Playstation Plus abonnement: zo werkt het + hier haal je ‘m! - Goedkoop.be

Game je gek deze zomer met Playstation Plus

Yvonne
Door Yvonne
0 reacties

De vakantie is aan de gang, voor jou misschien ook. Dus het wordt eens tijd om je vakantiedagen op te nemen en eindelijk God of War of Uncharted 3 uit te spelen op je Playstation 4. Of wie weet wacht je met smart tot je het kunt opnemen tegen je vrienden in de multiplayer. Wat je game-modus ook is, zonder een Playstation Plus abonnement haal je niet alle voordelen eruit. Benieuwd wat je hiermee kan? En waar je zo’n abonnement kan krijgen? We zetten het voor je op een rijtje.

Een spel in de winkel kopen kan natuurlijk nog steeds, maar met de komst van de Playstation 4 is er een hoop veranderd. Met deze gameconsole zit het gemak hem juist in het downloaden van games. Geen gedoe meer met speuren naar die ene game in de winkel. Maar ga je in dit geval voor een netwerkkaart die je in de portemonnee kan stoppen? Of verkies je simpelweg iDeal als je voor een game betaalt? En hoe haal je het meeste uit een Playstation Plus abonnement? Lees hier alles over de ins en outs.

Startselect.nl

Enter Startselect.nl. Deze internationale website richt zich op het zo eenvoudig mogelijk maken van downloaden. Denk hierbij aan games als Grand Theft Auto 5 en FIFA. Eenvoud is de sleutel: je ontvangt via de e-mail een code en kunt vervolgens eenvoudig installeren. Maar voor de Playstation 4 bieden ze geen games aan, maar ligt de focus juist op Playstation Plus abonnementen en netwerkkaarten.

Wat is een Playstation Plus abonnement?

Popel je om het tegen je vrienden op te nemen tijdens een potje Call of Duty of Battlefield? Helaas, daar heb je toch echt een abonnement voor nodig, want bij de Playstation 4 zit de multiplayerfunctie achter een betaalmuur.

playstation 4

Maar geen zorgen, want dit is geen geldklopperij. Sterker nog, een Playstation Plus abonnement biedt meer dan alleen een multiplayer mogelijkheid. Je kunt bijvoorbeeld elke maand gratis games downloaden, waarvan vele toptitels. Tevens krijg je exclusieve kortingen en aanbiedingen in de Playstation Store. Voor 59,99 euro per jaar kun je al genieten van een Plus abonnement. Bestel je dit abonnement via Startselect, dan heb je geen gedoe met creditcard of Paypal betalingen. Je kunt bijvoorbeeld PlayStation Plus kopen voor drie of voor twaalf maanden. Kortom, makkelijk en supersnel geregeld!

Wat zijn netwerkkaarten?

Ook netwerkkaarten komen van pas bij een Playstation 4. Games kopen kan namelijk soms wat gedoe met zich meebrengen. Hoewel betalen met iDeal zeker eenvoudig en snel is, biedt Playstation ook de mogelijkheid je ‘online portemonnee’ te vullen. Dit doe je door Playstation Network Cards (psn card) via Startselect aan te schaffen. Via een downloadcode kun je dit tegoed vervolgens met weinig gedoe verzilveren in de Playstation Store. Of je nu voor DLC’s (downloadbare content) of goedkopere games gaat of juist de allernieuwste games wilt halen: met een netwerkkaart is dit allemaal binnen handbereik. Het is ook nog eens geschikt als een leuk verjaardagscadeau voor elke gameliefhebber.

Eenvoud en gemak

Als gamefanaat ga je voor het gemak, en daarin biedt Startselect.nl de uitkomst. Meer overzicht in wat je koopt, geen gedoe met creditcards en bedragen die onverwacht van je rekening afgaan. Stort je dus in alle voordelen van een abonnement en een goed gevulde portemonnee in de Playstation Store. En wie weet speel je binnenkort een spannend potje FIFA of Battlefield tegen je vrienden.

Over de auteur

Yvonne

Het is altijd fijn om interesses te combineren. Aan mijn passie voor beauty en lifestyle hangt best een flink prijskaartje. Gelukkig ontdek ik ook steeds de hoogste kortingen en codes, zodat ik dat trendy paar schoenen, fijn dagje wellness of de nieuwste nagellak toch voordelig koop. Vind je op Goedkoop.be niet meteen een code voor Sarenza, Albelli of een andere webshop? Spreek me even aan, ik ga voor je op zoek.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.