Speelgoed van het jaar 2017: 9 toppers op een rijtje - Goedkoop.be

Speel goed, beter, best met deze 9 speelgoedtoppers!

Door
Laatste update op 0 reacties Meer Sinterklaas

Tijden veranderen en ook speelgoed gaat met de tijd mee... De verlanglijstjes anno 2018 zien er al heel anders uit dan die van 2017, het jaar waarin we deze opsomming maakten. Benieuwd naar het de speelgoedtrends van nu? En op zoek naar bergen korting op al je Sinterklaasinkopen? Check snel hier ons overzicht!

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan… We kunnen stilletjesaan aftellen naar het grote sinterklaasfeest. Liggen de verlanglijstjes al klaar en vink je hier alles op af? Of wil je de kids ook eens verrassen met een cadeau dat ze eigenlijk niet verwachten, maar zeker super tof gaan vinden?

Wij stuurden Snuffelpiet op onderzoek uit om eens te kijken wat de kleintjes en jeugd nu echt leuk vinden. Nieuwsgierig wat de uitkomst van deze zoektocht is? Wacht niet langer en ontdek dé 9 speelgoedtoppers van dit jaar. 1) Hatchimals

Hoe snoezig zijn ze, deze Hatchimals? De beestjes zijn er in meerdere, bontgekleurde varianten en tonen allemaal een gelijkenis met bestaande dieren. Denk aan een pinguïn of giraffe. De bedoeling is dat zoon- of dochterlief eerst het ei, waar de Hatchimal in zit, uitbroedt. Door naar de geluidjes te luisteren die de Hatchimal maakt en naar de lampjes te kijken weten de kinderen wat te doen om het ei sneller uit te laten komen. De Hatchimal pikt zichzelf uit het ei wanneer het zover is. Nadat de Hatchimal uit het ei is gekomen, moet het beestje natuurlijk opgevoed, verzorgd en vermaakt worden. Net zoals bij een mens of huisdier kan de Hatchimal naarmate van tijd steeds beter lopen, praten en spelletjes spelen.

De Hatchimals zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo bestel je zelfs een tweeling Hatchimal. Welke kleur er uit het ei komt, dat blijft tot het laatst een verrassing!

2) Silverlit Pokibot

Zeuren de kinderen al een tijd om een puppy, maar zie je een echte hond nog niet zo zitten? Waarom maak je ze niet blij met een soort van robotpuppy? De Pokibot is een robot die echt kan bewegen. Dansen, spinnen... Niks is te gek. Via een gratis te downloaden app kun je de Pokibot zelfs op afstand besturen en grappige opdrachtjes geven.

3) VTech Kidizoom duo

Jong geleerd, is oud gedaan, zeggen ze wel eens. Omdat de maatschappij steeds sneller ontwikkelt op het gebied van technologie is het misschien niet heel stom om je kinderen al wat te leren op dit gebied. En dat lukt heel goed met de VTech Kidizoom duo. Met dit toestel kun je foto’s  maken, foto’s en video’s bewerken met coole effecten, luisteren naar favoriete muziek én toffe spellen spelen met de bewegingssensor.

4) Poepie Knor

Scheetjes, poepies en boeren, dat is toch iets wat het vaak goed doet bij kinderen. Denk er nog een vrolijk varken bij en je hebt gegarandeerd succes. Met Poepie Knor zullen de kleintjes zich prima vermaken. Het doel van het spel is om je eigen varkentje zo snel mogelijk uit het modderbad te krijgen. Dit kan door een extra modderlaagje (= een kaartje) aan te brengen in bad. Het grote varken in het midden bepaalt de opdrachten. Draai het varken rond en luister naar het geluid wat hij maakt. Een tuut betekent een kaartje voor de snelste drukker, een scheet is een kaartje inleveren, en een knor is sowieso een extra kaart.

5) Cars 3 Die-Cast

Ondertussen kennen we wellicht allemaal de populaire Disney-films van Cars wel. Net zo populair als de films zjin, is het speelgoed. Natalie Certain, Luigi & Guido, Arvy, Miss Fritter, het is nog maar een opsomming van de Cars 3 Die- Cast autoverzameling. Leuk om ze allemaal te sparen en je eigen film te maken.

6)  Interactieve pop van Baby Born

Met haar acht, levensechte functies lijkt deze Baby Born pop bijna net echt een baby’tje. Zo kan de pop eten, plassen, poepen, slapen, de armpjes en beentje bewegen en huilen. Ook kan ze echt in bad gedaan worden. Jouw kleine meid of jongen kan deze pop dus lekker verzorgen. Aan batterijen hoef je in dit geval niet te denken, die zijn namelijk niet nodig. De Baby Born wordt namelijk aangestuurd door een chip in de pop.

Gouden tip van Goedkoop.be

Blokker, Bart Smit, Bol.com, ColliShop… de dagen voor Sinterklaas geven ze allemaal wel een keer een straffe korting op speelgoed. Wil je geen enkel voordeel missen? Check dan regelmatig ons speciale Sinterklaasdossier. Hier zetten we alle korting netjes voor je op een rij.

7) Kurio TAB Advanced Telekids Tablet

Speelt je kind ook wel eens een spelletje op de tablet? Of kijkt hij of zij een YouTube video op de iPad? Maar ben je bang dat ze op verkeerde pagina’s uitkomen als je ze even niet in de gaten houdt? Met een specifieke kindertablet zoals de Kurio TAB Advanced Telekids Tablet kunnen de kinderen op een veilige manier de wereld van games en apps ontdekken. Als ouder kun je met de ingebouwde ouderzone zelf bepalen waarnaar je kinderen kijken en hoe lang. Op basis van leeftijd worden bepaalde websites geblokkeerd.

8) L.O.L. Surprise Ball

Oeh spannend hoor, zo’n L.O.L. Surprise Ball. In de diverse lagen ontdek je telkens nieuwe verrassingen. Deze verrassingen geven elk een hint over welke Surprise-pop in je bal zit. De ene Surprise-pop huilt, de ander spuugt en weer een ander verandert van kleur, er zijn heel veel poppetjes om te verzamelen.

9) Escape Room The Game

Escape Rooms worden met de dag populairder. Niet alleen de fysieke, maar ook die uit de reality wereld. Dat bewijst de massale verkoop van de virtual reality variant van Escape Room The Game maar weer. Samen met vrienden of familie beleven jullie, dankzij de VR-bril, een echte Escape Room ervaring. Jullie wanen jezelf in één van de kamers en moeten hier zo snel mogelijk uitkomen. Gaat het je lukken?

PLAYMOBIL, LEGO, Frozen, K3…

Natuurlijk is er ook nog altijd het speelgoed wat al jaren populair is onder de kids. Wat te denken bijvoorbeeld van LEGO, DUPLO, PLAYMOBIL en Barbie. Misschien heb je er zelf als kind nog wel mee gespeeld?

Dan hebben we ook nog de Disney-helden en andere supersterren die we niet mogen vergeten. Prinses Anna of Elsa van Frozen hoeven maar ergens op te staan en het wordt al heel blij ontvangen. Hetzelfde geldt voor onder andere K3, Cars, Paw Patrol en Minions. De jongsten zijn er dol op!

 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.