Zalando kleding & accessoires: Fashion x Sport - trends 2016 - Goedkoop.be

Voordelige trend gespot: Fashion meets Sport

Door
Laatste update op 0 reacties

Zalando pakt uit met een sportieve voorjaarscampagne onder de noemer ‘Fashion X Sport’. De webshop wil zowel jou als je stijl in beweging brengen. Goedkoop.be zou Goedkoop.be niet zijn, als we er ook geen budgetvoordeel in zagen. Ontdek snel hoe deze trend je laat besparen!

Sporty fashion, fashionable sport?

Sporten zit al een aantal jaar opnieuw in de lift. Met campagnes als Start 2 Run of allerhande ‘nieuwe’ sporten – denken we maar aan de ontelbare varianten op yoga - worden we aangespoord om wat meer te bewegen. Goed voor ons lichaam, maar zeker ook voor onze geest.

Wedden dat een passende outfit je goede voornemen meteen een extra boost geeft? Zalando wil met de campagne Fashion X Sport jou aansporen actiever te gaan leven, maar ook je stijl in beweging krijgen. Vergeet een aparte plek in je kleerkast voor enkele sportoutfits, voortaan krijgen die een prominente plek tussen je dagelijkse outfits.

Wij van Goedkoop.be zien er meteen nog een voordeel in. Wat je doorgaans aantrekt om te sporten, kun je net zo goed combineren voor het werk, om naar een feestje te gaan... Zo spaar je nog wat euro’s uit!

Breng je stijl in beweging!

Zalando geeft je tips over hoe je sportievere items perfect combineert in je outfits voor elke dag. 

Sportschoenen zijn wellicht het beste voorbeeld van hoe ze al lang niet meer uitsluitend gedragen worden om te sporten. Plak er de term ‘sneakers’ op en je krijgt meteen hip en casual schoeisel, denken we maar aan de modellen van Adidas Originals of Nike Air Max.

Ook losse shirts met glimmende logo’s van bijvoorbeeld Adidas of Puma doen het uitstekend op een minirok of wijde broek.

Hoodies of sweaters te baggy? Helemaal niet, zolang je maar slim combineert, met een plooirokje bijvoorbeeld.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.