PlopsAqua tickets: Ontdek het waterpretpark! - Goedkoop.be

Dompel je onder in PlopsAqua!

Door
Laatste update op 1 reactie Meer Dagje Uit

Plopsa voegt een zesde pretpark toe aan hun  lijstje. Na drie attractieparken, Plopsaland De Panne, PlopsaCoo en het Duitse HolidayPark, en twee indoorparken, Hasselt en Coevorden (NL), opent deze week PlopsAqua. Net naast Plopsa De Panne, perfect dus voor een dubbel bezoek!

Waterpret met Wickie

Gouden tip van Goedkoop.be

Trakteer je je jarige zoon of dochter op een middagje PlopsAqua? Goed idee, want op de verjaardag van kinderen tot en met 11 jaar, mogen ze gratis binnen in het waterpretpark.

Vergeet het officieel identiteitsbewijs of geboorteakte niet voor te leggen, alleen zo krijgt zoon- of dochterlief het gratis ticket. Alleen geldig op de verjaardag zelf.

De naam doet het al vermoeden, dit keer is het een spetterend waterpretpark, perfect voor waterratten van elke leeftijd. Naast het 25-meterbad voor de baantjesliefhebbers, heeft PlopsAqua nog veel meer in petto. Een buitenbad met speciale effecten bijvoorbeeld én Wickie Beach voor de zonnekloppers, bubbeltonnen en een sauna om te relaxen of een wild stormbad en fel stromende rivier die je naar ongeziene plekjes brengt in het zwembad. Kleine vikings leven zich uit in Wickie’s speeldorp.

En niet te vergeten, een ge-wel-dig aanbod glijbanen! In de Viking Race probeer je om ter snelst beneden te geraken, de allerkleinsten kiezen tussen Snorres of Tjurres glijbaan, jong en oud glijden in een grote opblaasband richting uitgang. Hou je wel van een feestje, dan mag een ritje in de Disco slide niet ontbreken. Water, licht en muziek, de perfecte ingrediënten voor een feestelijk tochtje. Het paradepaardje van dit waterparadijs is ongetwijfeld de Sky Drop. Echte waaghalzen klimmen tot 20 meter hoogte en wagen zich aan een vrije val, om daarna pijlsnel door de bochten van de glijbaan te zoeven.

Een voorsmaakje krijg je in dit filmpje:

Een bezoek aan PlopsAqua: praktisch

Op 21 maart wordt PlopsAqua officieel geopend, vanaf 22 maart 2015 is het toegankelijk voor het grote publiek.

Embed code
PlopsAqua
  < 85cm ≥ 85cm - 1m ≥ 1m

Individueel ticket

€0 €9,99 €19,99

Ticket met Plopsa Fun Card

/ / €11,99

Combiticket PlopsAqua + Plopsaland

/ €19,25 €45,99

 

Er zijn verschillende tarieven, volgens grootte. Kinderen kleiner dan 85cm mogen gratis binnen, wie tussen 85cm en 1m meet, betaalt €9,99. Ben je 1m groot of groter, dan betaal je €19,99. Elk ticket geeft je 4u toegang tot PlopsAqua.

Wil je meteen ook een bezoekje brengen aan Plopsa De Panne, kies dan voor een extra voordelig combiticket. Of profiteer van liefst 40% korting op PlopsAqua met je Plopsa Funcard.

Wat vind jij van de combinatie pretpark en zwemparadijs? Staat een bezoekje aan PlopsAqua op je verlanglijstje?

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.