Dag van de Webshop 2018: kortingen en cadeaus bij 200+ webshops - Goedkoop.be

Korting en cadeaus op de Dag van de Webshop

Door
0 reacties

Steeds meer en meer weten we de weg naar het internet te vinden. Ook onze boodschappen, outfits, elektronica en overige benodigdheden shoppen we vanuit onze luie zetel. Geen lange rijen aan de kassa meer, meteen een overzicht van het complete assortiment en daarnaast ook nog eens vele kortingen. Alleen maar voordelen dus.

Om dit Belgische E-commercelandschap nog eens wat extra te promoten, is de Dag van de Webshop in het leven geroepen. Goedkoop.be laat je zien wat je van deze editie, die van 19 tot en met 21 oktober 2018 plaatsvindt, kunt verwachten.

 

Tijdens de Dag van de Webshop, dit jaar wederom een driedaagse actie, bieden honderden Belgische webwinkels exclusieve promoties aan. Het is alweer de achtste editie van het promotiefestijn. De eerste 3 edities duurden een dag, maar sinds enkele jaren duurt het 3 dagen. Dit met de achterliggende reden dat over grotere aankopen, bijvoorbeeld een televisie, langer nagedacht moet worden. En zo kun je toch nog profiteren van korting, zelfs als je drie dagen bedenktijd nodig hebt.

De Dag van de Webshop laat online shoppers op een leuke manier kennis maken met de Belgische webwinkels. Diegenen die al regelmatig op het internet hun gewenste artikelen bestellen, worden zo eens op een ludieke manier bedankt. Eens extra in de watten gelegd.

Bekende en iets minder bekende winkels nemen deel aan de actie. Zo zetten bijvoorbeeld de volgende winkels een mooie promotie voor je klaar.

  • Manfield: Nieuwe stappers heb je nooit teveel. Daarom pak je bij Manfield 20% korting op de hele collectie (m.u.v. sale en Van Lier).
  • ICI PARIS XL: 15% korting op bijna alles, dat willen we toch allemaal!?
  • Tadaaz: Dit weekend is perfect voor als je nog op zoek bent naar bijvoorbeeld toffe geboortekaartjes of andere uitnodigingen. 15% korting vanaf €50!
  • Unigro: Kopen = kansen pakken. Je krijgt namelijk 3 krasbiljetten bij je bestelling.
  • BRANTANO: Verwent je met €12,50 korting vanaf €50, op mode, kleding & schoenen!
  • Leen Bakker: Een heerlijk nieuw bedje of een sprankelende overtrek? Dan pak je tijdens Dag van de Webshop 15% korting op ALLES bij Beter Bed!

Maar dit is natuurlijk niet alles, er zijn nog veel meer scherpe acties. Goedkoop.be zou Goedkoop.be niet zijn als we niet bovenop de promoties zouden zitten. Neem een kijkje en ontdek of jouw favoriete winkel ook een promotie heeft klaarstaan.

Vind hier alle Dag van de Webshop promoties op één themapagina!

 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.