Hippe kleding voor een feestje voordelig shoppen! - Goedkoop.be

Stijlvol besparen op de mooiste feestkledij

Door
Laatste update op 0 reacties

Als de kerstdagen en oudejaarsavond voor de deur staan, begint de tijd te dringen om een mooie feestoutfit te vinden. Wie nog geen mooi kleedje of kostuum in de kast heeft hangen, kan zeker al eens uitkijken om een voordelige en toch stijlvolle outfit te vinden.

Aan feestkledij is er in winkels absoluut geen tekort, aan lage prijzen dan weer wel. Alle zuurverdiende centjes gaan al naar cadeautjes. Er blijft dikwijls nogal weinig over voor je outfit. Daarom hier enkele tips om toch een goedkope en trendy outfit te strikken.

Shop online, want kortingscodes zijn jouw vriend

Gouden tip van Goedkoop.be

Regelmatig spot je op Goedkoop.be een bijzondere kortingscode van About You. 

Kijk snel of er momenteel een kortingscode beschikbaar is. Hoe meer je shopt, hoe meer voordeel je ermee doet!

Online shoppen is nu helemaal in! Zeker omdat verschillende winkels zoals About You of ASOS hoge kortingen aanbieden in hun outletafdeling. Soms lopen deze kortingen wel op tot 70%. Op deze manier wordt jouw eindejaarsoutfit ineens heel wat minder duur.

Extra korting via kortingscodes? Je vindt ze uiteraard op Goedkoop.be!

Ook met verzendkosten kan je bij heel wat webshops eenvoudig komaf maken dankzij leuke promotiecodes. Andere winkels bieden dan weer standaard gratis verzending aan.

Aan online shoppen is natuurlijk wel een nadeel verbonden. Je kan je outfit niet passen zoals je dat zou doen in een winkel. Toch kan je mits enige online shopervaring telkens het juiste uitkiezen, door de mateninfo na te lezen. Lees hier nog meer tips om de juiste maat te shoppen!

Ook kan je je item eens passen in de offline winkel en het daarna bestellen. Als het kleedje of het kostuum toch niet het juiste item blijkt te zijn, is het mogelijk dit terug op te sturen naar de winkel. Bij sommige shops is de retour zelfs volledig gratis!

De Little Black Dress blijft in de mode

Elke vrouw heeft wel een little black dress en dat is maar normaal, want zo’n jurkje blijft werkelijk altijd in de mode. Dit kleedje vormt een stijlvolle noodoplossing als je te veel geld hebt opgedaan aan cadeautjes tijdens de feestmaanden. Combineer het met stoere enkellaarsjes, een mooie opvallende ketting en jouw feestoutfit zit meteen goed! Zo kan je schitteren voor weinig geld en je outfit met hetzelfde basisitem toch telkens uniek maken.

Kies je little black dress nu uit!

Al gedragen, maar zeker niet minder mooi

Heb je er al eens aan gedacht om tweedehands kleding te kopen? Je spaart er flink wat geld mee uit. Tweedehands- en kringloopwinkels hebben vaak een heel assortiment aan oude feestkleding.  Ook een websites zoals 2dehands.be is een topadresje in de moeilijke zoektocht naar een betaalbare feestoutfit.

Als je goed zoekt, stoot je misschien wel op een leuke vintage jurk of een stijlvol kostuum voor een prikje. Kan je overweg met dnaald en draad, dan is het heel makkelijk om een kledingstuk te verstellen. Wat innemen, mouwen inkorten en klaar is kees. Zo ben je bovendien uiterst origineel en ben je zeker dat je niemand tegen het lijf zal lopen met dezelfde outfit.

Solden solden solden!

Wachten tot de solden is altijd een optie. Vanaf eind december beginnen enkele winkels al kortingen te geven in de trend van 3 kopen en 2 betalen. Als je voor deze optie gaat, kan je natuurlijk niet zo lang op voorhand beginnen uitkijken naar jouw feestoutfit. Wacht tot eind december en die mooie eindejaarsoutfit is van jou voor geen geld!

Als je goed op tijd bent, pik je eind oktober, begin november de mid season sales mee. Aan jou de keuze!

Basics combineren aan lage prijzen

Als je graag wat wilt besparen, is het zeker mogelijk om eenvoudige kledingstukken te combineren tot een stijlvol geheel. Je kan bijvoorbeeld een broek kopen, die iets losser zit, en dit combineren met een trendy topje of een kleurrijk hemdje. Met de juiste accessoires zie je er meteen glamourous uit. Deze basic kledingstukken zijn automatisch al minder duur dan een kleedje dat bedoeld is voor de verkoop tijdens de eindejaarsfeesten.

Voordelige basics shop je bij About You!

Wat kies jij dit jaar als feestoutfit?

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.