Online eten bestellen: Deliveroo brengt je favoriet aan huis - Goedkoop.be

Deliveroo brengt je favoriete maaltijd naar je toe!

Julie Bervoets
Door Julie Bervoets. Geplaatst door
Laatste update op 0 reacties

Awesome food delivered, dat is het motto van Deliveroo wereldwijd. Sinds één jaar kunnen alle foodies in België hun hart op halen. Dagelijks bestellen talloze koppels, vrienden, corporates of familie bij hun favoriete restaurants via Deliveroo. Ontdekken hoe het werkt? Lees snel verder!

Deliveroo?

Deliveroo heeft een platform ontwikkeld waarin het mogelijk is om rechtstreeks bij jouw favoriete restaurants te bestellen in Brussel, Gent en Antwerpen. Via de app of deliveroo.be geef je aan wat je het liefste zou eten en een fietskoerier brengt dat binnen de 32 minuten tot bij jou thuis.

Het bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel en zet daarom hard in op customer service. Elke bestelling wordt nauwlettend in de gaten gehouden om de beloofde levertijd te waarborgen. Als er dan toch een kleine vertraging is, neemt de klantendienst actief contact op met degene die besteld heeft om een oplossing aan te bieden.

Gouden tip van Goedkoop.be

Deliveroo breidt hun service uiteraard steeds verder uit. Wil je weten of Deliveroo al bij jou thuis levert? Ga snel naar de website, geef je adres in en je ziet het meteen.

Rijkelijke variatie

Wereldwijd werkt de leveringsdienst samen met meer dan 20.000 restaurants met een ongelofelijke variatie aan keuken. Sushi, burgers, pasta, pizza, Aziatisch of zelfs gerechten van sterrenrestaurants zijn terug te vinden op het platform in landen zoals onder andere Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Spanje, Australië, Hong Kong, Singapore en ook bij ons in België! In België zijn er ondertussen al meer dan 600 restaurants aangesloten.

2,5 kilometer

Deliveroo levert steeds binnen een straal van 2,5 kilometer. Dat wil zeggen als je de applicatie opent, je steeds de restaurants met een maximum aan deze afstand zal zien verschijnen. Open je de app een kilometer verder, zal het aanbod mee veranderen. Er zijn twee belangrijke redenen waarom Deliveroo met deze afstand werkt, enerzijds omdat elke bestelling met de fiets wordt geleverd en anderzijds omdat het bedrijf niet wil dat het eten langer dan 7 minuten onderweg is. Zo zijn ze zeker dat het eten warm arriveert, zoals de chef het in gedachten had.

Ben je nieuwsgierig geworden? Heb je zin gekregen om lekker te eten, maar wil je de kou niet in? Probeer Deliveroo uit en geniet van korting op je eerste bestelling.

Gouden tip van Goedkoop.be

Heb je er honger van gekregen? Wij hebben goed nieuws voor je, want we hebben een voucher code voor je.

Bestel je voor het eerst bij Deliveroo, dan krijg je €2,50 korting!

 

Over de auteur

Julie Bervoets

Het is absoluut een droom om een start-up als Deliveroo mee op de kaart te helpen zetten. Er heerst een dynamische, jonge vibe binnen Deliveroo en iedereen is net als mij dol op eten. Als Marketing Associate hou ik me vooral bezig met partnerships waarin de uitdaging bestaat om de handen met andere bedrijven in elkaar te slaan om onze merken te versterken. Marketing gecombineerd met het eindeloze creatieve en een overvloed aan eten, is echt wel mijn ding.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.