Trends 2016: gadgets die je moet hebben! - Goedkoop.be

11 dingen die je leven nog leuker en gemakkelijker maken

Door
0 reacties

Zwevend op je hoverboard ga je op weg naar naar het werk. Het regent (alweer) maar gelukkig heb je je Airumbrella meegenomen. Ondertussen zing je gezellig mee met Stromae die door je Earin oordopjes galmt.... ‘Zwevend op je hoverboard’, het klinkt als iets wat uit een scienfiction film zou kunnen komen (. Niets is minder waar. Oké, het is dan nog wel niet aan de orde van de dag, maar heel lang zal het allemaal niet meer duren voordat het werkelijkheid is.

Moeilijk voor te stellen? Dat kan, maar wie had het zich voor kunnen stellen dat we vandaag de dag met onze telefoon zouden betalen, in 3d televisie zouden kijken en thuis in de living met een afstandsbediening in de hand een potje zouden tennissen?

Welke gadgets (uitvindingen van deze eeuw) maken je leven echt leuker en gemakkelijker en wat staat er nog op je te wachten? Goedkoop.be maakte een lijstje!

De jongste snufjes

Poppen, auto’s en spelletjes, kinderen spelen er nog wel mee, maar ze zien er tegenwoordig net wat anders uit. Steeds geavanceerder speelgoed wint aan populariteit bij de kids:

Digibird, een mooi gekleurd vogeltje dat een vrolijke noot brengt in huis. De vogel fluit en sjilpt wanneer je op haar borst blaast of zelf fluit.Je kleine boef blij maken met de Digibird? Je shopt hem hier

Furby lijkt een gewone knuffel, maar is dat zeker niet. Dit aaibare speelgoed komt meer in de richting van een huisdier. Hoe meer je speelt met Furby, hoe meer het beestje leert en stap voor stap leer het karakter van hem/haar kennen. Je kunt Furby digitaal voeren en de led-oogjes laten de verschillende emoties zien. Helemaal terug van weggeweest!
Met de Spacescooter step je niet door middel van je voeten op de grond af te zetten. Nee, de step wordt aangedreven door de voetplank die je van voren naar achteren beweegt.

Rainbow in my Room laat de kinderkamer in no time stralen. Plaats het apparaat ergens op een kastje, de led-lampjes projecteren een prachtige regenboog op de muur of het plafond.

Een regenboog in de kinderkamer zal een glimlach op de gezichtjes toveren! 

De nieuwste technische snufjes in beeld

Meer en meer willen we iedereen in onze omgeving en daarbuiten laten zien waarmee we bezig zijn en wat we zo allemaal doen. Denk aan de populaire Selfies die dagelijks aan ons voorbij flitsen op social media. Natuurlijk kan .......

Met de GoPro leg je niet zomaar je activiteit op beeld vast, de outdoor videocamera is zo gemaakt dat je het toestel tijdens bijvoorbeeld het surfen, mountainbiken en vliegen gewoon met je meeneemt. Zo lijkt het net alsof je, als kijker, bij de activiteit aanwezig bent.

Voortaan ook zulke filmpjes maken? De GoPro shop je hier!

Met de Selfie Stick wordt het maken van de bekende selfies nu nog leuker en gemakkelijker.  Aan de hengel bevestig je op eenvoudige wijze je smartphone; met als resultaat de perfecte foto’s.

De Smartwatch is als het ware een verlengstuk van je smartphone. Smartwatches kun je gebruiken om je smartphone te bedienen, berichten te bekijken of om je social media te checken. Met sommige Smartwatches kun je zelfs bellen of ze zijn uitgerust zijn met een ingebouwde camera. Daarnaast zijn ze met specifieke apps geknipt om te gebruiken als sporthorloge.

Een kijkje in de glazen bol

Soms denk je, waarom hebben ze dat nog niet uitgevonden of als hier toch eens een oplossing voor zou zijn. Waarschijnlijk is er al iemand met dat idee bezig, maar moet het nog verder ontwikkeld worden. Neem een kijkje in de glazen bol en zie wat je in de toekomst nog te wachten staat:

De Nixie is een draagbare cameradrone waarmee je de ultieme Selfies maakt. Je draagt de Nixie om je pols en met simpele bewegingen slinger je het toestel de lucht in. Waar de drone je dan vervolgens automatisch volgt en filmt.

Met de GPS Hammerhead zul je tijdens een fietstochtje niet snel meer verdwalen. Je bevestigt de Hammerhead op het stuur van je fiets waarna het apparaat verbinding maakt met je smartphone en je via GPS-coördinaten naar je bestemming navigeert. Geen gestippelde routes op kleine kaartjes, maar een lichtsysteem dat op een zeer slimme manier duidelijk maakt welke weg te volgen.

Oordopjes zonder vervelende snoeren die opladen in je broekzak; dat zjin de Earin oordopjes. Een set oortjes die bijna onzichtbaar zijn tijdens het dragen en een kleine capsule waarin je de oortjes kan herladen.

Ubi is misschien wel dé computer van de toekomst. Je stopt de Ubi in het stopcontact en maakt verbinding met internet. Via stemgebruik kun je het toestel allerlei activiteiten uit laten voeren zoals het versturen van sms’jes of e-mail, het afspelen van muziek of je eraan helpen herinneren dat je een belangrijke afspraak hebt om 15.00 uur.

Zijn er gadgets waar jij al niet meer zonder mee zou kunnen leven of waarvan je denkt; briljant!!
Vertel ons hieronder welke gadget dit is en wat je er mee kunt.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.