7 tips voor een onvergetelijke verjaardag in quarantaine - Goedkoop.be

7 tips voor een onvergetelijke verjaardag in quarantaine 

Eveline
Door Eveline
0 reacties

Verjaren in quarantaine is natuurlijk geen pretje. Je kan niemand van vrienden of familie zien en samen een feestje bouwen mag ook niet.

Lockdown of niet, je bent maar één dag per jaar jarig en dat moet gevierd worden! Met deze tips maak jij er toch een onvergetelijke dag van!


Hang zelf slingers op

Versier je jouw huis met slingers en ballonnen in alle soorten en maten. Ook al gaat er niemand op bezoek komen, het geeft je wel een feestelijk gevoel. Wedden dat je je jarig voelt?

Doe je meest feestelijke outfit aan

De kans is groot dat je de voorbije weken alleen maar in een joggingbroek hebt rondhangen, dus doe voor de gelegenheid je favoriete jurkje aan. Het lijkt misschien onbenullig, maar je zal merken dat je je achteraf een stuk beter voelt. In een feestelijk tenue voel je je namelijk meer jarig dan wanneer je de hele dag in je pyjama blijft hangen.

Zet je favoriete playlist op en dans

Een verjaardagsfeestje is niet compleet zonder muziek. Stel dus een playlist samen met allemaal vrolijke en positieve nummers. Maak een paar dagen eerder deze playlist al en de pret kan al voor je verjaardag beginnen. Het leuke is dat je met niemand moet rekening houden qua nummers. Er komt toch niemand die een andere muzieksmaak heeft. Zet vervolgens je favoriete liedjes op en zing luidkeels mee. Dans door je woonkamer, want dansen maakt gelukkig en dat is hoe jij je moet voelen op je speciale dag!

Toast op je verjaardag door te videobellen

In het echte leven kunnen jullie elkaar nog even niet zien, maar voor alles bestaat een oplossing! Spreek een moment af met je familie of met je vrienden en organiseer een virtueel feestje. Er bestaan namelijk heel wat applicaties waarmee je met meerdere personen kan videochatten. Zo voelt het toch alsof je iedereen op bezoek hebt gehad. Een voordeel: je hoeft nadien niets op te ruimen!

Bak een taart

Kook je graag? Bak dan je eigen verjaardagstaart, want geen verjaardag zonder taart. Op je verjaardag mag je de hele dag door van je eigen gebakken taart snoepen. Haal naast de standaard ingrediënten ook feestelijke taartversiering in huis. Hou je toch niet van bakken? Bestel dan een taart bij je favoriete bakker. Zo steun je ook nog eens lokale ondernemingen.

Je favoriete eten bestellen

Eten is ongetwijfeld één van onze favoriete bezigheden tijdens deze lockdown. Dus laat je maar goed gaan op je verjaardag! Op deze speciale dag hoef je natuurlijk niet te koken. Nee, ook niet als je in quarantaine zit. Gelukkig kan je tegenwoordig bijna alles laten bezorgen. Kijk op de websites van je favoriete plekjes in de buurt of ze aan huis leveren. Neem nog een glaasje bubbels erbij en dat wordt een feestelijke afsluiter van jouw dag.

Verzet je verjaardag en krijg 10 pintjes

Wil je toch liever je verjaardag vieren in real life met al je vrienden en familie? Dat kan! Jupiler geeft je de kans om je verjaardagsfeest gewoon te verplaatsen. Zij geven namelijk 10 gratis pintjes aan iedereen die jarig is tussen 1 maart en 30 april 2020. Die kan je dan op een later gekozen datum uitdrinken met je vrienden en familie. Zo heb je meteen ook iets om naar uit te kijken!

Over de auteur

Eveline

Ik ga voor jullie graag op zoek naar niet-alledaagse deals. Wanneer ik niet achter mijn computer zit om jullie de beste kortingen te kunnen voorschotelen, beklim ik waarschijnlijk ergens een rotswand of verover ik een gevaarlijk uitziende berg. Ik denk dat jullie het allemaal met me eens zijn: of we het nu hebben over kortingen of bergen, hoe hoger hoe beter!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.