Jouw nieuwe dekbedovertrek: luxe en comfort voor een lekker zacht prijsje! - Goedkoop.be

Jouw nieuwe dekbedovertrek: luxe en comfort voor een lekker zacht prijsje! 

Richard
Door Richard
0 reacties

Knisperend schoon, gloednieuw en een goede kwaliteit dekbedovertrek zorgen ervoor dat je nachten heerlijk luxe en ontspannend zijn. Bovendien kun je met een nieuwe dekbedhoes de hele uitstraling van je slaapkamer een opkikker geven. Wat voelt er nou fijner dan mooi, nieuw beddengoed?

Geef je slaapkamer een make-over

Maak van de gelegenheid gebruik en richt je slaapkamer opnieuw in. Met heel weinig middelen maak je van jouw kamer een heerlijk oord. Je kunt het rigoureus aanpakken, alles eruit halen, een nieuwe lik verf op de muren doen en de kamer grondig reinigen. Vervolgens maak je de meubels schoon en zet ze weer terug, eventueel met een andere indeling. Was je gordijnen en schaf een nieuw dekbedovertrek aan. Misschien nog een leuke plant in de hoek en je bent klaar! In een dag tijd en voor nog geen honderd Euro lijkt de hele ruimte gloednieuw.

Goede kwaliteit, voor een zacht prijsje

Maar, waar koop je een nieuw dekbedovertrek? De goedkoopste textiel is vaak van mindere kwaliteit. Dit soort beddengoed zal na een paar keer wassen vaal worden, gaan pluizen en niet goed blijven zitten op het dekbed of matras. Het komt je nachtrust niet ten goede en eigenlijk zou je daar geen genoegen mee moeten nemen. Maar kwaliteit komt met een prijs toch? Nee hoor! Je hoeft echt niet direct de hoofdprijs te betalen voor heerlijk zachte dekbedhoezen met prachtige kleuren of printen. Klik hier om de mooiste dekbedovertrekken te bekijken en jouw favoriete exemplaar uit te zoeken. Je hebt de keuze uit talloze kleuren, maten, materialen, prijsklassen en met of zonder print. Kun je niet kiezen? Dan bestel je er gewoon twee, want voor de prijs hoef je het niet te laten.

Welk dekbedovertrek kies je?

Kies je dekbedovertrek door eerst te bepalen welke maat je nodig hebt en welk materiaal je prettig vindt om onder en op te slapen. Heb je het graag zacht en glad of vind je het fijner wanneer het wat robuuster en koeler aanvoelt? Kijk vervolgens welke kleur mooi zou staan bij de rest van je slaapkamerinterieur. Als laatste bepaal je of je wel of geen print wil. Maak het geheel niet te druk. Het is fijn als je slaapkamer rust uitstraalt. Zijn je muren en gordijnen effen? Dan is een mooie print een fraaie opkikker voor het geheel, ga anders voor een overtrek zonder print.
Het leuke van de bovengenoemde website is dat je dit allemaal kunt aanklikken om de mogelijkheden steeds meer in te perken en zo tot jouw perfecte dekbedovertrek te komen!

Over de auteur

Richard

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.