Tijdschriften België: goedkoop een abonnement afsluiten - Goedkoop.be

Een goedkoop tijdschriftenabonnement? Dit moet je zeker weten!

Door
Laatste update op 0 reacties

Na een drukke werkdag heerlijk wegzakken in de zetel met een woonmagazine, elke ochtend op de trein je favoriete tijdschrift als metgezel – al dan niet digitaal... het zijn van die kleine momentjes om te koesteren. Het hoeft niet te verbazen dat het aanbod tijdschriften zeer uitgebreid is.

Pak je het eigenlijk wel slim aan? Wie elke week op dinsdag naar de krantenboer loopt om er een Flair te halen, overweegt toch beter een abonnement. Het komt een stuk voordeliger uit en wat nog meer is, het boekje belandt gewoon in je brievenbus. Geld en tijd uitgespaard, en geen kans om er eentje over te slaan. Wij geven nog meer tips om je aan een goedkoop abonnement te helpen.

Je weet al welk tijdschrift je wilt? Ontdek hier de promoties van dit moment:

Embed code
Tijdschriftenabonnement
tijdschriftenabonnement
Tijdschrift Verschijnt Papier Digitaal Promotie
TV Familie Wekelijks €99 per jaar Inbegrepen Tot 20% korting
Libelle Wekelijks €195 per jaar Inbegrepen/Los niet mogelijk 2 maanden gratis
Knack Wekelijks €146,40 per jaar €9,90 p/m Tot 57% korting!
Flair Wekelijks €12,25 per maand €8,50 p/m n.v.t
Humo Wekelijks V.a. 15,17 p/m Los €5 p/m Tot 20% korting
Dag Allemaal Wekelijks  V.a. €10,75 per maand Los €8,5 p/m Tot 20% korting
Feeling Maandelijks €66 per jaar €11,50 p. 3 maanden n.v.t.
Story Wekelijks V.a. €10,84 per maand Inbegrepen/Los niet mogelijk Tot 20% korting
Goed Gevoel Maandelijks V.a. €3,67 per maand Inbegrepen/Los niet mogelijk Tot 20% korting
TeVe-Blad Wekelijks V.a. €4,80 per maand n.v.t. Tot 20% korting

Dit artikel is geschreven op 10-10-2017. Prijzen zijn mogelijk aan verandering onderhevig.

Papier versus digitaal

Door een fulltime baan, een druk thuisleven en de vele activiteiten buitenshuis, zie jij geen tijd meer om op je gemak eens door je favoriete magazine te bladeren. Toch wil je dit stukje ontspanning niet helemaal opgeven; je bent verknocht aan de verhalen, reportages en nieuwtjes. De ideale oplossing voor jou is het digitale abonnement.

Zoals je in bovenstaande tabel ziet, heb je bij diverse uitgevers de mogelijkheid om een digitaal abonnement af te sluiten. Een los abonnement is altijd een stuk goedkoper. Hecht je geen waarde (meer) aan de papieren variant, dan is dit de manier om te besparen op je abonnement.

Trouwe lezerskorting

Ben jij een abonnee die ze niet zomaar kwijt zijn? Dan mag jij als trouwe lezer best wel eens beloond worden. En dat word je ook bij verschillende uitgevers. Zo geniet je bijvoorbeeld bij twee jaar Humo abonnement van 10% korting en bij drie jaar zelfs van 20% korting. Ook een magazine zoals Libelle zorgt ervoor dat je hoe langer je een abonnement afsluit, hoe goedkoper je uit bent.

Ben je er dus zeker van dat je nog wel een aantal jaren een bepaald tijdschrift wil lezen, kies dan altijd voor een meerjarig abonnement wanneer dat mogelijk is.

Dé oplossing voor studenten met een krap budget

Als student krijg je meestal weekgeld mee van je ouders, maar dat volstaat net om eten te kopen en wat pintjes te drinken op café. Een duur kranten- of tijdschriftenabonnement kan er niet echt meer vanaf. Jammer uiteraard, want je wilt je favoriete blad wel blijven lezen. Heel wat bladen behandelen specifieke thema’s, die best eens van pas kunnen komen bij je studies.

Met 4ucampus heb je de uitgelezen oplossing vast. De website verzamelt extra goedkope abonnementen voor Belgische kranten en tijdschriften, maar ook internationale magazines zoals The Economist of Time.

De kortingen kunnen we best wel gigantisch noemen. Je leest De Morgen met 63% korting en krijgt er een tof geschenk bij. National Geographic komt je richting uit met 40% korting.

Webshops vol abonnementen

De meeste uitgeverijen hebben een eigen webshop waar je alle titels op een rijtje krijgt. Alles in enkele muisklikken geregeld, handig.

Roularta Media Group schotelt je via Abonnementen.be een brede waaier aan bladen en kranten voor. Super handig om hier te bestellen! Naast regionale kranten drukt de uitgeverij ook de weekbladen Knack, Sport/Voetbalmagazine, Trends en heel wat maandbladen. Bij elk abonnement krijg je een mooi geschenk.

  • Zo krijg je nu bijvoorbeeld tijdelijk via Abonnementen.be FIFA19 cadeau bij aanschaf van voetbalmagazine SPORT! Ontdek de promo hier.
  • Of ga voor je favo nieuwsblad Knack aan 57% korting... Bestel hier.

Zie hier alle Abonnementen.be acties voor de hoogste korting op jouw favoriete magazine!

Lees de kleine lettertjes!

We zijn nogal snel geneigd om blindelings te klikken op ‘Ik aanvaard de voorwaarden’. Wij raden aan om toch even die befaamde kleine lettertjes te lezen.

Voor de meeste proefabonnementen geldt dat het abonnement automatisch stopt na afloop. Is dit niet het geval, dan lees je best even wat je moet doen om het alsnog stop te zetten. Bij jaarabonnementen krijg je tegen het eind van de overeenkomst een berichtje om te vragen of je het wilt verlengen.

Soms wordt een contract echter stilzwijgend verlengd. Het is daarom uiterst belangrijk om te weten waar je aan toe bent, in de kleine lettertjes van een overeenkomst vind je meer uitleg.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.