Sla je slag met unieke kortingen tijdens Dag van de Webshop - Goedkoop.be

Sla je slag met unieke kortingen tijdens Dag van de Webshop

Kimberly
Door Kimberly
0 reacties

Dankzij het groeiende belang van het internet in de voorbij decennia, doen we alles, maar dan ook echt alles online. We boeken reizen, bestellen elektronica, laten onze boodschappen thuis leveren, gaan op zoek naar een leuke outfit en dat allemaal vanuit onze luie zetel.


Via het web shoppen bezorgt je geen kopzorgen. Je hebt een duidelijk overzicht van het gehele assortiment. Je kan makkelijk vergelijken met andere website en zo zoveel mogelijk kortingen proberen op te strijken. Zo kan je goedkoper en zonder lange rijen aan de kassa je favoriete producten kopen. Alleen maar voordelen dus.

Om dit Belgische E-commerce landschap nog eens wat extra te promoten, is het vanaf 19 oktober tot en met 21 oktober, elke dag ‘de Dag van de Webshop’. Wij laten je graag zien wat je kan verwachten.

Tijdens de Dag van de Webshop, bieden honderden Belgische webwinkels gedurende slechts 3 dagen exclusieve promoties aan. Het is alweer de  negende editie van het promotiefeest. Sla dus je slag tijdens deze dagen, want vanaf dinsdag 22 oktober zullen de prijzen opnieuw stijgen.

De Dag van de Webshop laat online shoppers op een leuke manier kennis maken met de Belgische webwinkels. De acties die eraan zitten te komen staan intussen reeds online. Begin alvast na te denken over wat je nodig hebt en wat je graag zou willen, zodat je tijdens ‘De Webshop dagen’ slechts hoeft te klikken. Zo loop je de kortingen zeker niet mis.
Bekende en iets minder bekende winkels nemen deel aan de actie. De volgende winkels doen mee met mooie promoties.

Manfield: -20% korting op de hele collectie (m.u.v. sale en Van Lier).
ZEB: -20% korting op de gehele collectie
Etam: € 10 korting bij aankoopschijf van € 60
Tadaaz: -10% korting op de volledige collectie
Unigro: 3 gratis Win for Life krasbiljetten bij je bestelling.

Maar dit is natuurlijk niet alles, er zijn nog veel meer scherpe acties van verschillende winkels. Goedkoop.be zou Goedkoop.be niet zijn als we niet bovenop de promoties zouden zitten. Neem een kijkje tussen onze kortingen en ontdek of jouw favoriete winkel ook een promotie heeft klaarstaan.

Over de auteur

Kimberly

Als persoon die graag reist en geniet van het leven is het belangrijk om voldoende te sparen. Reizen en genieten is jammer genoeg niet gratis. Het leven is namelijk niet goedkoop, maar kan in mijn ogen altijd goedkoper zolang we maar goed uitkijken. Daarom ben ik altijd aandachtig op zoek naar tips en tricks om zoveel mogelijk te kunnen besparen. Deze tips deel ik heel graag met anderen zodat ook jij aan het einde van de maand een extraatje over kan houden. Zo hebben we allebei snel voldoende geld verzameld om spoedig te kunnen genieten van een wijntje op een prachtige zuiderse bestemming.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.