Zo scoor jij goedkope PC, PS4 en Xbox games - Goedkoop.be

Scoor goedkope PC, Xbox en PS4 games 

Eveline
Door Eveline
0 reacties

Ben jij een fervente PC gamer of vind je dat een potje FIFA af en toe wel eens moet kunnen? Niets zo leuk als een avondje met vrienden op de PS4 of Xbox!

Of je nu van de Sims, Fortnite, Pokémon, Overwatch, Minecraft, World of Warcraft of Age of Empires houdt, je wil de beste games kunnen spelen! Helaas betaal je je soms blauw aan games, daarom zochten wij voor jou uit waar je goedkoop je games kan kopen.

Steam sales

Als echte PC gamer ken je ongetwijfeld Steam. Het distributieplatform geeft je de mogelijkheid om PC games aan te kopen. Vanuit Steam kan je ook telkens je favoriete games opstarten.

Meerdere keren per jaar organiseert Steam een Steam Sale. De data worden nooit ver op voorhand bekend gemaakt, maar aan de hand van de data van vorig jaar, kan je je wel voorbereiden op de juiste periode. De prijzen van online games zakken enorm hard gedurende deze sales, dus als jij enkele games op je verlanglijstje hebt staan, hou je Steam best goed in de gaten!

De volgende Steam Sale zou gepland staan tussen 25 juni en 9 juli. Als je favoriete games daar niet tussen zitten, kan je je nog verwachten aan een Halloween Sale, een Black Friday Sale en een Winter Sale dit jaar.

Origin, Battle.net en Uplay

Naast Steam bestaat ook Origin, Battle.net en Uplay. Terwijl Steam werd opgericht door Valve, worden Origin en Uplay beheert door respectievelijk Electronic Arts en Ubisoft. Battle.net is dan weer de online dienst van Blizzard Entertainment. Zij staan bekend voor enkele PC toppers zoals Diablo, Overwatch en World of Warcraft. Hier vind je minder sales dan bijvoorbeeld op Steam, maar er staan ook een pak minder games op Battle.net.

Gouden tip van Goedkoop.be

Bij Ubisoft kan je terecht voor deals tot wel -50% op PC, PS4, Xbox One en Nintendo Switch games. Momenteel geniet je op het platform zelfs van kortingen tot maar liefst 90%, naar aanleiding van de grote gamebeurs E3 in de Verenigde Staten!

 

Ook Electronic Arts geeft het hele jaar door kortingen op toppers. Wist je dat er zelfs games te krijgen zijn voor minder dan €10?

Gamekey

Een gamekey of gamecode bestaat uit letters en cijfers en kan slechts eenmalig gebruikt worden. Met deze code kan je een spel activeren op een gaming platform zoals Steam. Door de key te activeren, kan je het spel downloaden en spelen via je account.

Bij online webshops als Kinguin en Instant Gaming kan je terecht voor de goedkoopste gamekeys. Dagelijks vind je er nieuwe deals en gamekeys, dus hou zeker de kortingspagina in de gaten!

Game Mania

Als je toch liever fysieke games in je bezit hebt, kan je nog steeds terecht in filialen als Fnac, MediaMarkt of Game Mania. Game Mania staat bekend bij velen bekend als de speciaalzaak voor games, consoles en accessoires. Een speciale service die de winkel aanbiedt is het ruilen van je oude games of consoles voor onmiddellijk contant geld of een bon. Als je voor de waardebon kiest, krijg je er nog wat extra inruilwaarde bovenop! Daar kan je dan zelf nieuwe of tweedehands games mee kopen.

Microsoft Store promoties

E3 week heeft nog meer promoties in petto. In de Microsoft Store bespaar je nu tot wel €100 op je Xbox One, 40% op Surface apparaten, 20% op draadloze Xbox-controllers en tot maar liefst 50% op games!

Staat er weer regen op het programma in België? Geen nood, jij weet nu perfect hoe je jezelf kan bezighouden voor geen geld!

Over de auteur

Eveline

Ik ga voor jullie graag op zoek naar niet-alledaagse deals. Wanneer ik niet achter mijn computer zit om jullie de beste kortingen te kunnen voorschotelen, beklim ik waarschijnlijk ergens een rotswand of verover ik een gevaarlijk uitziende berg. Ik denk dat jullie het allemaal met me eens zijn: of we het nu hebben over kortingen of bergen, hoe hoger hoe beter!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.