Kringloopwinkel online: tweedehands producten shoppen in België - Goedkoop.be

Nieuw: de online kringloopwinkel, win-win voor iedereen!

Door
Laatste update op 0 reacties

Niet iedereen heeft het budget om peperdure nieuwe meubels en accessoires te kopen, bovendien missen nieuwe producten vaak een beetje authenticiteit en emotie. De kringloopwinkel is daarom voor velen een geweldige uitkomst. Hier shop je namelijk prachtige tweedehands spulletjes aan zeer kleine prijsjes. Vanaf nu kan dit ook online!

Af en toe is het heerlijk om eventjes te snuffelen tussen de klassieke meubelen, boeken, decoratie en muziek die je vindt bij een kringloopwinkel. Zeker nu retro weer helemaal trendy is, moet je hier zo nu en dan zeker een kijkje nemen. Wie weet koop je een heerlijke ouderwetse Chesterfield fauteuil of die ene plaat waar je vroeger zo vaak naar luisterde voor slechts een paar euro en kan je zo weer jarenlang vooruit!

Een kringloopwinkel is dé uitkomst voor wie het niet al te breed heeft, creatievelingen of als je simpelweg unieke curiosa zoekt. Bovendien is iedere kringloopwinkel weer verschillend, waardoor het altijd leuk blijft om even binnen te stappen.

Gouden tip van Goedkoop.be

Op zoek naar een tof nieuw boek of studieboeken? Ook via Bol.com shop je gemakkelijk tweedehands boeken aan kleine prijsjes. Boeken over? Ook het verkopen hiervan is eenvoudig via Bol.com!

Nóg makkelijker is om toffe tweedehands producten online te shoppen. Dit kan natuurlijk via een websites zoals 2dehands.be, maar een échte online kringloopwinkel bestond niet, ondanks alle voordelen die het heeft tegenover die websites. Tot nu!

De Kringwinkel opent namelijk een unieke webshop, waar je de producten uit de Kringwinkels in Aarschot, Diest en Tienen aan dezelfde prijzen online bestelt. Je bekijkt en bestelt de producten via www.kringshop.be, waar je ook regelmatig promoties en aanbiedingen vindt. Bij bestellingen vanaf €25 wordt je bestelling ook nog eens gratis thuisbezorgd, helemaal handig! Al kan je de spulletjes natuurlijk ook zelf afhalen in een van de deelnemende winkels.

Gezien www.kringshop.be net geopend is, zijn nog niet alle producten van de drie tweedehands shops hier te vinden. Op dit moment ontdek je er voornamelijk kleinere curiosa en decoratie, maar de winkel wordt steeds verder uitgebreid de komende jaren, waardoor je hier dit najaar ook grote meubelen en witgoed al bestelt. Allemaal aan zeer kleine kringloopprijsjes dus. Zoek je een specifiek iets, maar heb je dit niet kunnen vinden via de webshop? Stel dan eenvoudig je vraag via de webshop en ze gaan voor je op zoek!

Ben je niet op zoek naar tweedehands producten, maar heb je zelf wel nog spulletjes in huis die je niet meer nodig hebt, maar een ander misschien nog goed kan gebruiken? Neem dan contact op met de Kringwinkel, ze komen je spullen gratis ophalen!

Shoppen via de Kringwinkel is niet alleen leuk voor jou en je portemonnee, maar heeft nog veel meer voordelen. Kringwinkel stelt dan ook: wie kringt, die wint! In het onderstaande filmpje ontdek je hier alles over:

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.