HelloFresh België: lekker eten, makkelijk gemaakt! - Goedkoop.be

HelloFresh: het recept voor een gezonde en makkelijke maaltijd

Door
0 reacties

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan... Werk je veel, heb je daarnaast een druk sociaal leven en ook nog eens veel hobby’s? Wil je door  tijdsgebrek nogal eens beroep doen op je ‘vriend’ de microgolf? En staan de telefoonnummers van de lokale Chinees en het frietkot om de hoek onder je sneltoetsen? Dan is het de hoogste tijd dat je kennis maakt met HelloFresh!

Pak hier je korting om meteen een voordelige box te bestellen

Een box vol gezondheid

De HelloFresh Box is een doos gevuld met gezonde ingrediënten, die wekelijks bij je thuis wordt bezorgd. Je hoeft zelf je hersenen niet te breken over wat je eens zou verzinnen met deze geleverde ingrediënten, de recepten worden er netjes bij geleverd. Het enige wat jij nog moet doen, is maximaal 30 minuten kokkerellen. Makkelijker kan bijna niet!

Mocht je nu denken, dat zijn waarschijnlijk gerechten die ik nooit klaar kan maken of die ik zeker niet lekker ga vinden? Daarin kunnen we je geruststellen, het zijn gangbare gerechten en recepten die voor iedere amateur te volgen zijn.  Van pasta en vis tot een mals stukje vlees met witte kool...

Bekijk anders de recepten eens op de HelloFresh website, dan krijg je al een beetje een idee .

Ben je vegetariër? Ook aan jou heeft HelloFresh gedacht met een speciale Veggiebox.

Iedere week een lekker verrassingspakket

Met de HelloFresh Box lijkt het iedere week alsof je een kerstpakket uitpakt. Altijd weer een verrassing wat je aan zult treffen. Vers en gevarieerd is het sowieso, want er wordt met seizoensproducten gewerkt. Zo eet je niet vaak hetzelfde.

Bang dat je niet genoeg hebt, hoef je niet te zijn. Je kunt de box voor een divers aantal personen bestellen (van 1 tot 6  personen) en de hoeveelheid meten ze bij HelloFresh nauwkeurig af.

De hele week een hectisch leventje en vind je het wel gemakkelijk dat je niet naar de supermarkt hoeft te sprinten? Of zou je met drie dagen kookhulp al geholpen zijn? HelloFresh geeft je de keuze tussen drie of vijf maaltijden per week.

HelloFresh wanneer je maar wil

Al helemaal enthousiast over dit concept, maar zit je liever niet aan iets vast? Dat is het mooie van de HelloFresh maaltijdboxen, je zit nergens aan vast! Je kunt je lidmaatschap altijd even op pauze zetten, wanneer je dat maar wil. Bijvoorbeeld als je een hele week zakendinertjes hebt of op vakantie bent.

En wil je het lidmaatschap, om wat voor reden dan ook, de-activeren, dan kan dit op ieder moment!

Iedere dag een vers stukje fruit? Bestel samen met je HelloFresh maaltijdbox een Fruitbox. Met daarin 15 of 30 stuks Belgisch seizoensfruit en exotische vruchten.

Betaalbaar vers

Gouden tip van Goedkoop.be

Ben je heel benieuwd of dit HelloFresh concept voor jou gaat werken? En zou je het best wel eens voordelig willen proberen?

Bestel nu een of twee Original- of Veggieboxen met liefst 50% korting. Pak de code door hieronder op de link te klikken!

Let op, alleen voor nieuwe klanten en geldig tot minimaal eind 2018!

De produc ten waarmee de HelloFresh Box gevuld wordt, zijn vers en van goede kwaliteit. Dat wil echter niet direct zeggen dat ze ook duur en onbetaalbaar zijn. HelloFresh kan haar prijzen zo laag houden, omdat de producten zo vers zijn. Dat wil zeggen, ze worden niet opgeslagen in panden of winkels wat dus weer besparing in huur en elektriciteit betekent.

Daarnaast koopt HelloFresh direct bij de leverancier en komen er dus geen andere personen tussen. Dat scheelt wederom aanzienlijk in kosten.

Heel wat bespaarde kosten, waarvan jij uiteindelijk profiteert!

Nog voordeliger uit? Goedkoop.be zet alle kortingscodes en promoties van HelloFresh op een rij.

Aan de deur bezorgd

Eén van de voordelen van HelloFresh is dat je niet snel voor sluitingstijd van de supermarkt je boodschappen bij elkaar hoeft te graaien. Je registreert je, bestelt de gewenste box en kiest zelf het gewenste bezorgmoment op maandag, dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag. De maaltijdbox wordt dan netjes bij je aan de deur afgeleverd. En dat nog gratis ook!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.