Budgetproof cadeautjes voor dierbaren - Goedkoop.be

Budgetproof cadeautjes voor dierbaren

Richard
Door Richard
Laatste update op 0 reacties

Soms lijkt het wel alsof er iedere week iets te vieren valt. Er zijn zelfs maanden waar de verjaardagen je letterlijk om de oren vliegen. Heel gezellig, maar minder prettig als je een niet al te grote budget hebt. Want natuurlijk wil je iedereen op een mooi cadeau trakteren, maar hoe doe je dat als je eigenlijk maar weinig te besteden hebt?

Laten we op de eerste plaats stellen dat je zeker niet altijd cadeaus mee hoeft te brengen als iemand jarig is of er simpelweg iets te vieren valt. Familie en goede vrienden zullen jouw aanwezigheid meer waarderen dan welk cadeautje dan ook. Als je dan toch een cadeau wilt geven, dan zijn er gelukkig ook tal van budgetproof cadeautjes die voor iedereen betaalbaar zijn.

Zelf iets maken

Wat vind jij zelf de mooiste cadeaus die jij ooit hebt gehad? De kans is groot dat je hierbij cadeaus noemt waarbij de gever écht tijd en moeite heeft genomen om dit voor je te realiseren. Bijvoorbeeld door zelf iets te maken. Toen je kinderen nog klein waren, waren de knutsels op Vader- en Moederdag altijd de beste dingen die je kon ontvangen. Ook op latere leeftijd is dit het geval.
Print bijvoorbeeld eens een heel stel foto’s van momenten met deze dierbare uit. Dit kost niet al te veel geld en zo kan je een fantastisch cadeau samenstellen. Zeker als je ook nog eens ergens een lege map of album hebt liggen. Dan is het natuurlijk geweldig om al deze foto’s in te plakken en te voorzien van grappige en lieve tekstjes. Herinneringen geven is altijd een goed idee.

Bos bloemen

Heb je net iets meer te besteden, maar wil je zeker niet meer dan twintig euro uitgeven? Dan beschik je alweer over meer opties. Een goede optie is een bloemen. Bloemen zijn een universeel teken voor liefde. Er is bijna niemand die niet gelukkig wordt van een mooie bos. Dit is ook een goed cadeau wanneer je niet persoonlijk bij een verjaardag kunt zijn, maar wel iets van je wilt laten horen. Bloemen laten bezorgen in Gent of omstreken hoeft helemaal niet duur te zijn. Je kunt dit tegenwoordig zo duur maken als je zelf wilt. Kies voor een boeket die binnen jouw budget valt en vaak is de bezorging gratis of betaal je slechts enkele euro’s extra. Op die manier kan je met een relatief klein budget nog altijd een prachtig cadeau schenken.

Lekkernijen

Lekkernijen doen het altijd goed. Van een reep van zijn of haar favoriete chocolade tot een zak chips. Werkelijk alles is goed. Kies voor iets waarvan je weet dat je dierbare hier enorm van kan genieten. Verpak het op een leuke manier en je hebt een geweldig cadeau. Het is nóg leuker en persoonlijker om zelf iets lekkers te bakken of koken. Op die manier toon je ook nog eens dat je echt de tijd hebt genomen om iets leuks en lekkers te maken. Een beter cadeau is er eigenlijk niet.

Over de auteur

Richard

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.