Koop je games voor een prikje tijdens de Steam Sales - Goedkoop.be

Koop je games voor een prikje tijdens de Steam Sales

Eveline
Door Eveline
0 reacties

Voor gameliefhebbers is er een hele mooie tijd aangebroken: er staan namelijk weer Steam Sales voor de deur! Tijdens deze sales kun je echt voor een prikje de tofste, nieuwe games scoren via Steam: ’s werelds grootste online spellenplatform. 

De Steam Sales zijn razend populair vanwege de gigantische kortingen en goede deals die gesloten kunnen worden. We hebben net een grote Halloween Sale achter de rug, maar voor dit jaar staan er nog twee Steam Sales op de planning, namelijk de Autumn Sale en de grootste: de Winter Sale.

Het distributieplatform Steam, dat ontwikkeld is door Valve Corporation, is de grootste in zijn soort en is hoofdzakelijk bedoeld om gamers met elkaar te verbinden, waardoor het heel eenvoudig wordt om foto’s, video’s en game-ervaringen met elkaar te delen.

Een andere belangrijke service van het platform is dat gamers er spellen kunnen kopen en verzamelen. De spellen worden niet fysiek, maar digitaal aangeschaft, waardoor de games vervolgens via internet geïnstalleerd en gespeeld kunnen worden via streaming.

Data uitgelekt

De data van de Steam Sales worden telkens angstvallig geheim gehouden, maar iedere keer weer lukt het Valve niet om de koopjesdagen geheim te houden. Ook deze keer zijn de data weer uitgelekt. De Autumn Sale is van 26 november tot en met 3 december 2019 en de Winter Sale van 19 december tot en met 2 januari 2020. Ben je benieuwd naar de beste aanbiedingen en koopjes van 2019? Hieronder vind alvast een tipje van de sluier over de beste game-aanbiedingen van dit winterseizoen!

Welke games scoor jij?

Het blijft ieder jaar weer tot op het laatste moment spannend welke games er in de aanbieding zullen zijn tijdens de Steam Sales. Rr gaat echter geen sale voorbij zonder dat het nog immer populaire spel GTA V in de uitverkoop gaat. Dit spel is sinds de release in 2013 nog altijd een genot om te spelen en is op Twitch nog altijd één van de populairste games. Geen fan GTA? Niet getreurd, keuze genoeg op het platform!

Enkele tips 

  • Als jij al even uitkijkt naar een bepaald spel of het momenteel niet in je budget past, kan je de game altijd toevoegen aan je wenslijstje op Steam. Wanneer er een promotie geldig is op dat spel, krijg jij gewoon een notificatie in je inbox!
  • Houd altijd de publisher bundles in de gaten. Veel games hebben namelijk een of meerdere sequels. Vaak kan je dus voor bijna dezelfde prijs 2 of zelfs 3 games kopen!
  • Snuffel eens rond tussen de Indie games. Dat zijn games van kleinere publishers die vaak de moeite waard zijn om te spelen! Tijdens de Steam Sales dalen de prijzen van deze games soms tot € 1!
  • Koop niet alles wat je wil in één Steam Sale. Misschien was je favoriete game deze keer niet in de aanbieding, volgende keer misschien wel!

Het zal hoe dan ook dit najaar weer heel interessant worden om tijdens de Autumn Sale en de Winter Sale je slag te slaan op Steam. Dit is namelijk je kans om heel goedkoop mooie spellen aan te schaffen, waar je nog lang veel gameplezier van zult hebben. GG

Over de auteur

Eveline

Ik ga voor jullie graag op zoek naar niet-alledaagse deals. Wanneer ik niet achter mijn computer zit om jullie de beste kortingen te kunnen voorschotelen, beklim ik waarschijnlijk ergens een rotswand of verover ik een gevaarlijk uitziende berg. Ik denk dat jullie het allemaal met me eens zijn: of we het nu hebben over kortingen of bergen, hoe hoger hoe beter!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.