Nieuwe attracties Disneyland Paris: Vier de 25e verjaardag! - Goedkoop.be

25 jaar Disneyland Paris: tijd voor een feestje!

Yvonne
Door Yvonne
Laatste update op 0 reacties

Disneyland Paris blaast 25 kaartjes uit. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Wie jarig is trakteert en dat is precies wat Disneyland Paris doet. Vanaf 26 maart pakken ze grootser uit dan ooit, met spectaculaire nieuwe shows, vernieuwde attracties en een magische sfeer. Tipje van de sluier: je komt oog in oog te staan met de Dark Side. Hoe dat uitpakt en wat er allemaal nog meer te beleven is tijdens Disney’s 25-jarige feestspektakel, dat ontdek je in dit artikel…

De magische parade

Kijk je ogen uit tijdens de magische Disney Stars on Parade. Tijdens deze parade nemen Mickey en zijn vrienden je mee op reis om het land van verbeelding te ontdekken. Tinker Bell, de helden van Toy Story, Baloo en Simba, Nemo en Dory, Rapunzel, Assepoester en Sneeuwwitje: ze zwaaien je toe vanaf hun prachtige praalwagens. Ontmoet je favoriete Disneyfiguren tijdens deze kleurrijke show en laat je betoveren…

Mickey en Minnie hebben zich speciaal voor de 25e verjaardag in een nieuw jasje gestoken. Met hun stralende blauwe outfits zijn zij klaar voor het feest. Jij komt toch ook?

Laat je meeslepen: het vernieuwde Star Tours

Zoals je in het artikel ‘Laat je nu betoveren in deze winterse pretparken’ hebt kunnen lezen, stond Disneyland Paris in de eerste maanden van 2016 in het teken van Star Wars. Dat avontuur is echter nog niet voorbij. Voor de 25e verjaardag presenteert het park de vernieuwde 3D-attractie ‘Star Tours: The Adventures Continue’.

Je wordt meegenomen naar een melkweg hier ver, ver vandaan. Hoe je daar komt en wie je onderweg tegenkomt, blijft nog even een verrassing. Durf jij deze unieke reis te maken? Wie weet kom je oog in oog te staan met Princess Leia, Yoda of Boba Fett. Blijf op je hoede… Darth Vader kan zomaar toeslaan.

‘Star Tours: The Adventures Continue’ biedt meer dan 70 verschillende scenario’s, zodat geen enkele Star Tours hetzelfde zal zijn. Zo is elk bezoek aan deze attractie een unieke ervaring. Durf jij dit 3D-avontuur aan? May the Force be with you!

Star Wars Hyperspace Mountain

Niet alleen de attractie Star Tours onderging een make-over. Ook de populaire attractie Space Mountain wordt in een nieuw jasje gestoken. In de lente van 2017 ga je in Star Wars Hyperspace Mountain op avontuur door het Star Wars universum.

Admiral Ackbar is heel duidelijk: het is jouw missie om samen met the Rebel Alliance een dreiging net boven de planeet Jakku te bewaken. Laat je op volle speed de ruimte inschieten. Eenmaal daar is het oppassen, want voor je het weet kruis je de Star Destroyer. Laat je meevoeren door intense snelheid, spectaculaire special effects en muziek uit de Star Wars saga. Doe je beugels vast en maak je klaar voor de strijd.

Sprankelende nieuwe shows

Gouden tip van Goedkoop.be

Wil je een bezoekje brengen aan Disneyland Paris, maar vind je het lastig om de accommodatie te kiezen? Maak dan gebruik van onze keuzehulp!

De 25e verjaardag van Disneyland Paris gaat gepaard met verschillende nieuwe shows. Zo vier jij feest met de Disneysterren tijdens het spektakel ‘Mickey Presents: Happy Anniversary Disneyland® Paris’. Wil je liever naar het bal van de Disneyprinsessen? Laat je dan betoveren door de sprookjeswals tijdens ‘The Starlit Princess Waltz’.

Disney Illumininations

Aan het einde van ieder dagje in de parken mag je de spectaculaire lichtshow ‘Disney Illuminations’ niet missen! In het donker geniet je van de show bij het Sleeping Beauty Castle, waar Mickey je mee op reis neemt naar een land vol dromen. Laat je meeslepen door live action filmbeelden, vuurwerk, fonteinen, opzwepende muziek en verrassende laser- en lichteffecten op het Sleeping Beauty Castle. Het kijken van de show is een perfecte afsluiter van jouw dag in de parken!

Kom jij de 25e verjaardag van Disneyland Paris vieren? Profiteer dan nu van een feestelijke aanbieding. Tijdelijk krijg je tot 30% korting op je verblijf.

Pak hier je 30% korting

Hier alvast een voorproefje van de Disney Illuminations show:
Over de auteur

Yvonne

Het is altijd fijn om interesses te combineren. Aan mijn passie voor beauty en lifestyle hangt best een flink prijskaartje. Gelukkig ontdek ik ook steeds de hoogste kortingen en codes, zodat ik dat trendy paar schoenen, fijn dagje wellness of de nieuwste nagellak toch voordelig koop. Vind je op Goedkoop.be niet meteen een code voor Sarenza, Albelli of een andere webshop? Spreek me even aan, ik ga voor je op zoek.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.