Bespaar op een traplift - Goedkoop.be

Bespaar op een traplift

Kimberly
Door Kimberly
Laatste update op 0 reacties

Soms gebeuren er onverwachte zaken in het leven waar je niet altijd controle over hebt. Zo kan het zijn dat je omwille van een aandoening of ouderdom plots niet meer zo goed te been bent, waardoor trappenlopen een heuse opdracht kan worden. Zo zijn er mensen die ervoor kiezen om te verhuizen naar een woning met één verdiep als een bungalow. De eventuele aanpassing hoeft echter niet zo drastisch te zijn, er zijn namelijk andere oplossingen. 

Een traplift kan bijvoorbeeld uitkomst bieden. Met de installatie van een traplift kan je in je vertrouwde huis blijven wonen en zonder problemen toegang blijven behouden tot alle verdiepingen.
Nu kan het laten installeren van een traplift afhankelijk van allerlei factoren best wel duur zijn. Om de prijs naar beneden te drukken heb je de mogelijk om een tweedehands traplift te kopen.

Voordelen van een tweedehands traplift

Het allergrootste voordeel is natuurlijk de prijs. Het prijskaartje van een tweedehands traplift is een stuk lager dan een nieuwe. Je hoeft je geen zorgen te maken want reeds gebruikte trapliften ondergaan een strenge controle en worden goed onderhouden. Hierdoor lijkt het net op je een nieuw exemplaar hebt aangekocht. Je zal dus niet zomaar uit de bocht vliegen of in het midden van je trap vast komen te zitten. Gebeurt dit wel? Dan heb je een garantie. Je krijgt dus dezelfde zorg en kwaliteit, voor een meer voordelige prijs. Dit maakt de aanschaf van een traplift een stuk laagdrempeliger en interessanter.

Hoeveel kost een traplift?

De prijs van een traplift kan niet vanop een afstand worden bepaald. Het kostenplaatje is afhankelijk van verschillende factoren. Zo heeft het type en de lengte van jouw trap een invloed op het prijskaartje, net zoals jouw keuze voor een nieuwe of tweedehands traplift. Soms is het ook mogelijk om een subsidie te ontvangen van de overheid, deze premie wordt de aanpassingspremie genoemd.

Prijsindicatie tweedehands traplift

Ben je nieuwsgierig of een tweedehands traplift echt wel zo voordelig is, dan hebben we voor jou een indicatie van de kosten. Zo heb je een geïnstalleerde traplift voor een rechte trap vanaf €  2000,-.  Een traplift voor een trap met één bocht heb je vanaf € 4000,- en voor meerdere bochten zal je ongeveer € 5000,- betalen. Dit is een ongeveer € 1.500,- goedkoper in vergelijking met een nieuwe traplift.

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe of tweedehands traplift en wil je graag de prijs kennen, dan kun je een brochure aanvragen of indien gewenst een afspraak maken met de trapliften leverancier. Deze zal bij jou thuis de trap opmeten en de wensen en mogelijkheden bespreken, waarna je een offerte op maat krijgt. Je hebt nu tijdelijk € 750,- korting.
Ouderen en mindervaliden die geen budget hebben om een traplift aan te schaffen, kunnen een traplift huren. Zo krijgt iedereen de hulp die men nodig heeft.

Over de auteur

Kimberly

Als persoon die graag reist en geniet van het leven is het belangrijk om voldoende te sparen. Reizen en genieten is jammer genoeg niet gratis. Het leven is namelijk niet goedkoop, maar kan in mijn ogen altijd goedkoper zolang we maar goed uitkijken. Daarom ben ik altijd aandachtig op zoek naar tips en tricks om zoveel mogelijk te kunnen besparen. Deze tips deel ik heel graag met anderen zodat ook jij aan het einde van de maand een extraatje over kan houden. Zo hebben we allebei snel voldoende geld verzameld om spoedig te kunnen genieten van een wijntje op een prachtige zuiderse bestemming.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.