Een stijlvolle inrichting met een budget, zo doe je dat! - Goedkoop.be

Een stijlvolle inrichting met een budget, zo doe je dat!

Richard
Door Richard
0 reacties

Niet alleen voor binnen meubilair moet je diep in de buidel tasten. Tuinmeubilair of attributen als een grasmaaier zijn zeer prijzig. Jij wilt natuurlijk ook lekker in de tuin zitten, maar hoe vind je die goedkope tuintafel? Hieronder worden manieren genoemd waardoor jij zelfs met een kleine portemonnee een leuke inrichting kunt realiseren.

Marktplaats

Het platform is al tientallen jaren onder ons. Het is de plek om gebruikte spullen te kopen en verkopen. Een ideale plek om inrichting voor een prikkie aan te schaffen. Als je geduldig wacht en goed kunt afdingen is dit een goede plek om jouw droom inrichting tegen te komen. Marktplaats staat bomvol met allerlei producten. Daarom is er altijd wel iets wat jou aanspreekt.

Facebook

Het bestaat nog niet zo lang; de marketplace van Facebook. Het heeft ongeveer dezelfde functie als de website Marktplaats. Het is gemakkelijk te bezoeken als je een Facebook account hebt. Aangezien veel mensen dat hebben zal dat bij jou ook het geval zijn. Je kunt reageren met je eigen account op producten of zelf een item plaatsen. Bij Facebook heb je ook verschillende groepen waar tweedehands producten lokaal worden verkocht. Zo kun je producten die je zoekt in de buurt vinden.

De kringloopwinkel

De plek voor duurzame producten voor een zeer zacht prijsje is de kringloopwinkel. Hier vind je allerlei producten die voor weinig geld worden verkocht. Mensen kunnen gratis spullen die nog goed zijn deponeren bij de kringloopwinkel, waardoor de prijs zeer laag is. Je hebt verschillende kringloopwinkels. Er is een nationale keten die “Het Goed” heet en er zijn kleinere zelfstandige kringloopwinkels. Bij de ene winkel is het beter gecategoriseerd dan bij de andere. Je moet natuurlijk geluk hebben dat het product dat jij zoekt toevallig in de kringloopwinkel ligt.

Sale

Shoppen met hoge kortingen, wie wil dat nou niet. Bij verschillende winkels en webshops kun je na elk seizoen shoppen met hoge kortingen. Sommige webshops hebben zelfs altijd een sale. Daardoor kun je die tuinset die je zo graag wil toch met een flinke korting aanschaffen.

Een stijlvolle inrichting met een klein budget is geen makkelijke opgave. Als je creatief omgaat met de verschillende mogelijkheden kun je toch een leuke inrichting scoren voor een lagere prijs.

Over de auteur

Richard

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.