Plopsa korting: een jaar lang plezier met Plopsa-FunCard - Goedkoop.be

Een jaar lang plezier met de Plopsa-FunCard

Door
Laatste update op 1 reactie Meer Dagje Uit

Als liefhebber van pretparken en dagjes weg verslijt je een schitterende vrije dag, met het zonnetje hoog aan de horizon, natuurlijk niet achter de televisie op de bank. Dit is hét moment om er even tussenuit te knijpen. Zo’n dagje uit kan echter aardig prijzig zijn, zeker als je dit vaker doet. Plopsa heeft dé oplossing voor je: De Plopsa Fun-Card.

Direct een Plopsa-FunCard bestellen? Klik dan hier!

Het pretparkseizoen is weer in volle gang en de pretparkdeuren zijn weer geopend voor eindeloos vertier. Zo ook de parken van Plopsa. Wist je echter dat je van een zeer interessant voordeel kan profiteren en niet alleen bij Plopsa zelf?

Gratis entree

Door een Plopsa-FunCard te kopen betaal je online een eenmalig bedrag van €79,99 (aan de kassa €84,99), waardoor je op vertoon van je kaart gratis toegang hebt tot de verschillende parken van Plopsa. Die kaart is een jaar lang geldig, welke ingaat bij het eerste bezoek. Voor kinderen tussen de 85 centimer en 1 meter is er de BumbaCard. Die kost zowel on- als offline €29,99.

Of je nu naar Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Coevorden of Holiday Park gaat, met je Plopsa-FunCard is je entree helemaal gratis.

Let echter wel, met de kaart is de entree voor Plopsaqua niet gratis. Hier ontvang je wel een korting van 40%. Met de BumbaCard ontvang je de korting niet.

In het park

Niet alleen de entree voor het park is gratis op vertoon van je Plopsa-FunCard. Je ontvangt ook liefst 25% korting op de concerten en shows in het Plopsa Theater. Een leuke extra dus!

De echte liefhebbers ontvangen met de Plopsa-FunCard bovendien 10% korting in de Plopsa Stores. Hier koop je al je souvenirs, zodat je je dagje uit zeker niet vergeet.

Het gouden ticket

Naast de standaard Plopsa-FunCard en BumbaCard biedt Plopsa je de mogelijkheid op een interessante upgrade naar de Plopsa-GoldCard of de Bumba-Goldcard. Die zijn echt wel wat duurder met respectievelijk €150 en €75..

Met de Plopsa-Goldcard is ook de toegang tot Plopsaqua helemaal gratis. Bovendien ontvang je een Holiday Park Express Pass, waarmee je bij Holiday Park aansluit in een verkorte wachtij bij verschillende attracties. Daarnaast is ook de parking bij de parken inbegrepen.

Met de Bumba-Goldcard krijgen ook je kinderen gratis toegang tot Plopsaqua.

Korting bij andere parken

Gouden tip van Goedkoop.be

Korting op korting stapelen?

De Plopsa-FunCard koop je tijdelijk extra voordelig. Met onze promotiecode ontvang je nu namelijk liefst €10 op de aankoop hiervan.

De Plopsa-FunCard is niet alleen zeer nuttig en voordelig voor fans van de parken van Plopsa. Met de kaart ontvang je namelijk ook interessante kortingen tot 50% op andere dagjes uit. Zo doe je bijvoorbeeld 40% voordeel bij Safaripark Beekse Bergen in Nederland, ontvang je 40% korting op Zoo Antwerpen en 50% korting op Boudewijn Seapark. Ook toppers als Pairi Daiza, Planckendael, Bellewaerde en Sea Life komen in het rijtje voor. Voor een volledig overzicht van de kortingen kijk je hier.

Om de korting te ontvangen bij die parken geldt hoef je slechts je FunCard te tonen bij de kassa. Voor enkele parken heb je echter een speciale voordeelbon nodig. Die print je gelukkig eenvoudig via de website van Plopsa.

Let wel op: met de BumbaCard ontvang je geen korting bij andere parken.

Kosten

Door een Plopsa-FunCard te kopen bespaar je een aanzienlijk bedrag als je meerdere keren per jaar een Plopsa park bezoekt. Als lid van Plopsa ontvang je bovendien het PlopsaFUN magazine gratis.

Maar nu ben je vast benieuwd hoeveel je bespaart met een Plopsa-FunCard?! Dat hangt natuurlijk af van hoe vaak je welke parken bezoekt... En daar heeft Plopsa nou een fantastische rekenhulp voor ontwikkeld. Check 'm zelf!

Hier bereken je precies hoeveel je bespaart!

Interessant toch?! Je ziet nu als je een of meerdere Plopsa-parken per jaar bezoekt en/of nog een ander park, dat je de kosten er al snel uithaalt. De moeite waard dus, zo'n FunCard!

Of je voor een Plopsa-FunCard gaat of voor een Plopsa-GoldCard hangt ook grotendeels af van of je vaak naar Plopsaqua wilt. Ben je een echte waterrat, dan is die laatste optie waarschijnlijk het meest voordeligst. Maargoed, best reken je het voor jezelf hier simpel uit

Om je verder nog een compleet overzicht te geven van de voordelen en kosten van de verschillende kaarten, hebben we hieronder een overzichtje voor je gemaakt.

Embed code
Plopsa-FunCard
Plopsa-FunCard vergelijken
  Plopsa-FunCard BumbaCard Plopsa-GoldCard Bumba-Goldcard
Voor wie (lengte)? vanaf 1 meter 85 centimeter tot 1 meter vanaf 1 meter 85 centimeter tot 1 meter
Toegang Plopsa-parken Gratis Gratis Gratis Gratis
Toegang Plopsaqua 40% korting Normale prijs Gratis Gratis
Toegang Plopsa Theater 25% korting Normale prijs 25% korting Normale prijs
Holiday Park Express Pass Upgrade €29,99 n.v.t. Inbegrepen n.v.t.
Korting Plopsa Stores 10% 10% 10% 10%
Parking Upgrade €25 n.v.t. Gratis n.v.t.
Prijs online €79,99 €29,99 €149,99 €74,99
Prijs bij verlenging €69,99 €29,99 €149,99 €74,99

 

Zo, nu ben je precies op de hoogte van de voordelen. Wil jij de Plopsa-FunCard bestellen? Laat dan zeker de €10 korting niet aan je neus voorbij gaan, want dat zou natuurlijk zonde zijn!

Wij wensen je alvast alle plezier toe met je Plopsa-bezoekjes, geniet ervan!

 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.