Disneyland Paris Halloween 2017: angstaanjagend leuk! - Goedkoop.be

Angstaanjagend veel magie tijdens Disney’s Halloween Festival!

Yvonne
Door Yvonne
Laatste update op 0 reacties Meer last minute

Spanning, sensatie en griezelleuke activiteiten, dat is wat je mag verwachten tijdens het spetterende Disney’s Halloween Festival en Goofy’s Skeletoon Street Party. Tussen 1 oktober en 5 november nemen Mickey en zijn vriendjes je mee op een spannend avontuur in Disneyland Paris. Van spook-taculaire ontmoetingen met Disney Schurken tot lachende skeletten en je favoriete attracties in horrorstijl… Krijg hier alvast een voorproefje!

Oog in oog met spook-taculaire Disney Schurken

Tijdens Disney’s Halloween Festival kom jij oog in oog te staan met jouw favoriete Disneyfiguren. Wat dacht je van Mickey & Minnie Mouse, Pluto, Goofy en Donald Duck? Maar let op, want ook Kapitein Haak, tovenaar Jafar, Maleficent en de boosaardige koningin van Sneeuwwitje liggen op de loer.

disneyland paris halloween 2017

Durf jij bij hen in de buurt te komen? Ga met hen op de foto of geniet van een van de spannende voorstellingen. Geniet in Main Street U.S.A. van de nieuwe parade ‘Mickey’s Halloween Tricycle Gang’. De Disneyhelden zullen er alles aan doen om het jou naar je zin te maken tijdens een van de vele shows.

Spinnenwebben, pompoenen en meer!

Het decor van Disneyland Paris laat tijdens Halloween niets te wensen over. Spinnen, pompoenen, heksenhoeden, grafzerken en donkere kastelen kenmerken de parken. In Adventureland in het Disneyland Park vind je dan weer doodshoofden en de schatten van piraten. Blijf echter van de schat af, want Kapitein Haak laat je er echt niet zomaar mee vandoor gaan! Voor je het weet komt het ongeluk je tegemoet en word je achterna gezeten door piraten.

Disneyland paris halloween party

Zelf ook als een griezel door de parken? Kinderen tot en met 12 jaar snuffelen door de toffe kostuums in de Disney fanshops. Een gemene heks, stoere piraat of boze koningin… Jouw kleintje gaat in stijl!

Attracties voor jong en oud

In Disneyland Paris vind je een variëteit aan attracties, ook tijdens Halloween! De jonkies onder ons vermaken zich bijvoorbeeld in het doolhof, de draaimolen, de vliegende tapijten of de theekopjes. De avonturiers onder ons gaan voor thrill rides als de Space Mountain, Big Thunder Mountain of The Twilight Zone Tower of Terror. Je zult je in ieder geval geen moment vervelen in het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park.

Goofy’s Skeletoon Street Party

Disneyland paris halloween 2017

Dit jaar heeft Disneyland Paris een extra Halloweenfestiviteit voor je in petto. Zo laat je je tijdens Goofy’s Skeletoon Street Party meeslepen door lachende skeletten, vogelverschrikkers, drakendames en straatdansers. Bovendien zetten Goofy en zijn vriendjes voor jou een meeslepende show neer in oogverblindende kostuums.

Goofy’s Skeletoon Street Party vindt plaats in Frontierland. Ook Mickey en Minnie zijn uitgenodigd op deze spannende party en staan voor je klaar met hun grootste glimlach voor een magisch fotomoment. Na de foto waag je een dans op de betoverende muziek van een live mariachi-orkest. Kortom, trek dus zeker wat tijd uit om Halloween te beleven in Frontierland in het Disneyland park.

Gouden tip van Goedkoop.be

Begint het bij jou al te kriebelen in je buik? Bezoek dan Disney’s Halloween Festival tussen 1 oktober en 5 november. Je tickets en verblijf scoor je nu angstaanjagend voordelig. Tijdens de Flash Sale van 28 september tot en met 3 oktober pak je namelijk 45% korting op je verblijf. Kinderen tot en met 12 jaar beleven Halloween zelfs helemaal gratis. Wees er wel snel bij, want voor je het weet is deze aanbieding alweer aan je neus voorbij gevlogen!

Special Halloween Event: 31 oktober

Disneyland Paris halloween 2017

Krijg je geen genoeg van de magische combinatie van Disneyland Paris en Halloween? Speciaal voor de liefhebbers opent het park op 31 oktober van 20.30 tot 1.00 uur haar deuren. Wat je mag verwachten? Geopende attracties, duivels goede shows en entertainment. Daarnaast staan je helse verrassingen te wachten, maar die verklappen we nog niet! Hocus pocus… Een ticket voor deze bijzondere avond tover je voor €49 per persoon tevoorschijn. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis.

Haal hier je tickets voor het Special Halloween Event.

Wil je zelf verkleed naar deze Halloween party? Alleen tijdens deze avond is het toegestaan voor zowel volwassenen als kinderen om zich in een spannend kostuum te hijsen (m.u.v. maskers door gasten ouder dan 12 jaar, tenzij om medische redenen).

Wij wensen je alvast een heerlijk en spetterend Halloween toe!

Over de auteur

Yvonne

Het is altijd fijn om interesses te combineren. Aan mijn passie voor beauty en lifestyle hangt best een flink prijskaartje. Gelukkig ontdek ik ook steeds de hoogste kortingen en codes, zodat ik dat trendy paar schoenen, fijn dagje wellness of de nieuwste nagellak toch voordelig koop. Vind je op Goedkoop.be niet meteen een code voor Sarenza, Albelli of een andere webshop? Spreek me even aan, ik ga voor je op zoek.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.