Weekend van de klant 2018: shoppen met vele extra’s! - Goedkoop.be

Weekend van de Klant: 2 dagen shoppen met héél veel leuke extra’s

Door
Laatste update op 0 reacties

Dag van de Klant, het klinkt je misschien wel bekend in de oren. Op deze dag legt de winkelier haar trouwe klanten eens extra in de watten. Dat betekent voor jou lekker shoppen met heel veel leuke extra’s.

Was dit al een dag waar je naar uitkeek? Dan is er nu helemaal goed nieuws. Dit jaar is het niet één dag pret, maar een compleet weekend! Zet die shoptassen en comfortabele schoenen maar alvast klaar en lees dan heel snel verder wat het Weekend van de Klant nog meer in petto heeft.

Eén dag extra shopplezier

Niet één dag, maar twee dagen feest? Jazeker! Dag van de Klant (UNIZO en UCM) en Sunday Shopday (Comeos) zijn eens om tafel gaan zitten en dat heeft geleid tot Weekend van de Klant. Een weekend waarin het beste van beide ‘werelden’ naar voren komt. Trek je er dit weekend op uit, dan staat onder andere dit je te wachten:

  • Kleine attenties bij vele winkels
  • Vermaak in de vorm van straat- en winkelanimatie
  • Wedstrijden met uiteraard mooie prijzen
  • Modeshows

Happening waar?

Waar kun je op zaterdag 6 en zondag 7 oktober je tassen vol proppen met nieuwe aanwinsten en gratis geschenkjes? Bekijk het overzichtje op Weekendvandeklant.be eens. Daar geef je jouw provincie en stad in en je krijgt binnen enkele seconden een overzicht onder ogen met winkels die deelnemen aan het Weekend van de Klant.

Gouden tip van Goedkoop.be

Geen tijd om te shoppen tijdens het Weekend van de Klant? Niet getreurd, 19, 20 en 21 oktober is het Dag van de Webshop, eigenlijk de online variant van het Weekend van de Klant. Drie dagen lang geniet je van interessante kortingen en kleine geschenkjes in vele webshops. Hou Goedkoop.be in de gaten en mis tijdens de Dag van de Webshop geen enkel voordeel!

Gratis geschenkjes

Naast een overzicht van deelnemende winkels bij jou in de omgeving, krijg je ook nog eens per winkel te zien wat de precieze openingstijden zijn én welke actie ze voor je in petto hebben.

Zo gaven wij hier, bij Goedkoop.be, bijvoorbeeld de provincie en stad Antwerpen in. Je ziet in no time dat 134 winkels deelnemen aan Weekend van de Klant. En natuurlijk welke attentie je bij welke shop je krijgt. Om je alvast een idee te geven:

- Kapsalon Diana verwent elke snit-klant met een promopakket
- Bristol geeft elke klant een gratis herbruikbare tas (zolang voorraad strekt).
- Bij Torfs krijg je leuke gadgets en 10% korting.

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden wat betreft de stad Antwerpen. Nieuwsgierig naar wat er bij jullie allemaal georganiseerd en getrakteerd wordt? Neem snel eens een kijkje op Weekendvandeklant.be.

Tip: Op alle koopzondagen en ook op zaterdag 30 september wordt het openbaar vervoer op de tram- en buslijnen naar en in Gent gratis aangeboden door PUUR GENT.

 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.