Wat te doen als het regent? Goedkope tickets dagje uit! - Goedkoop.be

3 gouden tips voor uitstapjes bij regenweer

Door
Laatste update op 0 reacties Meer Dagje Uit

Pretparken zijn nog zo spannend, spectaculair en te gek, bij regenweer wordt het al snel een treurige bedoening. Hoog tijd dus om een overzichtje te maken met de leukste regenweeractiviteiten in België.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan de wondere onderwaterwereld van Sea Life Blankenberge? Perfect om een dagje zee op te vangen dat, nouja, in het water valt. In Aqualibi leef je je uit in het subtropische zwembad met verschillende uitdagende glijbanen. Voor een pretpark binnen trek je naar Plopsa Indoor Hasselt.

Goedkoop.be ontdekt alle regenweeractiviteiten voor jou, maar start alvast met de huidige promoties:

Embed code
Promo uitstapjes regenweer
Activiteit Soort ticket Van  Voor Korting geldig tot?
Sea Life Jaarpas online €36 €30 onbeperkt
  Online ticket €18,50 €15 onbeperkt
Aqualibi Aqua Card   €135  
  Online ticket   €20 onbeperkt
  Promo Family & Friends €20 €16  
Plopsa Indoor Plopsa Fun Card €84,99 €79,99 onbeperkt
  Online ticket   €19,99 onbeperkt

 

Sea Life: een wondere onderwaterwereld

De 7 wereldzeeën afreizen om alle zeedieren te spotten die onze aardbol rijk is, blijft natuurlijk een optie, maar het kan veel makkelijker. In Sea Life Blankenberge krijg je in 50 aquaria meer dan 2500 dieren te zien.

In de haaientunnel sta je letterlijk tussen de haaien, schattige zeepaardjes worden er gekweekt in het nationale kweekprogramma en je raakt sommige dieren zelf aan in de interactieve ‘touch pool’.

Sea Life vangt zieke zeehonden op in het zeehondenopvangcentrum. Dagelijks kom je er alles over te weten  tijdens een boeiende presentatie. Er wordt nu ook een zeeleeuwenshow aan toegevoegd, zodat je ook alles over deze prachtdieren leert.

Praktisch

Volwassenen betalen €18,50, kinderen van 3 tot en met 11 €16,00 aan de kassa. Koop je je tickets online, dan wordt dat zowel voor volwassenen als kinderen €15,00, een mooie korting!

Bovendien biedt Sea Life enkele kortingen voor familietickets of neem je een jaarpas voor een jaarlang onderwaterplezier, online te koop voor amper €30 in plaats van €36. Bestel nu je tickets voor Sea Life Blankenberge!

Dolle waterpret voor jong en oud in Aqualibi

 

Hou je wel van een plonsje in het zwembad, maar kriebelt het ook om in een pretparkattractie te stappen? Aqualibi combineert beide met uitdagende attracties in een subtropisch zwemparadijs. Perfect dus als de weergoden het laten afweten.

Voor kinderen van 3 tot 8 jaar is er de Mini Beach, met te gekke mini-attracties. Mag het al wat meer zijn, test dan zeker een van de vele glijbanen zoals de Xtreme waarin je pijlsnel naar beneden zoeft, of stap samen met iemand anders in een rubberen band, voor een afdaling in de Bi-Bob. Keuze en uitdaging genoeg in dit geweldige waterpretpark!

Even tot rust komen kan dan weer in de lagoon, waar je relaxt in een bubbelbad. Honger gekregen van zoveel geravot in het water? Zoek dan een plaatsje uit in de Palm Beach Club, waar je smult van knapperige frietjes of een andere lekkere hap.

Tip: op vrijdagavond geniet je extra lang van Aqualibi, dat open blijft tot 22u. De nocturne is perfect om het weekend in te zetten.

Praktisch

Online betalen volwassenen €20, kinderen tussen 1m20 en 1m40 €15, kinderen tussen 1m en 1m20 €5 en kleinere kinderen kunnen gratis binnen.

Ga je met minimum 6 personen, dan profiteer je van de Promo Family & Friends. Je betaalt slechts €16 per ticket, €4 korting t.o.v. de kassaprijs. Krijg je maar niet genoeg van Aqualibi, dan is de Aquacard jouw ding: 10 bezoeken voor €125, door meerdere personen te gebruiken.

Ga voordelig naar Aqualibi!

Plopsa Indoor: pretpark onder een dak

 

Een bezoekje aan Plopsa hoeft niet noodzakelijk buiten te zijn. In Hasselt vind je Plopsa Indoor, met te gekke attracties die vooral binnen zijn. Van het reuzegrote ballenbad over de hoge glijbaan tot de iets meer uitdagende vuurtoren of Wickie Coaster, iedereen amuseert zich hier te pletter.

Komt de zon toch even piepen, dan dansen de kinderen mee met de fonteinen of ravotten ze in de buitenspeeltuin. Bumba is dagelijks van de partij tijdens de Bumba Magico Show, met Bobo ga je op zoek naar een schat!

Praktisch

Bestel je je tickets online, dat scheelt je weer wachttijd. Volwassenen en kinderen vanaf 1m betalen €19,99 voor kinderen tussen 85cm en 1m is dat €9,99. Kinderen kleiner dan 85cm mogen gratis binnen.

Krijg je maar niet genoeg van de Plopsa-parken, dan is de Plopsa Funcard jouw ding, een jaar lang teogang voor slechts €79,99 in plaats van €84,99. De Plopsa BumbaCard, het abonnement voor kinderen van 85cm tot 1m kost je €29,99. Ik ga naar Plopsa Indoor Hasselt!

 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.