je bent, dan staat het fantastisch’, aldus Saskia. Daar sluiten we ons helemaal bij aan!

Hieronder alvast een greep uit de romantische en eigentijdse stijl van Saskia. Deze stijl zelf shoppen? Ga snel naar Zalando Lounge en shop met extra veel korting!

Verleden en toekomst

Laat je meeslepen door de stijl van de Franse actrice, zangeres en model Joséphine de la Baume. Deze vrouw vol passie voor cultuur en ideeën heeft een sterke motivatie om creatief te zijn. Joséphine: ‘De beste inspiratiebron is wat er gebeurt in je leven’. Dit is tevens te herkennen in haar stijl, die het verleden weerspiegelt, maar kijkt naar de toekomst.

Kunstige mix van materialen, details en verfraaiingen

Leer de Duitse redacteur en ondernemer Veronika Heilbrunner kennen. Haar slogan is ‘Blijf altijd trouw aan jezelf. Wat je ook doet, doe het met overtuiging’. Deze slogan is te herkennen in haar carrière, want Veronika heeft na haar job bij Harper’s Bazaar een tweetalig onlinemagazine mede-opgericht. Deze powervrouw straalt zelfvertrouwen uit, met een kledingstijl waarin toffe prints, materialen, delicieuze details en verfraaiingen centraal staan.

Laat je hieronder alvast inspireren door haar krachtige stijl.

Kleden naar hoe je je voelt

De Italiaanse maatschappelijk ondernemer, model, actrice en regisseur Elisa Sednaoui is een echte inspiratiebron. Ze volgt altijd haar instinct en heeft een speelse geest. Elisa over mode: ‘Mode heeft een soort vaart. Het is een deel van mijn wezen, deel van mij’. Ze kleedt zich dan ook graag naar hoe ze zich op dat moment voelt, van laklaarzen, tot kanten jurken en leren jacks.

Leer Elisa’s stijl hieronder kennen. Gelijkaardige items met korting shoppen? Kijk even hier!

Over de auteur

Yvonne

Het is altijd fijn om interesses te combineren. Aan mijn passie voor beauty en lifestyle hangt best een flink prijskaartje. Gelukkig ontdek ik ook steeds de hoogste kortingen en codes, zodat ik dat trendy paar schoenen, fijn dagje wellness of de nieuwste nagellak toch voordelig koop. Vind je op Goedkoop.be niet meteen een code voor Sarenza, Albelli of een andere webshop? Spreek me even aan, ik ga voor je op zoek.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.