Goedkope trips tijdens de paasvakantie - Goedkoop.be

Goedkope trips tijdens de paasvakantie

Door
Laatste update op 0 reacties

De krokusvakantie is nog maar net voorbij en de paasvakantie staat al voor de deur! Wil je graag goedkoop plannen maken voor de paasvakantie, dan ben je er best op tijd bij. Nog geen idee wat je gedurende die twee weken met de kids kunt doen? Ik heb alvast wat leuke goedkope ideetjes voor jou opgelijst.

Plons in de leukste waterpretparken van België

Als je vraagt aan je kids of ze willen gaan zwemmen, zal hun antwoord meestal wel volmondig ja zijn. Zeker als ze kunnen plonsen in de spetterendste waterpretparken van België. Wat dacht je bijvoorbeeld van Aqualibi, dit waterpretpark staat bekend om zijn zeer snelle waterglijbanen. Plezier verzekerd! Zoek je het liever subtropisch op? Neem dan eens een kijkje tussen de kortingen van zwembad parken Sunparks of Center Parcs.

Zoek de rust op in de mooiste vakantieparken van België

Als je in een stad woont of vlakbij een drukke baan heb je soms nood om de rust van de natuur op te zoeken. De paasvakantie is de ideale gelegenheid om eens even met je gezinnetje of partner weg te trekken uit de drukte en te genieten van de stilte in een prachtige omgeving.

Tijdens de paasvakantie kan je ook nog eens genieten van vele kortingen in vakantieparken zoals Landal Greenparks met een heel mooi aanbod van vakantieparken omgeven door het groen. Of zoek je liever de paaseieren aan de kust, bekijk dan eens het aanbod van Roompot Vakanties.

Gouden tip van Goedkoop.be

Ben je van plan om met de auto op vakantie in Europa te gaan, boek dan een TUI autovakantie met € 100 korting of neem de kinderen gratis mee!

Kamperen in Europa

Soms kan het weer wel eens tegenvallen in de paasvakantie in België en dan lijkt kamperen niet zo een schitterend idee. Maar wat als je nu eens ging kamperen in Italië of Frankrijk tijdens de paasvakantie? Van campings tot glampings…

Je maakt het zo ‘back to basic’ of luxueus mogelijk zoals je volledig zelf wilt. Vacanceselect heeft een ruim kampeeraanbod voor jou klaarstaan aan zeer scherpe mooie prijzen! 

Boek een vliegticket naar de zon

Niet zo fan van een lange rit met de auto, maar je wilt wel richting de zon, boek dan een vliegticket naar één van de vele warme oorden. Vliegtickets.be geeft kortingen tijdens de paasvakantie en ook bij Corendon of TUI vind je mooie deals! Ontdek zelf of de paashaas ook eieren verstopt onder de palmbomen van mooie uitgestrekte wit zandstranden.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.