Hoe je goedkoop je intiem leven kan opfrissen - Goedkoop.be

Hoe je goedkoop je intiem leven kan opfrissen

Eveline
Door Eveline
Laatste update op 0 reacties

Of het nu na enkele maanden of enkele jaren is, een relatie kan soms eens wat moeilijkheden ondergaan. Dat kan op emotioneel of communicatief vlak zijn, maar soms ook wel eens op intiem vlak.

Misschien heb je wel het gevoel dat er geen vonk meer is, of heb je het gevoel niet bevredigd te zijn? Dat is normaal, net zoals de rest van je relatie is intimiteit iets waar je soms hard aan moet werken. Wij hebben alvast enkele tips opgesomd die het een stuk makkelijker kunnen maken.

Steek er wat extra spanning in

Maak het wat spannender in de slaapkamer. Dat kan al heel simpel door enkele kaarsen aan te steken of een nieuw lingerie setje te kopen. Er is ook een andere manier om wat spanning in je intiem leven te steken, namelijk door ‘het’ niet te doen, of toch voor even. Als je bijvoorbeeld gaat eten kan je elkaar al wat aanraken zodat je opgewonden geraakt. Omdat je er niks aan kan doen zorgt dat ervoor er heel wat seksuele spanning opbouwt. Een ander leuk idee is om intiem te sms’en naar elkaar. Ook hier bouw je een spanning op die je later in de slaapkamer kan loslaten.

Probeer nieuwe dingen

Een andere manier op je seksleven op te frissen is om nieuwe dingen te proberen. Je kan bijvoorbeeld nieuwe standjes proberen. Je kan ook wat extra attributen erbij halen, dat kan gaan van een blinddoek en handboeien tot anaal toys. Het klinkt misschien wat angstaanjagend, maar je kan heel wat informatie hierover vinden op het internet. Zo kan je op een veilige manier een stuk meer plezier beleven in de slaapkamer. Nog een pluspunt: door samen deze dingen te ontdekken op een soms grappige manier, breng je weer humor en vertrouwen in de slaapkamer.

Leer elkaar beter kennen

Het belangrijkste aspect van een intiem leven dat beide partners bevredigt is jezelf en elkaar kennen. Kom te weten wat jij wel en niet graag hebt, zoek voor jezelf dingen op die je graag eens zou proberen. Vooral voor nieuwe koppels kan het moeilijk zijn om die klik te vinden, maar daar is enkel geduld en begrip voor nodig. Jullie kunnen ook een fantasie lijst opstellen met plaatsen en manieren waar jij graag eens mee zou willen experimenteren. Zelfs over die lijst praten zorgt gegarandeerd voor een gezonde lust.

Help elkaar

Je kan je seksleven ook erg opfrissen door elkaar te helpen. Sommige mensen zijn hier beschaamd over, maar dat hoeft  helemaal niet. Het menselijk lichaam zit erg ingewikkeld in elkaar, het kan dus wel zijn dat je ‘een helpend handje’ nodig hebt. Door wat extra moeite te doen en ervoor te zorgen dat jullie beide tevreden zijn op het einde van de nacht, kan je intiem leven al een heel stuk leuker worden.

Over de auteur

Eveline

Ik ga voor jullie graag op zoek naar niet-alledaagse deals. Wanneer ik niet achter mijn computer zit om jullie de beste kortingen te kunnen voorschotelen, beklim ik waarschijnlijk ergens een rotswand of verover ik een gevaarlijk uitziende berg. Ik denk dat jullie het allemaal met me eens zijn: of we het nu hebben over kortingen of bergen, hoe hoger hoe beter!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.